lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
כן רצינו לשמוח אחרי ניצחון, אבל בשורה התחתונה יש אליפות 14.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה אבל יותר מאוזנת וטובה יותר מהקבוצה של העונה
Green991 אמר:אליפות מוצדקת גם אם זה הסתיים בטעם מר
וזה לא שהם שיחקו כזה רע היום, פשוט חסרי מזל במשחק הספציפי הזה.
Liberman אמר:קצת קשה לי לחגוג אתכם כרגע
עוד שנתיים לא תזכור. מכבי ת''א עדיין מאוננים על אליפויות שהם שיחקו נגד עצמם בתקופה של איביץ'רונן22 אמר:פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה, אבל היא הייתה יותר מאוזנת וטובה מהקבוצה של העונה
KevinDurant אמר:עוד שנתיים לא תזכור. מכבי ת''א עדיין מאוננים על אליפויות שהם שיחקו נגד עצמם בתקופה של איביץ'רונן22 אמר:פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה, אבל היא הייתה יותר מאוזנת וטובה מהקבוצה של העונה
זה משהו אחר ועם זה אני מסכים לגמרי.רונן22 אמר:KevinDurant אמר:עוד שנתיים לא תזכור. מכבי ת''א עדיין מאוננים על אליפויות שהם שיחקו נגד עצמם בתקופה של איביץ'רונן22 אמר:פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה, אבל היא הייתה יותר מאוזנת וטובה מהקבוצה של העונה
מסכים. כבר מחר אני לא אזכור, אליפות זו אליפות. אבל אסור לנוח על זרי הדפנה. צריכים פה חיזוק משמעותי
בשביל זה היכולת לקראת הסוף מהווה נורת אזהרה ואני מקווה שמקבלי ההחלטות ובראשם קים ג'ונג שחר מתייחסים אליהרונן22 אמר:KevinDurant אמר:עוד שנתיים לא תזכור. מכבי ת''א עדיין מאוננים על אליפויות שהם שיחקו נגד עצמם בתקופה של איביץ'רונן22 אמר:פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה, אבל היא הייתה יותר מאוזנת וטובה מהקבוצה של העונה
מסכים. כבר מחר אני לא אזכור, אליפות זו אליפות. אבל אסור לנוח על זרי הדפנה. צריכים פה חיזוק משמעותי