• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא תלבושות רשמי לעונת 23/24 ע״ש אדידס ישראל

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
greenguy אמר:
בטלגרם פרסמו את החולצת חוץ שתוצג מחר. מה אני אגיד לכם מרגיש כאילו עושים לנו דווקא העונה אחרת אין הסבר אחר

זה רשמי?
תשים תמונה :)

הבנתי שככה זה עם אדידס, בשנתיים-שלוש הראשונות הם עושים פוזות ונותנים לך חולצות מעפנות ורק אחרי זה אפשר לעשות איתם דברים מעניינים

Jerry אמר:
הבנתי שככה זה עם אדידס, בשנתיים-שלוש הראשונות הם עושים פוזות ונותנים לך חולצות מעפנות ורק אחרי זה אפשר לעשות איתם דברים מעניינים
זה מה שרועי שני אמר בטוויטר, שרק מהעונה השנייה יהיה עיצוב ייחודי

מילא עיצוב לא ייחודי.
אבל לפי התמונה שמסתובבת אין טיפת ירוק בחולצה חוץ מבסמל.
עד שיש אדידס, שאפשר פשוט לעשות חולצה לבנה חלקה עם 3 פסים ירוקים על הכתפיים לחולצת החוץ. לא צריך להסתבך.

c55be3b04c1f8b43cf5e8ac6609bbce3.jpg

3aab2664bc072b23647d1a589809cbcc.jpg

מה הפאקינג בעיה להוסיף לחולצות חוץ 3 פסים בצבע ירוק היה מעיף אותם 200 רמות למעלה.

דל"פ - בעיניי זה ממש אחלה לחולצת חוץ.
אם רק הלוגו של אדידס היה בירוק, ואולי עוד אפקט פסים איפשהו, וזה היה מושלם מבחינתי

Judokan אמר:
אם רק הלוגו של אדידס היה בירוק, ואולי עוד אפקט פסים איפשהו, וזה היה מושלם מבחינתי

מושלם?
מה יש בחולצה הזאת
מתעקשים להוציא את החולצות הכי כלום מכוערות בעולם לא משנה אם זה נייקי או אדידס זה לא יאומן

מה הבעיה? תבחרו מהקטלוג משהו שנראה לא מהשוק ושלום על ישראל, למי אכפת מהייחודי. שיהיה אדידס
למה הלבן הזה למה השחור הזה מה זה למה חולצות של כדורגל חופים מ2008

זה אדידס, כמה צריך להתאמץ כדי להצליח להוציא 3 חולצות של החברה הכי מרגשת בעולם וכולן נראות כמו ליגה ב

Judokan אמר:

כן אחלה חולצה ומה שאמרת לגמרי קפץ גם לי

חזיזוש אמר:
Judokan אמר:

מושלם?
מה יש בחולצה הזאת
מתעקשים להוציא את החולצות הכי כלום מכוערות בעולם לא משנה אם זה נייקי או אדידס זה לא יאומן

מה הבעיה? תבחרו מהקטלוג משהו שנראה לא מהשוק ושלום על ישראל, למי אכפת מהייחודי. שיהיה אדידס

זה אדידס, כמה צריך להתאמץ כדי להצליח להוציא 3 חולצות של החברה הכי מרגשת בעולם וכולן נראות כמו ליגה ב

לא צריך שום ייחוד ושום כלום. חולצה בירוק ולבן עם דוגמאות פשוטות, זה כל מה שצריך ואני אוהב את זה שזה הכיוון.

נגיד החולצה הראשונה של העונה, למעט הפספוס עם הצבע, זו מבחינתי החולצה הכי מוצלחת שלנו מזה שנים. בלי דוגמאות מוגזמות ואפילפטיות.

יכול להיות שמבחינתך זה שוק, אבל חולצות הכדורגל הכי יפות שיש לי הן חלקות עם מינימום דוגמאות

שלושה פסים בצד והיא הייתה יפה. ככה היא נראית סתמית

SaTla אמר:

חדי העין ישימו לב שבתמונה השנייה יש כמה צבעים נוספים נוספים לחולצה (מימין לשמאל, לאורך הקיר) - ירוק/לבן (בית), שחור/לבן, לבן/שחור, ירוק בהיר/שחור (עם פסים לבנים)/ כחול/לבן

וואלה קיוויתי שהחולצה הלבנה תהיה עם סמל אדידס ירוק ופסים ירוקים או כל שילוב של לבן וירוק.
חבל שהלכו על משהו פשוט בהגזמה.

Judokan אמר:
חזיזוש אמר:
Judokan אמר:

מושלם?
מה יש בחולצה הזאת

לא צריך שום ייחוד ושום כלום. חולצה בירוק ולבן עם דוגמאות פשוטות, זה כל מה שצריך ואני אוהב את זה שזה הכיוון.

נגיד החולצה הראשונה של העונה, למעט הפספוס עם הצבע, זו מבחינתי החולצה הכי מוצלחת שלנו מזה שנים. בלי דוגמאות מוגזמות ואפילפטיות.

יכול להיות שמבחינתך זה שוק, אבל חולצות הכדורגל הכי יפות שיש לי הן חלקות עם מינימום דוגמאות

זה בדיוק מה שאני אומר
מבחינתי ירוק ופסים וזהו זה הכי יפה. לבן ופסים וזהו, זה מרגש.
החולצת בית השנה זה לא ירוק זה טורקיז
והחולצה הלבנה, מה קשה שיהיה ירוק, מה קשה שיהיה 3 פסים

קיצר לא נבזבז על זה יותר מדי מילים

ברק.י אמר:
SaTla אמר:

חדי העין ישימו לב שבתמונה השנייה יש כמה צבעים נוספים נוספים לחולצה (מימין לשמאל, לאורך הקיר) - ירוק/לבן (בית), שחור/לבן, לבן/שחור, ירוק בהיר/שחור (עם פסים לבנים)/ כחול/לבן

הלבנה עם הפסים נראת לי כמו החולצת שוער (פסים סגולים) מניח שגם הירוק מרקר יהיה של השוער

חולצות מאוד מאוד גנריות. כולן ללא יוצא מן הכלל. מקווה שבאמת בשנים הקרובות זה ישתפר כפי שרועי שני אמר כי בינתיים זה נראה יותר גרוע אפילו מהיחס של נייקי

הלבנה זה נראה כמו חולצה מאוד פשוטה בלי שום קשר למכבי. השחורה גנרית מארץ הגנרים.

חזרה
למעלה