• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דילן וקורנו בהרכב הפותח של סט.אטיין מול ליל, יש שידור בספורט חמש סטארז למי שמעוניין.
https://x.com/ASSEofficiel/status/1834649608091254986

מי אתם אנשים שמחזיקים במנוי לספורט חמש סטארז

מניח שיש כאלה, למרות שלא ברור למה, אפשר לקבל את כל הערוצים שלהם ב FreeTv.

שרי מנצח את חלאיילי 2-0
היה מעורב בגול הראשון
כבש את הגול השני ( פצצה ברגל שמאל )
חלאיילי שותף 20 ומשהו דקות

מסתבר שקאחביץ'(החלוץ הבוסני שהבאנו לנוער בעונת הצ'מפיונס) נמכר לפני שבועיים ל SSV Ulm מהבונדסליגה השנייה ב 1.5 מיליון יורו.
בינואר הקרוב יהיה בן 21, עדיין אי אפשר לדעת כמובן איך הוא יתפתח אבל בהחלט סימנים של פספוס מהצד שלנו. אגב את העונה בליגה הסרבית הוא פתח עם חמישה שערים בשישה משחקים.

Kandaurov אמר:
מסתבר שקאחביץ'(החלוץ הבוסני שהבאנו לנוער בעונת הצ'מפיונס) נמכר לפני שבועיים ל SSV Ulm מהבונדסליגה השנייה ב 1.5 מיליון יורו.
בינואר הקרוב יהיה בן 21, עדיין אי אפשר לדעת כמובן איך הוא יתפתח אבל בהחלט סימנים של פספוס מהצד שלנו. אגב את העונה בליגה הסרבית הוא פתח עם חמישה שערים בשישה משחקים.

ממש לא חושב שזה פספוס. אני זוכר אותו היטב מהנוער - יש סיבה שהכוכב שחררו אותו בקלות כזו. הוא שחקן עם המון מגבלות ואני בכנות לא חושב שהוא היה מצליח אצלנו כחלוץ פותח.
גם בסרביה, רקורד ההבקעה שלו הוא בקבוצות קטנות ולא סתם

אשכרה מרקו בדרך להיכנס למעגל המימרים אה. באסה

Judokan אמר:
Kandaurov אמר:

ממש לא חושב שזה פספוס. אני זוכר אותו היטב מהנוער - יש סיבה שהכוכב שחררו אותו בקלות כזו. הוא שחקן עם המון מגבלות ואני בכנות לא חושב שהוא היה מצליח אצלנו כחלוץ פותח.

הבנתי אותך. נכון עדיין מוקדם לקבוע אם פספוס או לא, ובאמת שגם ראיתי אולי איזה שני משחקים שלו אבל בינתיים עושה רושם שהוא בכיוון חיובי.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה :) אני אעקוב

Kandaurov אמר:
Judokan אמר:
Kandaurov אמר:

הבנתי אותך. נכון עדיין מוקדם לקבוע אם פספוס או לא, ובאמת שגם ראיתי אולי איזה שני משחקים שלו אבל בינתיים עושה רושם שהוא בכיוון חיובי.
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה :) אני אעקוב

תעדכן. יהיה מעניין לראות.
אם הוא באמת יצליח, זה יכול ללמד משהו על זהירות כששופטים שחקנים בנוער :)

פיירו בהרכב הפותח של אאק הרשעים, בצד השני סונדגרן לא בסגל של וולוס.

בבקשה, דקה 21, 1-0, פיירו. בנגיחה כמובן אחרי קרוס מצד ימין. ניער שם את הבלם בלי להתאמץ אפילו.
https://x.com/i/status/1835731401469030738

Kandaurov אמר:
בבקשה, דקה 21, 1-0, פיירו. בנגיחה כמובן אחרי קרוס מצד ימין. ניער שם את הבלם בלי להתאמץ אפילו.

הבעיה שבארץ שורקים לו על זה פאול בלי למצמץ :)

Judokan אמר:
Kandaurov אמר:

הבעיה שבארץ שורקים לו על זה פאול בלי למצמץ :)
כי זה פאוול חחח

דווקא היו מלא מקרים שפיירו היה מנער ככה ולא שרקו לו, זכור לי בעיקר מול בית"ר בעונה הראשונה בסמי עופר שכבש אחרי חודשיים של יובש וגם שנה שעברה עם הצמד מול נתניה, ניער שם את אבו חנא כאילו הוא ילד בן 10.

Shocking4U אמר:
מה נגיד על מסאי דגו שלא נאמר?

זה שהוא צריך להתעסק עוד הפעם עם בוז מהקהל לשחקן שעשה לייק לעמוד כזה או אחר, you cant make this shit up.
רחמים עליו.

Kandaurov אמר:
דווקא היו מלא מקרים שפיירו היה מנער ככה ולא שרקו לו, זכור לי בעיקר מול בית"ר בעונה הראשונה בסמי עופר שכבש אחרי חודשיים של יובש וגם שנה שעברה עם הצמד מול נתניה, ניער שם את אבו חנא כאילו הוא ילד בן 10.

לא בstiff arm כזה. אין מצב שזה לא חוטף שריקה לפאול בארץ

Judokan אמר:
Kandaurov אמר:

לא בstiff arm כזה. אין מצב שזה לא חוטף שריקה לפאול בארץ

לצערי כבר לא נוכל לדעת את זה, נשאר רק להנות ולנגב את הדמעות(במקרה שלי לפחות, אני ממש אוהב אותו ואחד התומכים הגדולים שלו)

פיירו שחקן מפלץ כולכם עוד תביני יום אחד שהוא היה שחקן אדיר. קצת מגושם אבל נותן את שלו

חזרה
למעלה