• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן קני סייף

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
Judokan אמר:
Hulk אמר:
Judokan אמר:
תופעה שלא ניתנת להסבר - איך שחקן שהיה כל החיים שחקן התקפה הופך אצלנו להיות מישהו שנותן הגנה טובה, לחץ והמון פיזיות - ומצד שני לא מצליח לעשות שום פעולה התקפית בסיסית?

זה לא כזה מפתיע את השנים היפות שלו בבלגיה הוא עשה בעמדה הזו.
הוא קיצוני שמאל למועדונים ברמת באקו ואשדוד ווינג ברמה למכבי חיפה.

מקווה שזו לא פאלטת זיכרון, אבל ממש יושב לי בראש שבתקופה שלו בבלגיה הוא שיחק באופן כמעט בלעדי בעמדות ההתקפה כקיצוני, ולא היה ווינגבאק. לכל הפחות עד הפציעה הרצינית ב-2018.
ההסבה שלו למגן קרתה באשדוד אצל רב"ש והמשיכה בבאקו
אז בוודאות אני זוכר שהוא שיחק שם ווינג באק במערך של שלושה בלמים.
זה אגב אחת הסיבות שגרשון מאוד התקשה שהגיע לכאן את ההצלחה בגנט עשה במערך של שלושה בלמים.

חייב להגיד שהוא מאד מפתיע בסגנון המשחק שהוא מביא.
זכרתי אותו בתור דריבליסט שעושה מהלכי סולו מרשימים ולא בתור שחקן קבוצתי שטקטיקה והקרבה הן דברים שבולטים אצלו.

ביתר מנסה לפתח התקפה השחקן באגף מקבל כדור וקני יורד להגנה. עכשיו במקום לרוץ לקו קרא את החתיכה לאמצע וחטף לו בערמומיות.
והגליץ' באוויר

וואו וואו. איזו מתנה

כניסה לא טובה שלו.
בהתחלה נכנס לימין, אחרי זה עבר לשמאל, לא הצליח לתקל, לא הצליח לצאת קדימה, עשה מס' עבירות מסוכנות.

אי אפשר להגיד שהיה עייף כי נח מול גנט.
לדעתי זה היה המשחק הכי חלש שלו בירוק. לא היה טוב הגנתית ואיבד המון פעמים את השחקן שלו, וגם התקפית למען בעיטה אחת במחצית הראשונה לא היה טוב.
הפסיד המון מאבקים בצורה לא אופיינית.

אני חושב שזה היה משחק בסדר שלו. פרווה. אבל, אני מתגעגע לקורנו בעמדה הזאת.

התחיל טוב מאד, במיוחד החיבור עם ליאור, ודעך ככל שהמשחק התקדם.

היה על תקן עציץ בספסל. לא היה מיועד לשחק.

אם מוחמד לא כשיר, הוא יצטרך לפתוח כ-8 בחמישי.

רק מכבי אמר:
היה על תקן עציץ בספסל. לא היה מיועד לשחק.

אם מוחמד לא כשיר, הוא יצטרך לפתוח כ-8 בחמישי.

לא מתאים ב8 במשחק כזה. הייתי מעדיף קישור מעובה עם גוני ושואו ואם כבר קני אז בשמאל

היה לו משחק טוב, אבל חייב להפסיק עם האגואיסטיות.
עשה את זה גם במשחקים קודמים, והיום לפחות פעמיים מאוד התעקש לבעוט גם כשלא היה מצב נוח והיה עדיף למסור.

GreenGirl אמר:
משחק טוב מאוד שלו, רואים שנוח לו בעמדה הזאת

נכון, אבל ספציפית לדרבי בגלל החיסרון של קורנו, אני מניח שדגו יחזיר אותו לאגף שמאל, אם בקו של 4 כמגן שמאלי ואם ב3 בלמים וסייף יהיה על כל קו שמאל.

adoram אמר:
GreenGirl אמר:

נכון, אבל ספציפית לדרבי בגלל החיסרון של קורנו, אני מניח שדגו יחזיר אותו לאגף שמאל, אם בקו של 4 כמגן שמאלי ואם ב3 בלמים וסייף יהיה על כל קו שמאל.

וואו נכון, שכחתי לגמרי מהצהוב של קורנו!
במקרה של סייף הוא מאבד מלא כדורים כשהוא משחק בשמאל... (גם אתמול היה לו איזה צעד אחד יותר מדי שגרם לאיבודים, אבל אלה דברים מינוריים, כשהוא משחק בתור מגן איבודים כאלה יכולים לעלות לנו ביוקר), אני גם לא רואה שחקן אחר שיכול להחליף את קורנו חוץ ממנו... (לעומת כנף ימין שאתה יכול לשים את פודגורנו או את קנדיל)

GreenGirl אמר:
adoram אמר:
GreenGirl אמר:

וואו נכון, שכחתי לגמרי מהצהוב של קורנו!
במקרה של סייף הוא מאבד מלא כדורים כשהוא משחק בשמאל... (גם אתמול היה לו איזה צעד אחד יותר מדי שגרם לאיבודים, אבל אלה דברים מינוריים, כשהוא משחק בתור מגן איבודים כאלה יכולים לעלות לנו ביוקר), אני גם לא רואה שחקן אחר שיכול להחליף את קורנו חוץ ממנו... (לעומת כנף ימין שאתה יכול לשים את פודגורנו או את קנדיל)
נכון.
למרות שחג'ג' גם יכול לשחק בכנף שמאל עם הרגל ההפוכה, בעיקר כשאנחנו במערך של 3 בלמים.

איך אלימלך ופודגרנו עולים לפניו…
הייתה חסרה לי אתמול הלחימה שלו… בכלל לא ברור לי למה בכר לא סופר אותו

מקווה שסימבה הזה יכנס לכושר לכל הפחות לאחר הפגרה הקרובה
סייף הוא באמת אחד שנותן את התחת בשביל הקבוצה אבל מגן שמאלי הוא לא גם במערך של 3 בלמים

Apoc אמר:
מקווה שסימבה הזה יכנס לכושר לכל הפחות לאחר הפגרה הקרובה
סייף הוא באמת אחד שנותן את התחת בשביל הקבוצה אבל מגן שמאלי הוא לא גם במערך של 3 בלמים
הוא מגן מחליף, לא יותר מזה.

למעט הצהבת שבאופן חריג מחזיקים שני מגנים ברמה מאוד גבוהה, בדרכ המגן המחליף (במיוחד בצד שמאל) זה לא משהו לספר עליו

חזרה
למעלה