ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:החברים קורנו ובטובינסיקה חוטפים 8:0 מרשים מניס.
דילן עם גול עצמי, קורנו הוחלף בדקה ה36.
או הפוך, שוייסמן שנתן שנתיים טובות זה המפלצות שגנבו לשחקנים את הכישרון.Kandaurov אמר:וייסמן באמת תופעה, וייבים של הרשעים מספייס ג'אם שגנבו לשחקנים את הכישרון.
מקווה שיחזור לעצמו.
Judokan אמר:החברים קורנו ובטובינסיקה חוטפים 8:0 מרשים מניס.
4 גולים מהצד שלו כשהוא בכלל לא בארועDelPiero אמר:Judokan אמר:החברים קורנו ובטובינסיקה חוטפים 8:0 מרשים מניס.
וגם קורנו קיבל את ציון 0 המרשים שאני לא חושב שבחיי ראיתי שחקן מקבל
KevinDurant אמר:שרי עם 2 שערים אדירים באנטוורפן מעלה את מאזנו ל5 שערים ו2 בישולים ב9 הופעות כשבכל ההופעות הוא פותח בהרכב ועולה עם אנטוורפן למקום השני בבלגיה.
העיקר אנשים פה אמרו שהוא שחקן גמור, כוכב כדורגל, לא ייאמן שהוא העביר פה כמעט 5 שנים
KevinDurant אמר:נטע לביא משחק 5 ברצף לא משותף אצל היפנים (ב4 מתוכם לא היה בסגל) ומאז פגרת הנבחרות לא שותף בכלל ובאופן כללי העונה שם על סף סיום (עוד 5 מחזורים) ויש לו 773 דק' ליגה.
אני לא יודע מה המצב הכלכלי שם ומה המשכורות אבל כנראה שהוא מכביד עליהם ואני מניח גם שיש שם מגבלת זרים כלשהי.
לא מן הנמנע שבסיום העונה שם (לקראת אמצע נובמבר) יעשו שם חושבים ואולי ירצו שיעזוב.
הרבה שחקנים דיברו על זה שאלברמן ישב להם על האוזן ועשה כמו שאתה אומר (סבע, אצילי זה מה שאני זוכר בשלוף) אבל אני חושב שזה בעיקר יצטרך לבוא ממנו.Judokan אמר:KevinDurant אמר:נטע לביא משחק 5 ברצף לא משותף אצל היפנים (ב4 מתוכם לא היה בסגל) ומאז פגרת הנבחרות לא שותף בכלל ובאופן כללי העונה שם על סף סיום (עוד 5 מחזורים) ויש לו 773 דק' ליגה.
אני לא יודע מה המצב הכלכלי שם ומה המשכורות אבל כנראה שהוא מכביד עליהם ואני מניח גם שיש שם מגבלת זרים כלשהי.
לא מן הנמנע שבסיום העונה שם (לקראת אמצע נובמבר) יעשו שם חושבים ואולי ירצו שיעזוב.
הייתי אומר שאני מקווה שהקודקודים שלנו יושבים לו על האוזן עם כל מה שצריך בשביל חזרה בינואר, אבל יותר סביר שהם בדיוק עסוקים בחישובי המס שיסבירו למה זה לא במדיניות ועם האלק שיסביר שנטע יחזור גרוע והכל