• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא מדים + מרצ'נדייז - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

רק מכבי

חבר בבורד
הנושא שכולם מחכים לו (או שלא).

אין צפי לחשיפת המדים. בינתיים נתנחם במדי האימון החדשים של השחקנים והצוות:
(אהבתי מאוד את הירוקה).

DSC_05596_99909d522b.jpg

DSC_05200_def676ecb1.jpg

DSC_06148_4450782a36.jpg

DSC_05147_4d3e1686ae.jpg

החולצה 170 (גיזרת נשים 150) הגופייה (יש גם בירוק וגם בחום של השוער) 150

החולצה הירוקה נמכרת בעלי אקספרס ב82 שקל ועכשיו יש עוד אתר סיני שכזה שנכנס לשוק flylinking נמכר ב65

greenguy אמר:
מתי חושפים את המדים?

מבדיקה שלי - חשיפת המדים תהיה ב-16.7.

כמה חבל שהמועדון לא יכול לתת איזה טיזר, לזרוק הודעה באיזה מקום ופשוט להיות שקוף בעניין הזה.

לא מבין למה זה צריך להיות ככה.

רק מכבי אמר:
greenguy אמר:
מתי חושפים את המדים?

מבדיקה שלי - חשיפת המדים תהיה ב-16.7.

כמה חבל שהמועדון לא יכול לתת איזה טיזר, לזרוק הודעה באיזה מקום ופשוט להיות שקוף בעניין הזה.

לא מבין למה זה צריך להיות ככה.

https://twitter.com/i/status/2077649276813840423

הומאז' לעונת הדאבל.

מניח שהרבה לא יסכימו, לדעתי זה סט הבית (חולצה + מכנס ירוק) הכי יפה מאז המעבר לאדידס(תחרות לא קשה במיוחד).

34_a1c4c860-94da-427e-8c22-48b41047accd.jpg

חולצת חימום:
KN2254_01_00_standard.jpg

הסרטון גרוע בעיניי. אוסמו ואיתי מרדכי? באמת? לא יכלו להביא איזה מישהו מרגש ולא אנשים על הפיירול של קבוצת מאיר?
המדים הראשיים יפים בעיני, המדי פרי משחק מכוערים בקטע טוב לדעתי, כאילו מסוג הדברים שאתה אומר זה מכוער ויש לזה קטע.

עצוב לראות את ההצגה של החולצות על השחקנים וכמה שהסגל שלנו אפור. פאקינג בטאיי, ירין לוי ואיתן אזולאי פרזנטורים של המדים.

החולצה הראשונה יפה מאוד אהבתי
איזה סגל מעפן הורס את הכל

Shocking4U אמר:
הסרטון גרוע בעיניי. אוסמו ואיתי מרדכי? באמת? לא יכלו להביא איזה מישהו מרגש ולא אנשים על הפיירול של קבוצת מאיר?
המדים הראשיים יפים בעיני, המדי פרי משחק מכוערים בקטע טוב לדעתי, כאילו מסוג הדברים שאתה אומר זה מכוער ויש לזה קטע.

עצוב לראות את ההצגה של החולצות על השחקנים וכמה שהסגל שלנו אפור. פאקינג בטאיי, ירין לוי ואיתן אזולאי פרזנטורים של המדים.

תגיד תודה שלא שלחו את שואו נהואל וגוני

המועדון מאד אוהב חולצות מקושקשות. זה פחות הטעם שלי, אבל זו בהחלט יפה ביחס לאלו שבקטגוריה. חולצות כמו הלבנה בעונה שעברה נראות הרבה יותר טוב ואני מקווה שהשאר יהיו בקו הזה.

לדעתי חולצה פצצה.
הכי טובה שלנו מאז עונת האליפות הראשונה של בכר.

בגדול, לא מובן מאליו שאדידס עשתה לנו עיצוב ייחודי.
אני יודע שעבדו על החולצה הזאת הרבה מאוד זמן מבחינת העיצוב.
אל תשכחו שלמעשה זו פעם ראשונה אחרי הרבה שנים שהמועדון הוא זה שמייצר לעצמו(ביחד עם אדידס) את התלבושת.
גם זה דבר שלוקח זמן להבין ולהתמקצע.

היה באמת ניסיון לדחוף את החולצה של הדאבל, אולי אפילו ניסיון בכוח מידי מה שיצר קצת קשקוש, אבל בשורה התחתונה כמו שכתבתי אני מבסוט על הסט הזה.

נמתין ליתר המדים.

נ. ב. ציפור לחשה לי שתהיה גם תלבושת רביעית.

מי שבוחר אצלנו את המדים הוא כנראה בא מאחד הכפרים הערביים אחרת אין לי הסבר לכיעור וחוסר הקלאס הזה
לא מצליח להבין איך אפשר להרוס חולצה של אדידס קח סתם חולצה ירוקה ותדפיס לה 3 פסים לבנים בכתפיים והיא 10/10

https://twitter.com/porgcupinetree/status/2078905272861422027?s=46

ככה נראים המדים על עבדכם הנאמן למי שרוצה להבין איך הם נראים על בן אדם נורמלי ולא על השחקנים בצילומים מקצועיים.

אני אהבתי, אני בדרך כלל בין medium לlarge ולקחתי פה מדיום וזה יושב אחלה ולא צמוד מדי אז אם אתם יחסית חטובים או רזים ולא רוצים אוברסייז ממליץ ללכת true to size.

Shocking4U אמר:

ככה נראים המדים על עבדכם הנאמן למי שרוצה להבין איך הם נראים על בן אדם נורמלי ולא על השחקנים בצילומים מקצועיים.

אני אהבתי, אני בדרך כלל בין medium לlarge ולקחתי פה מדיום וזה יושב אחלה ולא צמוד מדי אז אם אתם יחסית חטובים או רזים ולא רוצים אוברסייז ממליץ ללכת true to size.
יושבת עליך אש אח שלי

greenguy אמר:
Shocking4U אמר:

יושבת עליך אש אח שלי
תודה רבה אח יקר
אני ממליץ עליה האמת למי שמתלבט. לדעתי היא יותר יפה במציאות מהתמונות והשנה לדעתי גם יושבת יותר טוב מהחולצות הקודמות של אדידס. גם המדי חימום יש להם קטע, לא התחברתי לאלה בשחור לבן אז קניתי את הירוק ולדעתי הם יפים. לא יפים קלאסיים אבל יש בהם משהו מגניב ושונה.

yanivst9 אמר:
רק מכבי אמר:
נ. ב. ציפור לחשה לי שתהיה גם תלבושת רביעית.
היא לחשה גם מתי יציגו את שאר המדים ?

אחת תקבל היום(שחורה).
אחת לפני פתיחת הליגה(לבנה).
אחת "בהפתעה".

אגב, לחובבי ז'אנר פולו ייצוגית.

30_15e5bb32-8a25-49ba-b0f8-406d01968b05.png

חולצה מאוד יפה.

חזרה
למעלה