ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kandaurov אמר:מסתבר שקאחביץ'(החלוץ הבוסני שהבאנו לנוער בעונת הצ'מפיונס) נמכר לפני שבועיים ל SSV Ulm מהבונדסליגה השנייה ב 1.5 מיליון יורו.
בינואר הקרוב יהיה בן 21, עדיין אי אפשר לדעת כמובן איך הוא יתפתח אבל בהחלט סימנים של פספוס מהצד שלנו. אגב את העונה בליגה הסרבית הוא פתח עם חמישה שערים בשישה משחקים.
Judokan אמר:Kandaurov אמר:מסתבר שקאחביץ'(החלוץ הבוסני שהבאנו לנוער בעונת הצ'מפיונס) נמכר לפני שבועיים ל SSV Ulm מהבונדסליגה השנייה ב 1.5 מיליון יורו.
בינואר הקרוב יהיה בן 21, עדיין אי אפשר לדעת כמובן איך הוא יתפתח אבל בהחלט סימנים של פספוס מהצד שלנו. אגב את העונה בליגה הסרבית הוא פתח עם חמישה שערים בשישה משחקים.
ממש לא חושב שזה פספוס. אני זוכר אותו היטב מהנוער - יש סיבה שהכוכב שחררו אותו בקלות כזו. הוא שחקן עם המון מגבלות ואני בכנות לא חושב שהוא היה מצליח אצלנו כחלוץ פותח.
גם בסרביה, רקורד ההבקעה שלו הוא בקבוצות קטנות ולא סתם
Kandaurov אמר:Judokan אמר:Kandaurov אמר:מסתבר שקאחביץ'(החלוץ הבוסני שהבאנו לנוער בעונת הצ'מפיונס) נמכר לפני שבועיים ל SSV Ulm מהבונדסליגה השנייה ב 1.5 מיליון יורו.
ממש לא חושב שזה פספוס. אני זוכר אותו היטב מהנוער - יש סיבה שהכוכב שחררו אותו בקלות כזו. הוא שחקן עם המון מגבלות ואני בכנות לא חושב שהוא היה מצליח אצלנו כחלוץ פותח.
גם בסרביה, רקורד ההבקעה שלו הוא בקבוצות קטנות ולא סתם
הבנתי אותך. נכון עדיין מוקדם לקבוע אם פספוס או לא, ובאמת שגם ראיתי אולי איזה שני משחקים שלו אבל בינתיים עושה רושם שהוא בכיוון חיובי.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחהאני אעקוב
Kandaurov אמר:בבקשה, דקה 21, 1-0, פיירו. בנגיחה כמובן אחרי קרוס מצד ימין. ניער שם את הבלם בלי להתאמץ אפילו.
https://x.com/i/status/1835731401469030738
כי זה פאוול חחחJudokan אמר:Kandaurov אמר:בבקשה, דקה 21, 1-0, פיירו. בנגיחה כמובן אחרי קרוס מצד ימין. ניער שם את הבלם בלי להתאמץ אפילו.
https://x.com/i/status/1835731401469030738
הבעיה שבארץ שורקים לו על זה פאול בלי למצמץ![]()
Shocking4U אמר:מה נגיד על מסאי דגו שלא נאמר?
Kandaurov אמר:דווקא היו מלא מקרים שפיירו היה מנער ככה ולא שרקו לו, זכור לי בעיקר מול בית"ר בעונה הראשונה בסמי עופר שכבש אחרי חודשיים של יובש וגם שנה שעברה עם הצמד מול נתניה, ניער שם את אבו חנא כאילו הוא ילד בן 10.
Judokan אמר:Kandaurov אמר:דווקא היו מלא מקרים שפיירו היה מנער ככה ולא שרקו לו, זכור לי בעיקר מול בית"ר בעונה הראשונה בסמי עופר שכבש אחרי חודשיים של יובש וגם שנה שעברה עם הצמד מול נתניה, ניער שם את אבו חנא כאילו הוא ילד בן 10.
לא בstiff arm כזה. אין מצב שזה לא חוטף שריקה לפאול בארץ