RakMaccabi31
אלוף המדינה
איך הדויד לואיז מצביע לו על הראש אחרי הגול, אוהבים אותו שם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:lemmacantor אמר:סגנית אלופת בלגיה, כפי שציינתי קודם משחקים מאניבול. לא בדיוק הטיפוס שלהם.
אתה כל הזמן חוזר על המאניבול הזה ואני לא מצליח להבין איך ולמה זה סותר.
מאניבול זה לחפש שחקנים עם תרומה סטטיסטית מסוימת שיחד מצטרפת לניצחונות במשחקים.
רודריגס בא אחרי שנתיים של צבירת תארים אצלנו והוא בהחלט שחקן שיש לו לא מעט יכולות ולא מעט תרומה באספקטים שונים של המשחק.
למיטב זכרוני, אם מסתכלים רק על משחקים שבהם שיחק כקשר אצלנו בשנתיים האלה, הוא השחקן עם מס הנקודות למשחק הכי גבוה, שלנו
Jerry אמר:חחח זה פאביו סילבה המגה פלופ מוולבס, וכן רפא מדהים, התפתח לאגדה בבלגיה. עצוב שלא ראינו אותו כמו שצריך בפריים בנבחרת והכל בשביל זועבי ובן חיים הנושא כלים שלו
lemmacantor אמר:Judokan אמר:lemmacantor אמר:סגנית אלופת בלגיה, כפי שציינתי קודם משחקים מאניבול. לא בדיוק הטיפוס שלהם.
אתה כל הזמן חוזר על המאניבול הזה ואני לא מצליח להבין איך ולמה זה סותר.
מאניבול זה לחפש שחקנים עם תרומה סטטיסטית מסוימת שיחד מצטרפת לניצחונות במשחקים.
רודריגס בא אחרי שנתיים של צבירת תארים אצלנו והוא בהחלט שחקן שיש לו לא מעט יכולות ולא מעט תרומה באספקטים שונים של המשחק.
למיטב זכרוני, אם מסתכלים רק על משחקים שבהם שיחק כקשר אצלנו בשנתיים האלה, הוא השחקן עם מס הנקודות למשחק הכי גבוה, שלנו
כי הוא לא איזה כישרון צעיר שבגלל סיבות כאלה ואחרות לא הצליח עדיין למצות את הפוטנציאל ובאוניון חושבים שיפיקו ממנו משהו ויקדמו אותו. או סתם הוא לא איזה כישרון צעיר מעניין.
ברוב הקבוצות שלו(שזה בעיקר מליגת מוכרות מאוד) הוא היה שחקן סתמי לגמרי שגם לא החזיק יותר מדי מעמד. בכר זה המאמן של הקריירה שלו.
lemmacantor אמר:מגיעות לו כל הקללות בעולם. במשך שנתיים באופן סיסטמתי הוא השניא את עצמו על כולם. לא ראיתי דבר חולני שכזה.
חזיזוש אמר:lemmacantor אמר:מגיעות לו כל הקללות בעולם. במשך שנתיים באופן סיסטמתי הוא השניא את עצמו על כולם. לא ראיתי דבר חולני שכזה.
צריך לעשות הפרדה בין כדורגל למציאות. מגיעות לו כל הקללות אולי באיצטדיון כדורגל, לא עם המשפחה שלו בנתבג.
עם כמה שאני לא אוהב את בניון וכל רגע של בוז כלפיו יסב לי רוגע, הוא צודק לגמרי שהסוג אוהדים האלו שלנו פשוט מבזים אותנו. גועל נפש, צורח בנתבג. איזה אוהדים מטומטמים יש לנו אלוהים
Apoc אמר:אין קבוצה בעולם שאין לה אוהדים מטומטמים
קחו בחשבון שאנחנו הקהל הכי גדול בארץ
ניסיתי לחשוב איזה נושא יהיה הכי רלוונטיApoc אמר:אהבתי שזה בנושא אקסים