בעונה של מרקו בלבול היו שחקנים יותר איכותיים מבחינה אישית בהתקפה ממה שיש היום. ווילדסחוט שהגיע על תקן בנסון של היום היה נראה יותר טוב, שועה, שרי, חזיזה שנתן מספרים מהספסל, רוקאביצה עם עונה של 20 שערים. תראה לי היום שחקנים שיכולים להחליף אותם ולתת את המספרים האלה. שרי סיים את אותה עונה עם דאבל דאבל. מאבוקה היה הרבה יותר אפקטיבי מבטאיי שבעיניי הוא אוברייטד מטורף. סאן מנחם שאני לא ממש החזקתי ממנו אבל בטח יותר טוב מקני סייף ומהכלום שיש לנו היום. נראה שאתם בכלל לא בעניינים בנוגע לאפרוריות של הסגל. מכבי חיפה אמורה להעמיד כל שנה סגל שינצח את כל הקטנות בקלות גם בלי מאמן וזה לא קורה.
מתי בדיוק לקחנו אליפות או התמודדנו עליה כשגישרנו בטקטיקה? אתם חושבים כאילו אנחנו איזה הפועל תל אביב שיכולה להצליח עם אפרוריות. גם בית"ר כשלא היו לה שחקנים כמו אצילי ושועה, בדגש על הראשון לא נאבקה בצמרת הגבוהה. מכבי חיפה זה קודם כל סגל שחקנים איכותי, אחר כך מאמן. תסתכלו על כל האליפויות שלנו ותגידו אם היה שם סגל אפור שגושר על ידי טקטיקה.
שועה עוד היה אז ילד קקה עם האף למעלה, לא ממושמע טקטית. ממש לא השועה של היום.
מאובקה היה ונשאר נגר, בטאי הרבה יותר טוב ממנו בטח שבפן ההגנתי. בכר פשוט לא משתמש בו מספיק בהתקפה.
סאן מנחם וקני סייף זה אותו שחקן מבחינתי.
אבל אני מסכים איתך במאקרו, הקבוצה של אז היתה טובה יותר והקבוצה של היום פשוט לא טובה מספיק.
אין לנו אמצע חזק, חולית ההגנה זה עוד סימן שאלה וגם בהתקפה תלוי אם בנסון יתחבר ואיך יהיה החלוץ החדש.
מה שעצוב זה שידעו עוד בעונה שעברה בדיוק מה הבעיות ונראה שעשו בדיוק 0 לתקן.
יש בעיה בהגנה - נפטרו מסק והביאו במקומו פרופילים פחות טובים על הנייר והשאירו את פדראו, שחקן שלא כשיר לכדורגל.
יש בעיה בקישור - בונים על ילד שנתן חצי עונה טובה ומאז בירידה.
יש בעיה בכנף ימין - בונים על שחקן שנתן פה חצי עונה ומועד לפציעות ולא הצליח להרשים.
נראה שרוב מה שעשו החלון הזה הוא פשוט להיפטר מעודפים.
העניין הוא שבקיץ הבא יצטרכו לעשות בדיוק את אותו הדבר כי הביאו לפה שחקנים שלא משדרגים, אולי למעט ברוניניו נכון לכרגע.