Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
greenguy אמר:בטלגרם פרסמו את החולצת חוץ שתוצג מחר. מה אני אגיד לכם מרגיש כאילו עושים לנו דווקא העונה אחרת אין הסבר אחר
זה רשמי?
תשים תמונה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
greenguy אמר:בטלגרם פרסמו את החולצת חוץ שתוצג מחר. מה אני אגיד לכם מרגיש כאילו עושים לנו דווקא העונה אחרת אין הסבר אחר
זה מה שרועי שני אמר בטוויטר, שרק מהעונה השנייה יהיה עיצוב ייחודיJerry אמר:הבנתי שככה זה עם אדידס, בשנתיים-שלוש הראשונות הם עושים פוזות ונותנים לך חולצות מעפנות ורק אחרי זה אפשר לעשות איתם דברים מעניינים
Judokan אמר:דל"פ - בעיניי זה ממש אחלה לחולצת חוץ.
אם רק הלוגו של אדידס היה בירוק, ואולי עוד אפקט פסים איפשהו, וזה היה מושלם מבחינתי
Judokan אמר:דל"פ - בעיניי זה ממש אחלה לחולצת חוץ.
אם רק הלוגו של אדידס היה בירוק, ואולי עוד אפקט פסים איפשהו, וזה היה מושלם מבחינתי
חזיזוש אמר:Judokan אמר:דל"פ - בעיניי זה ממש אחלה לחולצת חוץ.
מושלם?
מה יש בחולצה הזאת
מתעקשים להוציא את החולצות הכי כלום מכוערות בעולם לא משנה אם זה נייקי או אדידס זה לא יאומן
מה הבעיה? תבחרו מהקטלוג משהו שנראה לא מהשוק ושלום על ישראל, למי אכפת מהייחודי. שיהיה אדידס
למה הלבן הזה למה השחור הזה מה זה למה חולצות של כדורגל חופים מ2008
זה אדידס, כמה צריך להתאמץ כדי להצליח להוציא 3 חולצות של החברה הכי מרגשת בעולם וכולן נראות כמו ליגה ב
SaTla אמר:
Judokan אמר:חזיזוש אמר:Judokan אמר:דל"פ - בעיניי זה ממש אחלה לחולצת חוץ.
מושלם?
מה יש בחולצה הזאת
מתעקשים להוציא את החולצות הכי כלום מכוערות בעולם לא משנה אם זה נייקי או אדידס זה לא יאומן
מה הבעיה? תבחרו מהקטלוג משהו שנראה לא מהשוק ושלום על ישראל, למי אכפת מהייחודי. שיהיה אדידס
למה הלבן הזה למה השחור הזה מה זה למה חולצות של כדורגל חופים מ2008
זה אדידס, כמה צריך להתאמץ כדי להצליח להוציא 3 חולצות של החברה הכי מרגשת בעולם וכולן נראות כמו ליגה ב
לא צריך שום ייחוד ושום כלום. חולצה בירוק ולבן עם דוגמאות פשוטות, זה כל מה שצריך ואני אוהב את זה שזה הכיוון.
נגיד החולצה הראשונה של העונה, למעט הפספוס עם הצבע, זו מבחינתי החולצה הכי מוצלחת שלנו מזה שנים. בלי דוגמאות מוגזמות ואפילפטיות.
יכול להיות שמבחינתך זה שוק, אבל חולצות הכדורגל הכי יפות שיש לי הן חלקות עם מינימום דוגמאות
ברק.י אמר:SaTla אמר:
חדי העין ישימו לב שבתמונה השנייה יש כמה צבעים נוספים נוספים לחולצה (מימין לשמאל, לאורך הקיר) - ירוק/לבן (בית), שחור/לבן, לבן/שחור, ירוק בהיר/שחור (עם פסים לבנים)/ כחול/לבן