• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ניקיטה רוקאביצה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא MHFC4EVER
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מדהים כמה גומרים עליו וכמה יורדים על דין דויד כשהוא חלוץ שמגיע למצב אחד בשעה
חוץ מזה הדחליל כהרגלו לא עשה כלום..
ולא יודע על מה הוא דיבר ככ בלהט עם פיירו בסוף המשחק. אם זה מה שאני חושב שזה.. חבל באמת שהוא הגיע

מהמצב האחד בשעה הוא מוציא יותר ממה שדין דוד מוציא מ30 מצבים.
ובשונה מדין דוד, הוא לא יצור חסר ביטחון אז הוא גם מוסר מדי פעם לשחקנים סביבו.

איזה כיף שניקיטה פה, ואיזה כיף יהיה כשהוא יסתום את הפה לטרולים.

Judokan אמר:

פשש זה כמו השחקנים בשכונה עם טונה של ביטחון ואפס השקעה במגרש ויפמפמו לך על איזה פס אחד מוצלח מסכן שעשו כל המשחק
ויש שחקנים שעובדים קשה וקצת לא הולך להם, אמא שלהם נפטרה וכל הקהל ברחש בחש על כל נגיעה שלהם

RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

פשש זה כמו השחקנים בשכונה עם טונה של ביטחון ואפס השקעה במגרש ויפמפמו לך על איזה פס אחד מוצלח מסכן שעשו כל המשחק
ויש שחקנים שעובדים קשה וקצת לא הולך להם, אמא שלהם נפטרה וכל הקהל ברחש בחש על כל נגיעה שלהם

עדיף להיות השחקן הזה שיכול לעשות את הפעולה שעבורה משלמים לו. למרות שניקיטה הוא גם זה שהוציא כדור עומק מעולה לדוד, שכמובן המשיך בבעיטה על השוער במקום למסור לאצילי הפנוי.

דוד הוא כמו העובד הזה בחברה שתמיד ימצא את התירוץ, בכל נסיבה שלא תהיה. אמא שלו נפטרה, נבדלים זה לא אשמתו אלא הקבוצה מוסרת מהר מדי, כדורי הרוחב של חזיזה ופיירו חזקים מדי.
וכשגם זה כבר לא משכנע אף אחד, אז בטח יספרו שהוא עושה אווירה טובה.

ולא שיש לי בעיה עם דוד עצמו, כי הוא באמת משתדל ומנסה כמה שהוא יכול ובהינתן המגבלות שיש לו בהבנת המשחק.
הבעיה היא "גאונים" למיניהם שידברו על לתת כבוד לשחקנים וימציאו כל תירוץ מגוחך אפשרי ואז יקראו לאחד החלוצים הטובים שהיו פה "דחליל".

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

עדיף להיות השחקן הזה שיכול לעשות את הפעולה שעבורה משלמים לו. למרות שניקיטה הוא גם זה שהוציא כדור עומק מעולה לדוד, שכמובן המשיך בבעיטה על השוער במקום למסור לאצילי הפנוי.

דוד הוא כמו העובד הזה בחברה שתמיד ימצא את התירוץ, בכל נסיבה שלא תהיה. אמא שלו נפטרה, נבדלים זה לא אשמתו אלא הקבוצה מוסרת מהר מדי, כדורי הרוחב של חזיזה ופיירו חזקים מדי.

ולא שיש לי בעיה עם דוד עצמו, כי הוא באמת משתדל ומנסה כמה שהוא יכול ובהינתן המגבלות שיש לו בהבנת המשחק.
הבעיה היא "גאונים" למיניהם שידברו על לתת כבוד לשחקנים וימציאו כל תירוץ מגוחך אפשרי ואז יקראו לאחד החלוצים הטובים שהיו פה "דחליל".

גם בשיאו ניקיטה היה דחליל שמתחבא מאחורי בלמים ומגיע למצבים ספורים למשחק. בגלל זה גם העדפתי את דוניו שהיה עושה המון תנועה ולחץ

דין דויד גם עם ההחמצות והנבדלים שלו תורם ויתרום פי ארבע על מה שניקיטה נותן
וזה דווקא רוקאביצה שיותר אחראי לאווירה טובה, כי במגרש הוא מתהלך בעוד שדין דויד נראה טיפוס מופנם וביישן

אם לך ואחרים אין בעיה עם דין דויד הגיע הזמן שתפסיקו לחפש אותו מאחורי כל טעות ותנו לו עידוד כדי שיצברו ביטחון במקום להעדיף את האלטרנטיבה הגרועה יותר

RakMaccabi31 אמר:
ולא יודע על מה הוא דיבר ככ בלהט עם פיירו בסוף המשחק. אם זה מה שאני חושב שזה.. חבל באמת שהוא הגיע

מה אתה חושב שזה?

בשיאו רוקאביצה היה דחליל שנתן 60 גולים ב2 עונות וסחב אותך על הגב עם יציבות מטורפת.

השיטה של בכר בשנתיים האחרונות הייתה בכוונה חלוץ שמתחבא ולא מעורב במשחק כי זה הכלים שהיו לו וזה מה שהוא חפש.

כל הרעיון בלהביא את פיירו הייתה לאפשר גיוון בשיטה אבל ניקיטה ודין דוד נתנו לבכר ב9 בדיוק מה שהוא רצה מהם.

גם האלנד נוגע בסיטי בכדור 10-20 פעמים במשחק אבל נותן גולים כי זה מה שפפ צריך ממנו, הוא לא צריך שהוא ירד לחצי ויתחיל להניע כדור אלא צריך שיהיה בשפיץ ויתחבא מאחורי בלמים ויתן גול

השחקן היחיד מהטופ שהייתי משווה לרוקאביצה זה איקרדי

adoram אמר:
RakMaccabi31 אמר:

מה אתה חושב שזה?

על דין דויד

RakMaccabi31 אמר:
השחקן היחיד מהטופ שהייתי משווה לרוקאביצה זה איקרדי

adoram אמר:
RakMaccabi31 אמר:

מה אתה חושב שזה?

על דין דויד
לא אמרתי שאני משווה ביניהם, יש סגנון של הקבוצה ורצון של המאמן.

בכר לא מחפש חלוץ שכופה את עצמו על המשחק אלא חלוץ שעושה המון תנועה ללא כדור, מהיר, שמחפש עומק ויודע להבקיע ברחבה

אוקיי הבנתי, ואני רואה מה שאתה אומר
עדיין הוורקרייט של דין דויד עולה בעשרות מונים על זה של רוקאביצה

RakMaccabi31 אמר:
אוקיי הבנתי, ואני רואה מה שאתה אומר
עדיין הוורקרייט של דין דויד עולה בעשרות מונים על זה של רוקאביצה
בסדר הוורקרייט של דין דוד יפה אבל לרוקאביצה יש יתרונות אחרים עליו

בדיחה טובה. לרוקאביצה יש work rate אדיר. הוא עובד כל הזמן על המגרש, זז המון בשביל למצוא שטחים פנויים ולהקדים את ההגנה.

זוכר שבעונת האליפות הראשונה בכר הגדיר את ניקיטה ושרי כשחקנים שעובדים הכי חזק באימונים (למרות שהיו כביכול הכוכבים הגדולים של הקבוצה).

מוסר העבודה זה מה שאיפשר לניקיטה להמציא את עצמו מחדש כשחקן בגיל 32 (להפוך לחלוץ מטרה פרופר) ולתת אז עונות שיא בקריירה מבחינת כיבושים.

RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:

גם בשיאו ניקיטה היה דחליל שמתחבא מאחורי בלמים ומגיע למצבים ספורים למשחק. בגלל זה גם העדפתי את דוניו שהיה עושה המון תנועה ולחץ

בחיי שאפשר להתווכח על כל דבר. אבל להעדיף את דוניו - תרנגולת בלי ראש- על ניקיטה -אחד החלוצים הכי קילרים ששיחקו אצלינו, זה שובר שיאים.
לניקיטה יש תנועה, מהירות, משחק ראש וסיומת (גם עם ההחמצות שלו) שדוניו יכול רק לחלום עליהם.
אין שום דקה במשחק שאני מעדיף את דוניו על ניקיטה למעט אם מובילים 4-0 וצריך לתת מנוחה לשחקנים.

dyarok אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

בחיי שאפשר להתווכח על כל דבר. אבל להעדיף את דוניו - תרנגולת בלי ראש- על ניקיטה -אחד החלוצים הכי קילרים ששיחקו אצלינו, זה שובר שיאים.
לניקיטה יש תנועה, מהירות, משחק ראש וסיומת (גם עם ההחמצות שלו) שדוניו יכול רק לחלום עליהם.
אין שום דקה במשחק שאני מעדיף את דוניו על ניקיטה למעט אם מובילים 4-0 וצריך לתת מנוחה לשחקנים.

חבל על המאמץ ועל העצבים, אל תתייחס אליו ברצינות בכלל. מדובר בטרול שעושה בכוונה פרובוקציות כדי לעצבן. אני רוצה להאמין שזאת הסיבה להודעות המוזרות שלן ולא שהוא באמת חושב ככה. צריך פשוט להתעלם. מספיק שתראה את ההודעות שלו בנושאים של סאן מנחם, רז מאיר, עופרי ארד ונטע לביא לעומת ההודעות שלו נגד שחקנים שבקונצנזוס כמו פלאניץ כדי להבין שחבל לך על הזמן שאתה שורף.

dyarok אמר:

והנה העדיפו אותו בפיגור 2-0 באיזה משחק אחד
והנה העדיפו אותו ברוב משחקי סוף עונת האליפות הראשונה ואף אחד לא זכר את החסרון של רוקאביצה כשהיתה לו קורונה

אבל אתם אוהבים לדחוף דברים לקיצון, כמה להגיד שארד שחקן ללאומית ולהגיד שנטע לא יחזור ולהעיף אותו להשאלה
נמאס כבר מהטענות המבוצרות והשטחיות שלכם שרלוונטיות לעונת בלבול

וסליחה באמת שביקרתי את האתרוג פלאניץ' מדי פעם ממש טרול בדימוס

תהנו מהתיבת תהודה שלכם

RakMaccabi31 אמר:
dyarok אמר:

והנה העדיפו אותו בפיגור 2-0 באיזה משחק אחד
והנה העדיפו אותו ברוב משחקי סוף עונת האליפות הראשונה ואף אחד לא זכר את החסרון של רוקאביצה כשהיתה לו קורונה

אבל אתם אוהבים לדחוף דברים לקיצון, כמה להגיד שארד שחקן ללאומית ולהגיד שנטע לא יחזור ולהעיף אותו להשאלה
נמאס כבר מהטענות המבוצרות והשטחיות שלכם שרלוונטיות לעונת בלבול

וסליחה באמת שביקרתי את האתרוג פלאניץ' מדי פעם ממש טרול בדימוס

תהנו מהתיבת תהודה שלכם
יש כמה פוליטיקאים שיכולים ללמוד ממך מה זה פייק ניוז-
בשבוע של המשחק נגד הצהבת ניקיטה פרק את התסכול שלו בצמד נגד סכנין ובכה על מר גורלו איך מפנטזיות על מיליונים בסין או באמירויות הוא משחק אצל רוני לוי.
בזכות ניקיטה ו-200 השערים שלו בכלל הגענו למצב של לקחת אליפות בעונה הראשונה של בכר.
לא מכיר אוהד אחד שיש לו פסל של דוניו בחצר לטובת האליפות הראשונה.
על הטרלולים שלך בנושאים אחרים - נמשיך בנושאים הרלוונטיים.

שכחתי שהוא שיחק היום
לא נורא. הפורטה שלו זה לא לשחק עם דוד באגף ומאור לוי מאחוריו.
זה עם שרי ואצילי וחזיזה או עם פיירו לידו לפחות.
יהיה בסדר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה