• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן קני סייף

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
אחלה כולבויניק. כמו שאמרתי בינתיים זה לא שהוא מאוד נוצץ מבחינת הכדורגל אבל הוא עובד קשה מאוד ונותן תחת וזה משהו שהיינו מאוד צריכים.

היו רגעים בהם שיחק במד ימין ושם היה פחות טוב.
קצת רך, אבל נותן עבודה, אחלה שחקן סגל.
הגיע בזמן.

dyarok אמר:
היו רגעים בהם שיחק במד ימין ושם היה פחות טוב.
קצת רך, אבל נותן עבודה, אחלה שחקן סגל.
הגיע בזמן.
רך? פיזי בטירוף
רכש טוב באמת כלבויניק, איש עבודה

הוא קנה את דגו ואת כולנו בגישה ובעבודה שלו על המגרש, קצת מזכיר את ג'אבר בקטע הזה.

אני חושב שהרכש שלו בדיעבד היה פשוט אדיר לנקודת זמן שהגענו אליה עם כל הפציעות והעומס והוא באמת נותן עבודה וכשיש כל כך הרבה כישרון לידו הוא גם לא צריך להיות הכי טכני ומדויק למרות שלדעתי יש לו את זה מעבר לאגרסיביות ולגישה והוא צריך להיכנס לזה

קילר על המגרש. הנוכחות שלו עם הלחץ האגרסיבי וחטיפות הכדור ממש גרמו לכולם לשכוח שאנחנו למעשה בלי קישור אמצע.

קונה ממנו להמשיך להיות מן בולדוג שקט כי זה מה שאנחנו צריכים כרגע. הרבה יותר מאשר את הניצוץ ההתקפי.

בא בלי טיפת אגו, עושה כל מה שמבקשים ממנו, גם אם זה דברים שהוא לא הכי רגיל לעשות.
כיף גדול לראות אותו, ואני שמח שאחרים קצת אוכלים את הכובע עליו. לאחר שזלזלו בו לא מעט כשדיברו על להביא אותו, וכשחתם.

רק שימשיך ככה, ואני מאמין שאנחנו נראה אותו עוד סותם הרבה חורים. פעם מחליף של קורנו, ופעם משחק על כנף ימין וכן הלאה.

ברמה המקצועית, אני מאוהב בשחקנים שמשחקים בנגיעה עם מינימום מזמוזים עם הכדור. סייף משחק פשוט וטוב. לרוב בניגעה, וזה כל כך אירופאי בהרגשה. כיף גדול.

נראה שמשתלב מעולה והיה תפור לקבוצה

רק שימשיך ככה וכל הכבוד לכל המעורבים בהבאה שלו

אני מקווה בשבילו שהוא ישאר עם אותו אופי ואותו מוסר עבודה כי בעבר היה עליו דיבורים שהוא עם האף למעלה ועם הרבה אגו. דווקא בינתיים שהוא עושה בעיקר עבודה שחורה ורץ בלי הפסקה הוא זוכה לקרדיט גדול גם מדגו וגם מהקהל ובצדק.

Shocking4U אמר:
אני מקווה בשבילו שהוא ישאר עם אותו אופי ואותו מוסר עבודה כי בעבר היה עליו דיבורים שהוא עם האף למעלה ועם הרבה אגו. דווקא בינתיים שהוא עושה בעיקר עבודה שחורה ורץ בלי הפסקה הוא זוכה לקרדיט גדול גם מדגו וגם מהקהל ובצדק.

Shocking4U אמר:

הוא הגיע אלינו מבאקו ולפני זה אשדוד
לא גנט ולא ארה"ב
אם היה מגיע מגנט/ארה"ב כנראה היה מגיע יותר עם האף למעלה

נותן תחת ונשמה על המגרש,
אבל בנתיים מרגיש נגריקו לא איזה שחקן ששנים דיברו על כישרון ונבחרת ארה״ב

מפתיע לטובה, וצריך גם שחקנים כאלה בסגל, יכול להיות כמו תואם ריקן אצלינו.

אצבעוני אמר:
נותן תחת ונשמה על המגרש,
אבל בנתיים מרגיש נגריקו לא איזה שחקן ששנים דיברו על כישרון ונבחרת ארה״ב

לגמרי. שילמו עליו ים כסף באנדרלכט על מה בדיוק

היה נוראי. גם התקפית וגם הגנתית, ותוסיפו עבירות מטופשות שעלו בשערים.
משחק 2 רצוף שהוא פחות טוב.

אבל אני לוקח חלק גדול מהאשמה ומשליך על המאמן שלא זיהה שהוא פשוט בלי אוויר בריאות, החמצן לא מגיע למוח, והרגליים עושות את ההחלטות הכי גרועות שאפשר.
וצוות האימון פשוט מתעלם.

אני לא מאמין שהוא יוכל לפתוח בהרכב מול ב"ש.

חזרה
למעלה