• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן רמי גרשון

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סראשבקיר מציעים לו חוזה חדש כי רוצים אנשים כמוהו במערכת

Wolfine אמר:

נאמר שמייעדים לו בהמשך תפקיד מקצועי. אין לי בעיה עם זה. יכול להיות שהוא באמת בחור אינטיליגנט ומקצוען שטוב אם יהיה חלק מהצוות המקצועי.
הם פשוט יכולים להציע לו לפרוש מקום ולהתחיל את הקריירה מחוץ למגרש כבר עכשיו, במקום להפסיד אותו מחוץ למגרש ולהפסיד בגללו על המגרש.

בינתיים הוא נשאר כפלסטר וכל בויניק לדקות אחרונות- עוד נוגח ברחבה, עוד שחקן במעבר ל-3 בלמים.
עדיין כל כניסה שלו גורמת לדפיקות לב מואצות.

Shocking4U אמר:
הוא יותר טוב השנה מעפרי ארד
בשנה שעברה זה לא היה קשה. בנוסף ארד (כשנכנס) נכנס לדקות יותר שמעותיות מגרשון. גם הציפייה מארד היא שישתתף בהנעת הכדור, מגרשון מצפים רק שירחיק כמה שיותר רחוק בלי לאבד....
גרשון בכל רגע נתון זה טעות של גול - יוניון ברלין, כמעט שערים עצמיים..

כל דקה של גרשון במגרש במדי המדים שלנו זה בושה וחרפה. גם בליגה הלאומית אין לו מקום

ברק.י אמר:
Wolfine אמר:

נאמר שמייעדים לו בהמשך תפקיד מקצועי. אין לי בעיה עם זה. יכול להיות שהוא באמת בחור אינטיליגנט ומקצוען שטוב אם יהיה חלק מהצוות המקצועי.
הם פשוט יכולים להציע לו לפרוש מקום ולהתחיל את הקריירה מחוץ למגרש כבר עכשיו, במקום להפסיד אותו מחוץ למגרש ולהפסיד בגללו על המגרש.

אין לי בעיה שיישאר בצוות המקצועי, אבל באמת שכל דקה שלו על הדשא זה פחד אלוהים. כנראה שהוא הבלם הכי גרוע בליגה.

פורסם רשמית שהאריך חוזה.
אני חושב שהוא בטופ 5 הרכישות הלא משתלמות של המועדון, ואיכשהוא הוא הצליח לקבל עוד חוזה.

יודע שזה לא דעה פופולרית כאן אבל בהנחה שהחוזה שלו על סכומים סבירים אני דווקא לגמרי סבבה עם ההחתמה הזאת. שחקן עם אופי מצויין, מקצוען שמבין את המעמד שלו ונכנס מתי שמבקשים ממנו ולא עושה פרצופים ולא מתדרך כתבים שהוא מאוכזב ממעמדו גם כשלא משחק ונראה שהוא מאוד מוערך מבחינת אישיות במועדון.

נכון, ממש לא קיבלנו ממנו מבחינה מקצועית את מה שציפינו כשהוא חתם פה בהתחלה וצריך לזכור שגם היה לו הרבה חוסר מזל עם פציעות בשנים הראשונות שלו כאן אבל הוא בסך הכל שחקן סגל לגיטימי לדעתי.

לא יפתיע אותי אם הוא יקבל תפקיד מקצועי אחרי הפרישה פה ואני חושב שהוא גם אולי אפילו ראוי לזה.

החלטה טובה של המועדון
הוא דמות חיובית בחדר הלבשה אפילו שהוא מקום 4 ברוטציה
וגם יכול לשחק כמגן שמאלי

Shocking4U אמר:
יודע שזה לא דעה פופולרית כאן אבל בהנחה שהחוזה שלו על סכומים סבירים אני דווקא לגמרי סבבה עם ההחלמה הזאת. שחקן עם אופי מצויין, מקצוען שמבין את המעמד שלו ונכנס מתי שמבקשים ממנו ולא עושה פרצופים ולא מתדרך כתבים שהוא מאוכזב ממעמדו גם כשלא משחק ונראה שהוא מאוד מוערך מבחינת אישיות במועדון.

נכון, ממש לא קיבלנו ממנו מבחינה מקצועית את מה שציפינו כשהוא חתם פה בהתחלה וצריך לזכור שגם היה לו הרבה חוסר מזל עם פציעות בשנים הראשונות שלו כאן אבל הוא בסך הכל שחקן סגל לגיטימי לדעתי.

לא יפתיע אותי אם הוא יקבל תפקיד מקצועי אחרי הפרישה פה ואני חושב שהוא גם אולי אפילו ראוי לזה.

Shocking4U אמר:
יודע שזה לא דעה פופולרית כאן אבל בהנחה שהחוזה שלו על סכומים סבירים אני דווקא לגמרי סבבה עם ההחתמה הזאת. שחקן עם אופי מצויין, מקצוען שמבין את המעמד שלו ונכנס מתי שמבקשים ממנו ולא עושה פרצופים ולא מתדרך כתבים שהוא מאוכזב ממעמדו גם כשלא משחק ונראה שהוא מאוד מוערך מבחינת אישיות במועדון.

אחי הוא קיבל חצי מיליון יורו בשביל התענוג הזה של לשבת בקצה הספסל, והוא יודע שאם הוא עוזב אותנו אז הקבוצה הבאה שלו זה בליגה לאומית או ליגה א', לגיטימי הוא לא ככדורגלן אולי כליצן חצר או מנטליסט. תכל'ס יושב עליו להיות מנטליסט כמו איתן עזריה הבלבלן ביצים הזה

הוא כבר מזמן לא על 500 אלף יורו (לא שאני מאמין שהוא אי פעם היה באמת על המספר הזה) והוא גם ויתר על הרבה כסף כדי להיות במכבי חיפה. לא הרבה שחקנים היו מוותרים על סכומים מובטחים בחוזה כמו שהיו לו כדי להישאר במכבי חיפה.

והוא בקלות יכול לשחק ברוב הקבוצות דרג ב׳ בליגה כמו סכנין, הפועל תל אביב וכו׳.

הפכת אותו לאיזה סמל. אחרי הקורונה הוא קיצץ ב50% ל250 אלף יורו, נפרגן לך ונגיד שהוא הוריד ל200, באיזו קבוצה הוא היה מקבל רבע מזה? והוא יכול לשחק בביצים של סכנין והפועל ת"א. יש להם בלמים יותר טובים ממנו, ואלו שלא יותר טובים אז לפחות צעירים ומקומיים. זה מחבל בדמות שחקן שפרש מכדורגל איפשהו בשנת 2017 כשגם לפני זה הוא כנראה לא היה עילוי בלשון המעטה, לא ראיתי אותו אז לא יודע להגיד. בשנים האחרונות הוא נתפס חזק על נישת הגבר בחדר הלבשה כי הוא יודע שאין לו מה למכור בכדורגל, איש חכם בסך הכל אבל שוב אין לו קשר למקצוע. עונה שעברה מזכיר לך את מופע האימים שלו בקזחסטן. אם אני אראה את האפס הזה עוד פעם על הדשא במשחק כזה חשוב זה יהיה ביזיון ענק על הראש של אלברמן ובכר, נקווה שלא נגיע לזה. וכמו שאמרתי לראות אותו בהשקה של הספר של דודו דהן מצולם עם ברק בכר העלה לי את רפלקס ההקאה, לא אוהב דברים כאלה, מקווה שזאת ההחתמה האחרונה של שחקן של דודו

Jerry אמר:
הפכת אותו לאיזה סמל. אחרי הקורונה הוא קיצץ ב50% ל250 אלף יורו, נפרגן לך ונגיד שהוא הוריד ל200, באיזו קבוצה הוא היה מקבל רבע מזה? והוא יכול לשחק בביצים של סכנין והפועל ת"א. יש להם בלמים יותר טובים ממנו, ואלו שלא יותר טובים אז לפחות צעירים ומקומיים. זה מחבל בדמות שחקן שפרש מכדורגל איפשהו בשנת 2017 כשגם לפני זה הוא כנראה לא היה עילוי בלשון המעטה, לא ראיתי אותו אז לא יודע להגיד. בשנים האחרונות הוא נתפס חזק על נישת הגבר בחדר הלבשה כי הוא יודע שאין לו מה למכור בכדורגל, איש חכם בסך הכל אבל שוב אין לו קשר למקצוע. עונה שעברה מזכיר לך את מופע האימים שלו בקזחסטן. אם אני אראה את האפס הזה עוד פעם על הדשא במשחק כזה חשוב זה יהיה ביזיון ענק על הראש של אלברמן ובכר, נקווה שלא נגיע לזה. וכמו שאמרתי לראות אותו בהשקה של הספר של דודו דהן מצולם עם ברק בכר העלה לי את רפלקס ההקאה, לא אוהב דברים כאלה, מקווה שזאת ההחתמה האחרונה של שחקן של דודו
הוא היה בעונה שעברה משמעותית יותר טוב מעפרי ארד

הוא לא שווה הרכב בשום קבוצה מ2 הליגות הבכירות בארץ. לדעתי גם בליגה א' הוא יהיה בדיחה. הוא יודע את זה, ולכן הוא ''מסתפק'' ב120 דקות בעונה במכבי חיפה

מועדון החברים של דודו. בושה

חושב שאתה מגזים לגבי רמתו. הוא בלם שיכול להצליח בקבוצות המתגוננות של ליגת העל. יחד עם זאת, ברור שמבחינה מקצועית הוא רחוק מאד מהרמה שצריכה להיות בקבוצה.
אני לגמרי מבין את הרצון שישאר במערכת ויעבור לתפקיד מקצועי, אבל אפשר להתחיל עם זה כבר עכשיו. לא צריך להמשיך איתו על המגרש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה