נושא מדים + מרצ'נדייז - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אגב, שאפו לנוגעים בדבר על עצם האפשרות שאדידס מפיקים לנו אורגינלס. מועדונים גדולים מאיתנו לא קיבלו, וגם אלו שכן זה לקח הרבה יותר מכמה שנים.

זה מראה על הפוטנציאל של המועדון, ואיך אדידס מעריכים אותנו.
אבל זו גם תוצאה של עבודה קשה של המון אנשים במערכת.

ואיפה שמגיע, נגיד גם מילה טובה.

יש כרגע השקה מאוד מושקעת של החולצה באצטדיון. אדידס מלווה מקרוב את כל התהליך. הכל בניחוח מאוד אירופי.

חבל מאוד שזאת (עוד) חולצה שתתבזבז על עונה מאכזבת.

השחקנים שהופיעו בפרסומות לחולצה החדשה:
1. קיצוני ימני זר שקרע את הצולבת, סיים את העונה ויוקפא.
2. מגן ימני זר שסובל מדלקת כרונית בברך וצריכים להימנע מעומסים כדי שלא ייפצע.
3. הקפטן השלישי של הקבוצה שישב במשחקים האחרונים בחוץ בגלל פציעה לא ידועה.
4. שחקן בית שחזר מהשאלה לבית״ר, לא ברור כמה הוא רוצה להיות פה וכמה הקהל מקבל אותו.
5. שחקן בית שהקהל אוהב, אבל כרגע נמצא אחרון ברוטציית הקשרים ועלו דיווחים על השאלתו.

השחקנים שהופיעו בפרסומות לחולצה החדשה:
1. קיצוני ימני זר שקרע את הצולבת, סיים את העונה ויוקפא.
2. מגן ימני זר שסובל מדלקת כרונית בברך וצריכים להימנע מעומסים כדי שלא ייפצע.
3. הקפטן השלישי של הקבוצה שישב במשחקים האחרונים בחוץ בגלל פציעה לא ידועה.
4. שחקן בית שחזר מהשאלה לבית״ר, לא ברור כמה הוא רוצה להיות פה וכמה הקהל מקבל אותו.
5. שחקן בית שהקהל אוהב, אבל כרגע נמצא אחרון ברוטציית הקשרים ועלו דיווחים על השאלתו.
זה אומר הרבה על הסגל שלנו

אגב, שאפו לנוגעים בדבר על עצם האפשרות שאדידס מפיקים לנו אורגינלס. מועדונים גדולים מאיתנו לא קיבלו, וגם אלו שכן זה לקח הרבה יותר מכמה שנים.

זה מראה על הפוטנציאל של המועדון, ואיך אדידס מעריכים אותנו.
אבל זו גם תוצאה של עבודה קשה של המון אנשים במערכת.

ואיפה שמגיע, נגיד גם מילה טובה.

יש כרגע השקה מאוד מושקעת של החולצה באצטדיון. אדידס מלווה מקרוב את כל התהליך. הכל בניחוח מאוד אירופי.

חבל מאוד שזאת (עוד) חולצה שתתבזבז על עונה מאכזבת.
זה אומר בעיקר שיש הרבה כסף במכבי חיפה

זה אומר הרבה על הסגל שלנו
בגדול, אלו אותם שחקנים שצולמו לתלבושת הבית (למעט אזולאי; גורה פרסם את החולצה השלישית), אז אני מניח שזה צולם בשלב מוקדם יותר ולכן, בנסון שכבר בדרך החוצה הוא חלק מהרשימה. מנגד, סביר להניח שאם זה היה מצולם אתמול, היו בוחרים את ברוניניו וצונאמי, למשל.

מה שכן, תוך חודש ושלושה ימים אף אחד מהחמישיה שהוצג כבר (1) לא שחקן מוביל (2) שסביר שיהיה כשיר לרוב הדקות (3) והקהל אוהב ורוצה שיוביל. זה אומר המון על היציבות של המועדון.

זה אומר בעיקר שיש הרבה כסף במכבי חיפה
זה גם. אבל זה לא רק.
במועדונים הגדולים ביוון שעובדים עם אדידס יש לא פחות כסף, והם לא קיבלו את האוריגינלס.

ראיתי את החולצה החדשה במציאות עכשיו.
יושבת טוב על הגוף, ונראית יותר טוב מאשר בתמונה.

הייתי קונה חולצה, כי היא באמת אחת היפות שאני זוכר מהעונות האחרונות, אבל לא בא לי לפרנס עוד את המועדון הבזוי הזה.

הייתי קונה חולצה, כי היא באמת אחת היפות שאני זוכר מהעונות האחרונות, אבל לא בא לי לפרנס עוד את המועדון הבזוי הזה.
לחילופין אתה יכול לפרנס את אלי אקספרס. אני מניח שהחולצה עוד מעט תהיה זמינה גם שם.

זה גם. אבל זה לא רק.
במועדונים הגדולים ביוון שעובדים עם אדידס יש לא פחות כסף, והם לא קיבלו את האוריגינלס.

ראיתי את החולצה החדשה במציאות עכשיו.
יושבת טוב על הגוף, ונראית יותר טוב מאשר בתמונה.
יודע להגיד אם הפונטים הם הדפסת פלוק כמו על הלבנה בעונה שעברה או הדפסה רגילה?

חזרה
למעלה