• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא היישש הרשמי - אליפות מס' 14

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
כן רצינו לשמוח אחרי ניצחון, אבל בשורה התחתונה יש אליפות 14.

יש אליפות

giphy.gif

נקווה שיכפרו על זה ויקחו את הגביע, אם נזכה בגביע אני כנראה אחגוג כי גביע אי אפשר להפסיד ולקחת

פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה, אבל היא הייתה יותר מאוזנת וטובה מהקבוצה של העונה

רונן22 אמר:
פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה אבל יותר מאוזנת וטובה יותר מהקבוצה של העונה

למה איזה אלופות היו פה עם מתחרות?
מכבי ת"א לקחו בתחילת עידן גורדי 3 אליפויות בלי מתחרות ועוד 2 עונות עם איביץ בלי מתחרות.

באר שבע לקחה 3 כשרק עונה אחת באמת הייתה מתחרה

אנחנו ממש לא צריכים להתנצל שהליגה הזאת חלשה ואנחנו מעליה.
ד"א, שנה שעברה הייתה מתחרה ראויה לגמרי

אליפות מוצדקת גם אם זה הסתיים בטעם מר

וזה לא שהם שיחקו כזה רע היום, פשוט חסרי מזל במשחק הספציפי הזה.

Green991 אמר:
אליפות מוצדקת גם אם זה הסתיים בטעם מר

וזה לא שהם שיחקו כזה רע היום, פשוט חסרי מזל במשחק הספציפי הזה.

מסכים.

מה גם שטוב שהמירוץ נעצר עכשיו כדי לשחקנים ולצוות יהיה מספיק זמן להתרענן ולשנות דברים כדי לבוא לגמר הגביע ולסיים את זה כמו שצריך.

היינו הכי טובים לאורך כל העונה בפער והאליפות הזאת מגיעה לנו . אין פה בכלל ספק . אי אפשר לשכוח את הרביעיות, החמישיות והשישיות .
אבל ההפסד היום מעכיר את האוירה . לא ככה לוקחים אליפות.
רק גביע יכול לשפר את ההרגשה .

Liberman אמר:
קצת קשה לי לחגוג אתכם כרגע

תחגוג!!! הגרמנים והתקשורת הצהובה מנסים להוריד לנו. לא זוכר שבעונת הקיזוז התקשורת הורידה להפועל. פה עשית עונה אדירה, המשחק הערב חמצמץ. אבל פער אדיר מהיתר, סגל צר ולא איכותי, לקחת כל תואר אפשרי, הצלחת באירופה על שלא היית מדורג בכלום!

קשה לי להיות מאושר עד הסוף אחרי הפסד 3-1 לגמרנים

רונן22 אמר:
פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה, אבל היא הייתה יותר מאוזנת וטובה מהקבוצה של העונה
עוד שנתיים לא תזכור. מכבי ת''א עדיין מאוננים על אליפויות שהם שיחקו נגד עצמם בתקופה של איביץ'

תפסיקו לתת יד לתקשורת הגרמנית להוריד אתכם. האליפות זלהם עם פאקו ב2015. 70 נקודות סוף עונה( אנו כבר עם 72). הפרש שערים67-32, אנו כבר טובים משמעותית. והמתחרה שלהם מקום שני? קש. אז יאללה שיזדיינו. יש אליפות! תחגגו!

KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:
עוד שנתיים לא תזכור. מכבי ת''א עדיין מאוננים על אליפויות שהם שיחקו נגד עצמם בתקופה של איביץ'

מסכים. כבר מחר אני לא אזכור, אליפות זו אליפות. אבל אסור לנוח על זרי הדפנה. צריכים פה חיזוק משמעותי

רונן22 אמר:
KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:

מסכים. כבר מחר אני לא אזכור, אליפות זו אליפות. אבל אסור לנוח על זרי הדפנה. צריכים פה חיזוק משמעותי
זה משהו אחר ועם זה אני מסכים לגמרי.

רונן22 אמר:
KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:

בשביל זה היכולת לקראת הסוף מהווה נורת אזהרה ואני מקווה שמקבלי ההחלטות ובראשם קים ג'ונג שחר מתייחסים אליה

חזרה
למעלה