ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Wolfine אמר:מציעים לו חוזה חדש כי רוצים אנשים כמוהו במערכת
בשנה שעברה זה לא היה קשה. בנוסף ארד (כשנכנס) נכנס לדקות יותר שמעותיות מגרשון. גם הציפייה מארד היא שישתתף בהנעת הכדור, מגרשון מצפים רק שירחיק כמה שיותר רחוק בלי לאבד....Shocking4U אמר:הוא יותר טוב השנה מעפרי ארד
ברק.י אמר:Wolfine אמר:מציעים לו חוזה חדש כי רוצים אנשים כמוהו במערכת
נאמר שמייעדים לו בהמשך תפקיד מקצועי. אין לי בעיה עם זה. יכול להיות שהוא באמת בחור אינטיליגנט ומקצוען שטוב אם יהיה חלק מהצוות המקצועי.
הם פשוט יכולים להציע לו לפרוש מקום ולהתחיל את הקריירה מחוץ למגרש כבר עכשיו, במקום להפסיד אותו מחוץ למגרש ולהפסיד בגללו על המגרש.
Shocking4U אמר:יודע שזה לא דעה פופולרית כאן אבל בהנחה שהחוזה שלו על סכומים סבירים אני דווקא לגמרי סבבה עם ההחלמה הזאת. שחקן עם אופי מצויין, מקצוען שמבין את המעמד שלו ונכנס מתי שמבקשים ממנו ולא עושה פרצופים ולא מתדרך כתבים שהוא מאוכזב ממעמדו גם כשלא משחק ונראה שהוא מאוד מוערך מבחינת אישיות במועדון.
נכון, ממש לא קיבלנו ממנו מבחינה מקצועית את מה שציפינו כשהוא חתם פה בהתחלה וצריך לזכור שגם היה לו הרבה חוסר מזל עם פציעות בשנים הראשונות שלו כאן אבל הוא בסך הכל שחקן סגל לגיטימי לדעתי.
לא יפתיע אותי אם הוא יקבל תפקיד מקצועי אחרי הפרישה פה ואני חושב שהוא גם אולי אפילו ראוי לזה.
Shocking4U אמר:יודע שזה לא דעה פופולרית כאן אבל בהנחה שהחוזה שלו על סכומים סבירים אני דווקא לגמרי סבבה עם ההחתמה הזאת. שחקן עם אופי מצויין, מקצוען שמבין את המעמד שלו ונכנס מתי שמבקשים ממנו ולא עושה פרצופים ולא מתדרך כתבים שהוא מאוכזב ממעמדו גם כשלא משחק ונראה שהוא מאוד מוערך מבחינת אישיות במועדון.
נכון, ממש לא קיבלנו ממנו מבחינה מקצועית את מה שציפינו כשהוא חתם פה בהתחלה וצריך לזכור שגם היה לו הרבה חוסר מזל עם פציעות בשנים הראשונות שלו כאן אבל הוא בסך הכל שחקן סגל לגיטימי לדעתי.
לא יפתיע אותי אם הוא יקבל תפקיד מקצועי אחרי הפרישה פה ואני חושב שהוא גם אולי אפילו ראוי לזה.
הוא היה בעונה שעברה משמעותית יותר טוב מעפרי ארדJerry אמר:הפכת אותו לאיזה סמל. אחרי הקורונה הוא קיצץ ב50% ל250 אלף יורו, נפרגן לך ונגיד שהוא הוריד ל200, באיזו קבוצה הוא היה מקבל רבע מזה? והוא יכול לשחק בביצים של סכנין והפועל ת"א. יש להם בלמים יותר טובים ממנו, ואלו שלא יותר טובים אז לפחות צעירים ומקומיים. זה מחבל בדמות שחקן שפרש מכדורגל איפשהו בשנת 2017 כשגם לפני זה הוא כנראה לא היה עילוי בלשון המעטה, לא ראיתי אותו אז לא יודע להגיד. בשנים האחרונות הוא נתפס חזק על נישת הגבר בחדר הלבשה כי הוא יודע שאין לו מה למכור בכדורגל, איש חכם בסך הכל אבל שוב אין לו קשר למקצוע. עונה שעברה מזכיר לך את מופע האימים שלו בקזחסטן. אם אני אראה את האפס הזה עוד פעם על הדשא במשחק כזה חשוב זה יהיה ביזיון ענק על הראש של אלברמן ובכר, נקווה שלא נגיע לזה. וכמו שאמרתי לראות אותו בהשקה של הספר של דודו דהן מצולם עם ברק בכר העלה לי את רפלקס ההקאה, לא אוהב דברים כאלה, מקווה שזאת ההחתמה האחרונה של שחקן של דודו