• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא היישש הרשמי - אליפות מס' 14

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לפחות יש יותר זמן להכין את העונה הבאה ואפשר כמעט בוודאות לדעת שצריך קבוצה להתמודדות גם בשלב בתים

Liberman אמר:
קצת קשה לי לחגוג אתכם כרגע

תחגוג ליברמן תחגוג

tenor.gif

לא היום, לא ככה

MH13 TILL I DIE אמר:
לפחות יש יותר זמן להכין את העונה הבאה ואפשר כמעט בוודאות לדעת שצריך קבוצה להתמודדות גם בשלב בתים

לגמרי, אליפות מוקדמת, ההבדל הגדול משנה שעברה
ויש גם אופציה לקוואדרפל

אם בטעות נקח גם גביע זאת תהיה עונה פסיכית למרות היכולת הירודה בשלושה חודשים האחרונים.

איזה כיף יששששששש תנו לי תמיד חגיגות סטייל הסרדינים של הגרמנים בנצחונות עלינו ושאנחנו נחגוג אליפות

RakMaccabi31 אמר:
לא היום, לא ככה

MH13 TILL I DIE אמר:

ויש גם אופציה לקוואדרפל
לדעתי ההפסד בטרנר רק מגדיל את הסיכויים לזכות בגביע.. היה עדיף לקבל מהם בראש בליגה ובכ"ז לזכות באליפות מאשר לבוא אחרי ניצחון בליגה ולקבל את הנוק אאוט בגמר

MH13 TILL I DIE אמר:
RakMaccabi31 אמר:
לא היום, לא ככה

MH13 TILL I DIE אמר:

ויש גם אופציה לקוואדרפל
לדעתי ההפסד בטרנר רק מגדיל את הסיכויים לזכות בגביע.. היה עדיף לקבל מהם בראש בליגה ובכ"ז לזכות באליפות מאשר לבוא אחרי ניצחון בליגה ולקבל את הנוק אאוט בגמר

יכול להיות אבל קשה להתעלם מהמאזן העגום של מכבי חיפה כשהיא מגיעה אלופה לגמר הגביע. תמיד כשהגיעו אלופים הפסידו (ב91 הגמר היה לפני סיום העונה).

Green991 אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
RakMaccabi31 אמר:
לא היום, לא ככה

ויש גם אופציה לקוואדרפל

יכול להיות אבל קשה להתעלם מהמאזן העגום של מכבי חיפה כשהיא מגיעה אלופה לגמר הגביע. תמיד כשהגיעו אלופים הפסידו (ב91 הגמר היה לפני סיום העונה).
יש שבועיים להתכונן. בע"ה סגל מלא. אין תירוצים.

יש יש יש!!! אליפות שמגיעה לנו בצדק כמה שעומרי אפק וחבריו הרשעים ינסו להרוס.
יאללה שיביאו גביע ונסיים כולנו עם חיוך ענק, ואחרי זה יאללה לעבודה, לא חסרה כזו בפגרה.

יש אליפות למכביייייי סכלהחיים סכלהחיים סכלהחיים

סרקבחיפה

Margheriti אמר:
רונן22 אמר:
פייר 2 אליפויות בלי מתחרות ראויות. אנחנו לא באמת קבוצה טובה. הקבוצה של העונה שעברה גם לא הייתה מספיק טובה אבל יותר מאוזנת וטובה יותר מהקבוצה של העונה

למה איזה אלופות היו פה עם מתחרות?
מכבי ת"א לקחו בתחילת עידן גורדי 3 אליפויות בלי מתחרות ועוד 2 עונות עם איביץ בלי מתחרות.

באר שבע לקחה 3 כשרק עונה אחת באמת הייתה מתחרה

אנחנו ממש לא צריכים להתנצל שהליגה הזאת חלשה ואנחנו מעליה.
ד"א, שנה שעברה הייתה מתחרה ראויה לגמרי

ממש לא דומה.
אינני זוכר את מכבי ת"א וב"ש בתקופות האליפות שלהם, שהציגו יכולת כל כך רעה לאורך זמן.
הקבוצה של איביץ בכלל לא הפסידה במשך שנתיים.

נראה לי שמרבית החגיגות של האוהדים והשחקנים היו מאולצות.
איך באמת אפשר לשמוח, אחרי שסופגים מנתניה את התבוסה הקשה ביותר בעידן בכר, לאחר מכן מפסידים ליריבה הישירה מהדרום, ואז לקינוח חוטפים בבית בומבה לפרצוף מהיריבה הכי שנואה שלנו...

כמובן שניצחון בגמר הגביע עשוי להביא איתו שמחה אמיתית ספונטנית, אלא שלצערי אני לא רואה את זה קורה.
בכדורגל אין קסמים, וכאשר כל סגל השחקנים נמצאים ביכולת כזו ירודה, כמעט בלתי אפשרי לעשות את הסוויץ למשחק אחד גורלי.
אולי רק בעזרת כרטיס אדום מוקדם שישלף נגד שחקן ב"ש, כפי שהיה בחצי הגמר.
זה מה שיכול לשנות מומנטום, גם מיקצועית, וגם פסיכולוגית...

רשמית מכבי חיפה אלופת ליגת העל 2021/22

אליפות מוזרה, כאילו בשום שלב לא באמת הכריזו על זה בחגיגיות

לא להאמין שאת שער האליפות הרשמי שלנו הבקיע איילון אלמוג סמקיא

כיף והכל
אני לא מבין הדיוק איך אנחנו אמורים לחגוג את האליפות הזאת

Margheriti אמר:
כיף והכל
אני לא מבין הדיוק איך אנחנו אמורים לחגוג את האליפות הזאת
מי שבא היום למושבה כבר חגג אותה... המשך יבוא

[marq=right] :bike סצעיף[/marq]

[fade] [glow=green]יש אליפות!![/glow] [/fade]

סכלהחיים סקופץ סרוקד