• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הוא נוגח ככה רק נגד יוונים.
בכל שאר המשחקים אצלינו יצאו לו נגיחות דרדלה כמו הבעיטות שלו.
וכן, אצלינו זה פאול קל

החברים קורנו ובטובינסיקה חוטפים 8:0 מרשים מניס.
דילן עם גול עצמי, קורנו הוחלף בדקה ה36.

Judokan אמר:

מסתבר שמה שטוב לליגת העל לא מספיק טוב לליגה הצרפתית

קורנו עם שמירה כמו בארץ- רחוק מהשחקן שמקבל כדור באגף ונותן לו ים זמן להעביר לתוך הרחבה.
שם זה מסתיים בשערים קלים.

מי שמעלה מדי פעם את השם של וייסמן שיסתכל על הפנדל שבעט אתמול- תחרות קשה עם סגנון הבעיטה של פיירו. כואב בעיניים.

וייסמן באמת תופעה, וייבים של הרשעים מספייס ג'אם שגנבו לשחקנים את הכישרון.
מקווה שיחזור לעצמו.

Kandaurov אמר:
וייסמן באמת תופעה, וייבים של הרשעים מספייס ג'אם שגנבו לשחקנים את הכישרון.
מקווה שיחזור לעצמו.
או הפוך, שוייסמן שנתן שנתיים טובות זה המפלצות שגנבו לשחקנים את הכישרון.

Judokan אמר:

וגם קורנו קיבל את ציון 0 המרשים שאני לא חושב שבחיי ראיתי שחקן מקבל

DelPiero אמר:
Judokan אמר:

וגם קורנו קיבל את ציון 0 המרשים שאני לא חושב שבחיי ראיתי שחקן מקבל
4 גולים מהצד שלו כשהוא בכלל לא בארוע

שרי עם 2 שערים אדירים באנטוורפן מעלה את מאזנו ל5 שערים ו2 בישולים ב9 הופעות כשבכל ההופעות הוא פותח בהרכב ועולה עם אנטוורפן למקום השני בבלגיה.

העיקר אנשים פה אמרו שהוא שחקן גמור, כוכב כדורגל, לא ייאמן שהוא העביר פה כמעט 5 שנים

KevinDurant אמר:
שרי עם 2 שערים אדירים באנטוורפן מעלה את מאזנו ל5 שערים ו2 בישולים ב9 הופעות כשבכל ההופעות הוא פותח בהרכב ועולה עם אנטוורפן למקום השני בבלגיה.

העיקר אנשים פה אמרו שהוא שחקן גמור, כוכב כדורגל, לא ייאמן שהוא העביר פה כמעט 5 שנים

אשכרה שחקן בלתי נגמר

https://twitter.com/goalsxtra/status/1840376228462637144?s=46

https://twitter.com/goalsxtra/status/1840375415459795188?s=46

איזו שמאלית שיהיה בריא

פיירו עם עוד גול בנגיחה גדולה ביוון
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=394&docID=484742

זה כאילו הגנות ביוון פשוט לא מסוגלות לשחק נגדו. איכשהו בליגה שלנו ממצב כזה הוא היה נוגח נגיחת דרדלה ליציע.
זוכר ממנו לפחות 4-5 מצבים כאלה.
אבל אצלנו מול אולימפיאקוס הוא היה מפלצת והנה גם באאק.

פיירו השתפר אצלנו עונה שעברה גם ברמת הבישולים אני חושב שהוא מתקדם משנה לשנה ולבלמים מאוד קשה לשמור אותו. אחלה פיירו שרק יצליח

וייסמן עם שער ראשון העונה+חגיגת שמע ישראל על הראש של הספרדים הרשעים.
https://x.com/i/status/1842574774985208042
קורנו משחק שני ברציפות מחוץ לסגל, לפי livescore שבוע שעבר וגם השבוע לא היה כשיר(Knock)

נטע לביא משחק 5 ברצף לא משותף אצל היפנים (ב4 מתוכם לא היה בסגל) ומאז פגרת הנבחרות לא שותף בכלל ובאופן כללי העונה שם על סף סיום (עוד 5 מחזורים) ויש לו 773 דק' ליגה.

אני לא יודע מה המצב הכלכלי שם ומה המשכורות אבל כנראה שהוא מכביד עליהם ואני מניח גם שיש שם מגבלת זרים כלשהי.

לא מן הנמנע שבסיום העונה שם (לקראת אמצע נובמבר) יעשו שם חושבים ואולי ירצו שיעזוב.

KevinDurant אמר:
נטע לביא משחק 5 ברצף לא משותף אצל היפנים (ב4 מתוכם לא היה בסגל) ומאז פגרת הנבחרות לא שותף בכלל ובאופן כללי העונה שם על סף סיום (עוד 5 מחזורים) ויש לו 773 דק' ליגה.

אני לא יודע מה המצב הכלכלי שם ומה המשכורות אבל כנראה שהוא מכביד עליהם ואני מניח גם שיש שם מגבלת זרים כלשהי.

לא מן הנמנע שבסיום העונה שם (לקראת אמצע נובמבר) יעשו שם חושבים ואולי ירצו שיעזוב.

הייתי אומר שאני מקווה שהקודקודים שלנו יושבים לו על האוזן עם כל מה שצריך בשביל חזרה בינואר, אבל יותר סביר שהם בדיוק עסוקים בחישובי המס שיסבירו למה זה לא במדיניות ועם האלק שיסביר שנטע יחזור גרוע והכל

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

הייתי אומר שאני מקווה שהקודקודים שלנו יושבים לו על האוזן עם כל מה שצריך בשביל חזרה בינואר, אבל יותר סביר שהם בדיוק עסוקים בחישובי המס שיסבירו למה זה לא במדיניות ועם האלק שיסביר שנטע יחזור גרוע והכל
הרבה שחקנים דיברו על זה שאלברמן ישב להם על האוזן ועשה כמו שאתה אומר (סבע, אצילי זה מה שאני זוכר בשלוף) אבל אני חושב שזה בעיקר יצטרך לבוא ממנו.

לגבי חישובי מס, הרבה טענו שאחרי שנתיים תהיה לו הקלה מסוימת אבל בכל אופן, כמו שראינו עם אצילי, אם אתה לא משחק ולא בתכניות מוצאים איך להיפטר ממך עם פיצוי יפה ואצל נטע הכסף לא מספיק "גדול" כדי שיעדיף לשחק בקפריסין/יוון (להערכתי לפחות), אבל בוא נראה.

חזרה
למעלה