KevinDurant
נשיא המועדון
לא יהיה רכש יענקל'ה סגר את הברז ורוצה לעלות עם הנועראליאור אמר:איפה הרכש?
בעוד כמה שבועות סיבוב מוקדמות ראשון ובינתיים לא הגיע אף שחקן להרכב הראשון ולפחות שלושה עזבו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא יהיה רכש יענקל'ה סגר את הברז ורוצה לעלות עם הנועראליאור אמר:איפה הרכש?
בעוד כמה שבועות סיבוב מוקדמות ראשון ובינתיים לא הגיע אף שחקן להרכב הראשון ולפחות שלושה עזבו.
KevinDurant אמר:לא יהיה רכש יענקל'ה סגר את הברז ורוצה לעלות עם הנועראליאור אמר:איפה הרכש?
אליאור אמר:בקסטר שוחרר מצ'לסי.
Apoc אמר:אליאור אמר:בקסטר שוחרר מצ'לסי.
מעניין אם עכשיו כשאין את צ'לסי והוא חופשי עדיין יהיו פערים מול הקבוצה של השחקן ובעיות בעסק של אבא של קרלסן
אני רציתי את רפא ואני רוצה את כיאל, הגיל שלהם לא מעניין כשאני רואה את החלופות ואת היכולת שלהם כיום. מה הצרכים שלנו? הקישור שלנו מורכב ממוחמד, ג'אבר שנפצע כל יומיים וילדים שבקושי נכנסים להרכב של עפולה. אנחנו חייבים קשר אמצע ישראלי בנוסף לזר, כיאל היה צריך להגיעHulk אמר:מי אתם אנשים שרוצים את כיאל וריקן ואחרי זה בוכים שמביאים את רפאלוב??
אנשים פה רוצים לבנות סגל של 60 שחקנים רק כדי שלא ילכו לבש או לגרמנים ולא לראות מה הצרכים שלנו
Smurk אמר:מי רוצה את ריקן בדיוק?
ממש לא. מי האנליסט? עד שאני לא יודע אני לא נרגערק מכבי אמר:הודיעו על הצוות של דגו.
שוקינג כעת:
![]()
הוא סיים חוזה, אין קשר לשחרורKaka אמר:באתלטיק פירסמו שצ'לסי שיחררה את בקסטר
KevinDurant אמר:הוא סיים חוזה, אין קשר לשחרורKaka אמר:באתלטיק פירסמו שצ'לסי שיחררה את בקסטר
אין לי מושגApoc אמר:KevinDurant אמר:הוא סיים חוזה, אין קשר לשחרורKaka אמר:באתלטיק פירסמו שצ'לסי שיחררה את בקסטר
אז מה הייתה ההמצאה הזאת על לסגור פרטים מול צ'לסי?
KevinDurant אמר:אין לי מושגApoc אמר:KevinDurant אמר:הוא סיים חוזה, אין קשר לשחרור
אז מה הייתה ההמצאה הזאת על לסגור פרטים מול צ'לסי?
KevinDurant אמר:הוא סיים חוזה, אין קשר לשחרורKaka אמר:באתלטיק פירסמו שצ'לסי שיחררה את בקסטר
Kaka אמר:KevinDurant אמר:הוא סיים חוזה, אין קשר לשחרורKaka אמר:באתלטיק פירסמו שצ'לסי שיחררה את בקסטר
היה תחת חוזה ושוחרר.