• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן קסנדר סברינ

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Ganjot אמר:
הכי גרוע שאי פעם דרך פה
וזה לא רק היכולת, זה האדישות
הבן אדם לא אדיש, הוא רדום. צריך לבדוק שהוא לא לוקח 3 כדורי קלונקס לפני שהוא עולה לדשא.

אין מה לנסות בכלל להוציא ממנו משהו, אין שום סיבה שחלאילי לא ישחק לפניו בימין וגם חזיזה אם צריך ואפילו חג'ג'

Apoc אמר:
אין מה לנסות בכלל להוציא ממנו משהו, אין שום סיבה שחלאילי לא ישחק לפניו בימין וגם חזיזה אם צריך ואפילו חג'ג'

Apoc אמר:
ראיתי את חלאיילי בימין וראיתי את חג'ג' בימין. לא הראשון ולא השני יכולים לשחק שם.

בקו 3 הוא לא רלוונטי וזה לא השחקן, אם לא משחקים בקו 4 אין לו מה לשחק

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
ראיתי את חלאיילי בימין וראיתי את חג'ג' בימין. לא הראשון ולא השני יכולים לשחק שם.

חג'ג' יכול לשחק בימין

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

חג'ג' יכול לשחק בימין
לא יכול לשחק בימין וגם דגו אמר את זה בשנה שעברה.

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

חג'ג' יכול לשחק בימין

זה שדגו אמר לא הופך את זה לנכון.
הוא בעצמו אמר שהוא מעדיף לשחק בימין (גם חזיזה אמר את זה, אגב) וגם אבא שלו אמר את זה.
זה שהוא יותר טוב בשמאל זה ברור אבל גם בימין הוא יכול להיות טוב ובטח לתת יותר תפוקה מסברינה

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
חג'ג' יכול לשחק בימין

זה שדגו אמר לא הופך את זה לנכון.
הוא בעצמו אמר שהוא מעדיף לשחק בימין (גם חזיזה אמר את זה, אגב) וגם אבא שלו אמר את זה.
זה שהוא יותר טוב בשמאל זה ברור אבל גם בימין הוא יכול להיות טוב ובטח לתת יותר תפוקה מסברינה
ראיתי את חג'ג' בימין ואני מבין למה דגו אמר מה שאמר ואני גם מסכים אתו.

המהלך הבולט של חג'ג' זה לקבל את הכדור בקו שמאל ולעשות את החיתוך פנימה עם הכדור או בלעדיו (גם רוב השערים שלו היו בצורה הזו), בצד ימין הוא יתקשה בדיוק מאותה סיבה שחלאיילי נתקע שם כשהוא שיחק.

באופן כללי אני חושב שאפשר וצריך להוציא יותר מסברינה בהנחה ומתכוונים לשחק ב4-3-3.

אפשר להחזיק ממנו יותר ואפשר פחות ועדיין מדובר בשחקן צעיר בן 23 ("מבוגר" מחג'ג' הצעיר בחצי שנה) שעשה בפרטיזן ובליגה ההולנדית השנייה בקבוצת צמרת בשנה לפני 16 שערים ו10 בישולים.

נראה שהוא שחקן מאוד מופנם (על סף האדיש) ולכן לדעתי אנחנו בתקופה שקצת מתקשים לשלב אותו אבל כן יש לו מה לתרום להערכתי.

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

חג'ג' יכול לשחק בימין

איזה דגו, ההוא שפוטר מהלאומית?

איך בן אדם שמראה כזאת אדישות בעבודה שלו מגיע לכאלה רמות שכר

היה לו כמה פעולות טובות, ריווח יפה את המשחק אבל האדישות מה איתה? משחק כזה אתה צריך בכוח ללכת לשער ולתת גול ולצבור ביטחון ובמקום זה הוא כל כך פאסיבי

חסר עוצמה ומהירות לא חושב שמתאים לרמה שלנו בשום צורה

מה ראו בו שעדיף על כל שחקן גנרי עם רגל שמאל מהליגה?

מחצית ראשונה היו לו כמה מהלכים טובים, מחצית שנייה נעלם לגמרי.
מזכיר לי את שואו באופי, מרגיש שמכריחים אותו לעלות לשחק וככה זה נראה על המרגש

כובע קש אמר:
מחצית ראשונה היו לו כמה מהלכים טובים, מחצית שנייה נעלם לגמרי.
מזכיר לי את שואו באופי, מרגיש שמכריחים אותו לעלות לשחק וככה זה נראה על המרגש
הוא לא שחקן שלוקח על עצמו מספיק וגם בדקות שהוא עשה כמה מהלכים ונגיעות טובות הוא בקושי הורגש, עוד שלמגן שלו היה צהוב והוא הצליח לקחת אותו כמה פעמים.

אני מצפה משחקן זר לעשות את הכמה מהלכים שהוא עשה במחצית הראשונה כל המשחק בלי הפסקה פעם אחר פעם אחר פעם.

רואים שהוא חסר ביטחון אבל עדיין, בכר חייב ללחוץ עליו לעשות כמה שיותר דריבלים וכמה שיותר ללכת על המגן כי בשביל זה הביאו אותו לפה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה