• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך הדויד לואיז מצביע לו על הראש אחרי הגול, אוהבים אותו שם

חחח זה פאביו סילבה המגה פלופ מוולבס, וכן רפא מדהים, התפתח לאגדה בבלגיה. עצוב שלא ראינו אותו כמו שצריך בפריים בנבחרת והכל בשביל זועבי ובן חיים הנושא כלים שלו

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:
סגנית אלופת בלגיה, כפי שציינתי קודם משחקים מאניבול. לא בדיוק הטיפוס שלהם.

אתה כל הזמן חוזר על המאניבול הזה ואני לא מצליח להבין איך ולמה זה סותר.
מאניבול זה לחפש שחקנים עם תרומה סטטיסטית מסוימת שיחד מצטרפת לניצחונות במשחקים.

רודריגס בא אחרי שנתיים של צבירת תארים אצלנו והוא בהחלט שחקן שיש לו לא מעט יכולות ולא מעט תרומה באספקטים שונים של המשחק.
למיטב זכרוני, אם מסתכלים רק על משחקים שבהם שיחק כקשר אצלנו בשנתיים האלה, הוא השחקן עם מס הנקודות למשחק הכי גבוה, שלנו

כי הוא לא איזה כישרון צעיר שבגלל סיבות כאלה ואחרות לא הצליח עדיין למצות את הפוטנציאל ובאוניון חושבים שיפיקו ממנו משהו ויקדמו אותו. או סתם הוא לא איזה כישרון צעיר מעניין.
ברוב הקבוצות שלו(שזה בעיקר מליגת מוכרות מאוד) הוא היה שחקן סתמי לגמרי שגם לא החזיק יותר מדי מעמד. בכר זה המאמן של הקריירה שלו.

Jerry אמר:
חחח זה פאביו סילבה המגה פלופ מוולבס, וכן רפא מדהים, התפתח לאגדה בבלגיה. עצוב שלא ראינו אותו כמו שצריך בפריים בנבחרת והכל בשביל זועבי ובן חיים הנושא כלים שלו

קפיצה חדה מדי עבורו לפרמייר ליג, אבל בבלגיה הוא יכול להפוך ללהיט.

lemmacantor אמר:
Judokan אמר:
lemmacantor אמר:
סגנית אלופת בלגיה, כפי שציינתי קודם משחקים מאניבול. לא בדיוק הטיפוס שלהם.

אתה כל הזמן חוזר על המאניבול הזה ואני לא מצליח להבין איך ולמה זה סותר.
מאניבול זה לחפש שחקנים עם תרומה סטטיסטית מסוימת שיחד מצטרפת לניצחונות במשחקים.

רודריגס בא אחרי שנתיים של צבירת תארים אצלנו והוא בהחלט שחקן שיש לו לא מעט יכולות ולא מעט תרומה באספקטים שונים של המשחק.
למיטב זכרוני, אם מסתכלים רק על משחקים שבהם שיחק כקשר אצלנו בשנתיים האלה, הוא השחקן עם מס הנקודות למשחק הכי גבוה, שלנו

כי הוא לא איזה כישרון צעיר שבגלל סיבות כאלה ואחרות לא הצליח עדיין למצות את הפוטנציאל ובאוניון חושבים שיפיקו ממנו משהו ויקדמו אותו. או סתם הוא לא איזה כישרון צעיר מעניין.
ברוב הקבוצות שלו(שזה בעיקר מליגת מוכרות מאוד) הוא היה שחקן סתמי לגמרי שגם לא החזיק יותר מדי מעמד. בכר זה המאמן של הקריירה שלו.

והחלוץ הגרמני הזה שהיה להם? דניס אונדב? הגיע אליהם בגיל 25, לא כישרון צעיר, אחרי שהיה שחקן בליגה השלישית בגרמניה ונחשב להכי סתמי בעולם.
כל הרעיון במאניבול הוא שאתה לא מחפש שחקנים שהיית יכול לומר עליהם שהם משהו מיוחד קודם לכן. זו היכולת לזהות את הדברים "הנחבאים" בסטטיסטיקה שיגרמו להתאמה מצוינת של השחקן.

באונדב ראו כישרון לא ממומש שלא פרץ עדיין.
הצב שיחק בקבוצות מוכרות. בליגות רציניות.

בניון מגיעות לו הקללות, ושילך יחפש אהבה מביתר

אבל הייתי מת שיהיה לנו קצת יותר קלאס במקום לקרוא לו נאצי

מגיעות לו כל הקללות בעולם. במשך שנתיים באופן סיסטמתי הוא השניא את עצמו על כולם. לא ראיתי דבר חולני שכזה.

מי אלה המטומטמים שקוראים למישהו "נאצי" באמצע שדה התעופה?
אלה גם בטח האידיוטים שזורקים חפצים של שוערים של היריבה.

מקווה שהמועדון ירחיק אותם.

זה כל כך טפשי. אין לו כבר שום קשר למכבי חיפה, לא מבין את הצורך של מישהו לקלל אותו.
חולי צומי משני הצדדים

lemmacantor אמר:
מגיעות לו כל הקללות בעולם. במשך שנתיים באופן סיסטמתי הוא השניא את עצמו על כולם. לא ראיתי דבר חולני שכזה.

צריך לעשות הפרדה בין כדורגל למציאות. מגיעות לו כל הקללות אולי באיצטדיון כדורגל, לא עם המשפחה שלו בנתבג.

עם כמה שאני לא אוהב את בניון וכל רגע של בוז כלפיו יסב לי רוגע, הוא צודק לגמרי שהסוג אוהדים האלו שלנו פשוט מבזים אותנו. גועל נפש, צורח בנתבג. איזה אוהדים מטומטמים יש לנו אלוהים

אין קבוצה בעולם שאין לה אוהדים מטומטמים
קחו בחשבון שאנחנו הקהל הכי גדול בארץ

חזיזוש אמר:
lemmacantor אמר:

צריך לעשות הפרדה בין כדורגל למציאות. מגיעות לו כל הקללות אולי באיצטדיון כדורגל, לא עם המשפחה שלו בנתבג.

עם כמה שאני לא אוהב את בניון וכל רגע של בוז כלפיו יסב לי רוגע, הוא צודק לגמרי שהסוג אוהדים האלו שלנו פשוט מבזים אותנו. גועל נפש, צורח בנתבג. איזה אוהדים מטומטמים יש לנו אלוהים

Apoc אמר:
אין קבוצה בעולם שאין לה אוהדים מטומטמים
קחו בחשבון שאנחנו הקהל הכי גדול בארץ

לא יודע אם אצלנו יש הכי הרבה מטומטמים, אבל רק אצלנו כל השיח ברשת ומה שיוצא החוצה זה 100 אחוז שיבוטים מטומטמים של קניאס

אולימפיאקוס הסתבכו והלכו להארכה עם לימסול אחרי שחטפו גול דקה 89 מפיטאס. אולימפיאקוס קיבלו אדום דקה 100. נראה שהולך לפנדלים

חזרה
למעלה