• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
איפה הרכש?
בעוד כמה שבועות סיבוב מוקדמות ראשון ובינתיים לא הגיע אף שחקן להרכב הראשון ולפחות שלושה עזבו.
לא יהיה רכש יענקל'ה סגר את הברז ורוצה לעלות עם הנוער

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
איפה הרכש?
בעוד כמה שבועות סיבוב מוקדמות ראשון ובינתיים לא הגיע אף שחקן להרכב הראשון ולפחות שלושה עזבו.
לא יהיה רכש יענקל'ה סגר את הברז ורוצה לעלות עם הנוער

לא עודכנתי שהוא העלה את קבוצת הנוער יחד עם דגו לבוגרים. אם הייתי מעודכן בזה קודם זה היה חוסך פה הרבה מרמור וציפיות שווא, אם כי אפוק דיבר קודם על קליימן ואני עדיין מקווה שהוא יגיע במקום גרייס.

כיאל חתם בבאר שבע, מאכזב הוא היה יכול לסגור לנו את הפינה. אני מקווה לפחות שאלברמן יביא דקות משחק לצעירים אם הוא מוותר ככה על כל הישראלים הבכירים בשוק. בקלות אפשר להגיע ל7-8 שחקני בית בסגל בעונה הבאה

אליאור אמר:
בקסטר שוחרר מצ'לסי.

מעניין אם עכשיו כשאין את צ'לסי והוא חופשי עדיין יהיו פערים מול הקבוצה של השחקן ובעיות בעסק של אבא של קרלסן

Apoc אמר:
אליאור אמר:
בקסטר שוחרר מצ'לסי.

מעניין אם עכשיו כשאין את צ'לסי והוא חופשי עדיין יהיו פערים מול הקבוצה של השחקן ובעיות בעסק של אבא של קרלסן

הכל יכול להיות.

מי אתם אנשים שרוצים את כיאל וריקן ואחרי זה בוכים שמביאים את רפאלוב??
אנשים פה רוצים לבנות סגל של 60 שחקנים רק כדי שלא ילכו לבש או לגרמנים ולא לראות מה הצרכים שלנו

Hulk אמר:
מי אתם אנשים שרוצים את כיאל וריקן ואחרי זה בוכים שמביאים את רפאלוב??
אנשים פה רוצים לבנות סגל של 60 שחקנים רק כדי שלא ילכו לבש או לגרמנים ולא לראות מה הצרכים שלנו
אני רציתי את רפא ואני רוצה את כיאל, הגיל שלהם לא מעניין כשאני רואה את החלופות ואת היכולת שלהם כיום. מה הצרכים שלנו? הקישור שלנו מורכב ממוחמד, ג'אבר שנפצע כל יומיים וילדים שבקושי נכנסים להרכב של עפולה. אנחנו חייבים קשר אמצע ישראלי בנוסף לזר, כיאל היה צריך להגיע

רק מכבי אמר:
הודיעו על הצוות של דגו.

שוקינג כעת:

allt4.jpg
ממש לא. מי האנליסט? עד שאני לא יודע אני לא נרגע

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
הוא סיים חוזה, אין קשר לשחרור

אז מה הייתה ההמצאה הזאת על לסגור פרטים מול צ'לסי?
אין לי מושג

אם פרסמו שהוא עוד לא קיבל שחרור מצ'לסי ואחר כך פרסמו שהוא שוחרר מצ'לסי אז יש סוגייה של שחרור והוא שוחרר.

אגב למי שרצה את בריבו ולשחרר את פיירו, בריבו נראה הרבה יותר גרוע, הוא כמו אוויר ולא מסוגל לעשות כלום.
א יודע מה הולך בליגה האוסטרית דחליל יכול לתת שם 20 גולים בעונה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה