• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא העברות ורכש רשמי - קיץ 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה לו תקרית גזענית בבלגיה ב2019 שהוא חווה קללות גזעניות והצעדה נאצית מופנת נגדו והוא ירד מהמגרש ממרר בבכי. אמור להיות השחקן הכי טוב ויציב של שרלואה (וגם הקפטן שלהם)

אגב בן דור בפרטי עם מישהו בפייסבוק טוען שזה בולשיט והוא לא מועמד.

Shocking4U אמר:
היה לו תקרית גזענית בבלגיה ב2019 שהוא חווה קללות גזעניות והצעדה נאצית מופנת נגדו והוא ירד מהמגרש ממרר בבכי. אמור להיות השחקן הכי טוב ויציב של שרלואה (וגם הקפטן שלהם)

אגב בן דור בפרטי עם מישהו בפייסבוק טוען שזה בולשיט והוא לא מועמד.

נוטה להאמין לו שהוא לא מועמד.

הוא לא באמת שחקן 6 ממה שאני מבין אלא יותר סגנון בסטייל של עלי מוחמד של חטיפות כדור והצטרפות. הוא לא ה6 הstopper שאנחנו רוצים שיגיע מאז שנטע עזב. שחקן טוב אבל לא הפרופיל של מה שעל הנייר אנחנו צריכים.

Shocking4U אמר:
הוא לא באמת שחקן 6 ממה שאני מבין אלא יותר סגנון בסטייל של עלי מוחמד של חטיפות כדור והצטרפות. הוא לא ה6 הstopper שאנחנו רוצים שיגיע מאז שנטע עזב. שחקן טוב אבל לא הפרופיל של מה שעל הנייר אנחנו צריכים.

לפי מה אתה מניח אתזה?
לא מוצא עליו יותר מידי מידע

אז בקיצור נשמע שלא יגיע. גם שאר האתרים לא "מיישרים קו" עם הדיווח של גולדשטיין ולדעתי גם אין איזכורים בתקשורת זרה או של איזה צייצן אנונימי בטוויטר.
מה שכן, לפי הסרטונים יש לו רגל ימין מדגסקרית.

Kozmo אמר:
אז בקיצור נשמע שלא יגיע. גם שאר האתרים לא "מיישרים קו" עם הדיווח של גולדשטיין ולדעתי גם אין איזכורים בתקשורת זרה או של איזה צייצן אנונימי בטוויטר.
איזה סירטונים????

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

לפי מה אתה מניח אתזה?
התייעצות עם חבר מבין עניין פה מהפורום וגם מהמחקר שאני עושה במקביל על השחקן.

אני מבחינתי רוצה לנו 6 פיזי וחזק שיודע לתקל ולהשתחרר מלחץ עם הנעת כדור ולדחוף כדורים מהר קדימה. אני לא צריך שהוא יצטרף לרחבה. אני רוצה מבחינת מימדים ופיזיות שחקן ברמה של סק או דילן בקישור ולא שחקן יותר טכני סטייל עלי מוחמד.

תחפשו בטוויטר את השם שלו ותמצאו סרטונים. בעיקר של גולים שלו ופחות של פעולות הגנה.

דם ירוק!!! אמר:
Kozmo אמר:
איזה סירטונים????

[bbvideo]https://twitter.com/AfricaClassic/status/1144280648116559872?t=yG1bIA_ygU0V7AgiVi2qSA&s=19[/bbvideo]

הבעיה היא אם כבר בנקודת מוצא. אנחנו לא צריכים מחליף לאבו פאני. אנחנו צריכים את המחליף לנטע לביא שמעולם לא הגיע. במקום פאני יש את עלי וג׳אבר. אנחנו צריכים קשר 6 אמיתי, לא קשר 8.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

לפי מה אתה מניח אתזה?
התייעצות עם חבר מבין עניין פה מהפורום וגם מהמחקר שאני עושה במקביל על השחקן.

אני מבחינתי רוצה לנו 6 פיזי וחזק שיודע לתקל ולהשתחרר מלחץ עם הנעת כדור ולדחוף כדורים מהר קדימה. אני לא צריך שהוא יצטרף לרחבה. אני רוצה מבחינת מימדים ופיזיות שחקן ברמה של סק או דילן בקישור ולא שחקן יותר טכני סטייל עלי מוחמד.

שמע עוד לא חקרתי עליו מספיק אז הדעה שלי עליו לא מחזיקה מים, אבל לפחות לפי הפרופיל המנג’ר ופיפא הוא כן נראה אגרסיבי ויחסית סטופר, פיזית הוא לא בחור קטן ולדעתי אחד במימדים של דילאן או סק יכול להיות הרבה פעמים כבד מידי ומגושם לא כולם זה יא יא טורה.
מה שכן מסכים איתך לגבי סוג הקשר שאנחנו צריכים.

Shocking4U אמר:
הבעיה היא אם כבר בנקודת מוצא. אנחנו לא צריכים מחליף לאבו פאני. אנחנו צריכים את המחליף לנטע לביא שמעולם לא הגיע. במקום פאני יש את עלי וג׳אבר. אנחנו צריכים קשר 6 אמיתי, לא קשר 8.

מסכים

קיצר מהבירורים שלי

שחקן טוב, לא חושב שזה השחקן שאנחנו צריכים. אגב בתור שחקן טוב אני חושב שעם הכסף שנכנס אפשר להביא שחקן ברמה מעליו אבל גם הוא אחלה של שחקן. פשוט לא השחקן שהקבוצה צריכה. אנחנו צריכים מחליף לנטע, לא מחליף לפאני.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה