• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רשימת העדרויות וצפי חזרה

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מחמוד ג'אבר ועילאי חג'ג' שבו לאימוני מכבי חיפה לאחר כחודשיים של היעדרות. הם צפויים להיות כשירים לפלייאוף העליון. שון גולדברג מתאמן גם הוא ויהיה בסגל לפיורנטינה.

רק מכבי אמר:
שון גולדברג מתאמן גם הוא ויהיה בסגל לפיורנטינה.

יהיה בסגל ויוכל לשחק במידת הצורך או יהיה בסגל בשביל לעודד על הספסל ולעזור להשלים מניין?

דין דוד זה הבן אדם שאני הכי הרבה מתגעגע אליו מכל הרשימה הזאת. איתו אנחנו מהירים בחלק הקדמי והתבניות התקפה נראות טוב .

להבנתי רשימת הפצועים מתעדכנת ואפשר להוריד את חג'ג', גולדברג, ג'אבר וסונדגרן. הרשימה כוללת את:
1. לסובוי? לא ברור לי מה קרה איתו ואם הוא עדיין פצוע.
2. חזיזה - לא יחזור העונה.
3. שוראנוב - לא יחזור העונה.
4. דין דוד - יחזור עוד שלושה שבועות בערך?

פספסתי משהו?

אליאור אמר:
להבנתי רשימת הפצועים מתעדכנת ואפשר להוריד את חג'ג', גולדברג, ג'אבר וסונדגרן. הרשימה כוללת את:
1. לסובוי? לא ברור לי מה קרה איתו ואם הוא עדיין פצוע.
2. חזיזה - לא יחזור העונה.
3. שוראנוב - לא יחזור העונה.
4. דין דוד - יחזור עוד שלושה שבועות בערך?

פספסתי משהו?
חג'ג' וג'אבר פצועים עד שהם עולים בהרכב

בירקי אמר:
ורפאלוב פצוע, גם אם עולה בהרכב

והיכולת שלו בהתאם. ולדעתי אין קשר בין העובדה שהוא פצוע לזה שהוא כבר לא בועט את הפנדלים. פשוט ההחמצה בדרבי פגעה לו בביטחון.

adoram אמר:
בירקי אמר:

והיכולת שלו בהתאם. ולדעתי אין קשר בין העובדה שהוא פצוע לזה שהוא כבר לא בועט את הפנדלים. פשוט ההחמצה בדרבי פגעה לו בביטחון.

נתת פה הצהרה ללא קשר למציאות.
"כבר לא בועט את הפנדלים".
אתה זוכר שהיה סך הכל פנדל אחד שהוא לא בעט. כן?

הגיוני שהוא לא יבעט כשהוא מרגיש לא כשיר, ובטח שהפנדל נעשה אחרי עבירה על המקום הפגוע שלו, והיו צריכים לטפל בו.

ליאור לא ילד בן 18. החטאת פנדל אחת לא תגמור לו את הביטחון. הבן אדם בעט במעמדים קצת יותר גדולים מריינה חוץ.

הגדולה שלו זה חוסר האגו, והבנה שהוא כרגע גם בכושר פחות טוב, וגם עם פציעה שמגבילה אותך, אז נתן לחלאיילי שהוא פנדליסט מצוין לבעוט.

רק מכבי אמר:
adoram אמר:
בירקי אמר:

הגיוני שהוא לא יבעט כשהוא מרגיש לא כשיר, ובטח שהפנדל נעשה אחרי עבירה על המקום הפגוע שלו, והיו צריכים לטפל בו.

ליאור לא ילד בן 18. החטאת פנדל אחת לא תגמור לו את הביטחון. הבן אדם בעט במעמדים קצת יותר גדולים מריינה חוץ.

הגדולה שלו זה חוסר האגו, והבנה שהוא כרגע גם בכושר פחות טוב, וגם עם פציעה שמגבילה אותך, אז נתן לחלאיילי שהוא פנדליסט מצוין לבעוט.
למה לא קשורה למציאות? היה פנדל גם נגד חדרה, שבוטל אחרי כמה שניות, אבל כולם ראו שלפני שהוא בוטל גם שם חלאיילי התכונן לבעוט. ובפנדל נגד חדרה ליאור לא היה אחרי טיפול או שנעשתה עליו עבירה. אז זה שני פנדלים, ולא אחד כמו שכתבת.
בכל מקרה, אני לא כתבתי את זה במטרה להעביר ביקורת או לנגח את ליאור. הכל טוב. אני מקווה שהוא יוכל לחזור לכושר הטוב שלו כבר אחרי פגרת הנבחרות.

adoram אמר:
רק מכבי אמר:
adoram אמר:

למה לא קשורה למציאות? היה פנדל גם נגד חדרה, שבוטל אחרי כמה שניות, אבל כולם ראו שלפני שהוא בוטל גם שם חלאיילי התכונן לבעוט. ובפנדל נגד חדרה ליאור לא היה אחרי טיפול או שנעשתה עליו עבירה. אז זה שני פנדלים, ולא אחד כמו שכתבת.
בכל מקרה, אני לא כתבתי את זה במטרה להעביר ביקורת או לנגח את ליאור. הכל טוב. אני מקווה שהוא יוכל לחזור לכושר הטוב שלו כבר אחרי פגרת הנבחרות.

גם בפנדל נגד חדרה זה משחק שבו ליאור עלה פצוע עם זריקה בכף רגל, ככה (ששוב) זה לא מדד מבחינתי.
כל מה שאמרתי הוא שאני חושב שלצאת בהצהרות שהוא ''איבד את הביטחון'', ושהוא לא הפנדליסט יותר על סמך פנדל וחצי כשהוא עולה עם זריקות למשחקים, זה קצת מוגזם. זה הכל.
כולנו מקווים שיחזור לכשירות ולכושר טוב לקראת הישורת האחרונה.

רק מכבי אמר:
adoram אמר:
רק מכבי אמר:

גם בפנדל נגד חדרה זה משחק שבו ליאור עלה פצוע עם זריקה בכף רגל, ככה (ששוב) זה לא מדד מבחינתי.
כל מה שאמרתי הוא שאני חושב שלצאת בהצהרות שהוא ''איבד את הביטחון'', ושהוא לא הפנדליסט יותר על סמך פנדל וחצי כשהוא עולה עם זריקות למשחקים, זה קצת מוגזם. זה הכל.

אוקיי, מסכים עם מה שכתבת, באמת קצת הגזמתי עם "איבד את הביטחון".
אבל מתי תשתכנע שהוא כבר לא הפנדליסט יותר? הכוונה אחרי כמה פנדלים שמישהו אחר יבעט?

adoram אמר:
רק מכבי אמר:
adoram אמר:

אוקיי, מסכים עם מה שכתבת, באמת קצת הגזמתי עם "איבד את הביטחון".
אבל מתי תשתכנע שהוא כבר לא הפנדליסט יותר? הכוונה אחרי כמה פנדלים שמישהו אחר יבעט?

ברגע שליאור יהיה כשיר, יחלים מהבעיה בכף הרגל, ויעלה למשחקים בלי זריקות וכו', ועדיין יתנו למישהו אחר לבעוט (נניח לצורך העניין חלאיילי), אז זה אומר שחלאיילי הוא בועט הפנדלים של הקבוצה.
כל עוד ליאור לא כשיר (ואגב, הוא פצוע במקום שמקשה בייחוד על הבעיטה, מבחינת עוצמה וטכניקה), מבחינתי מי שבועט, בועט כי ליאור לא יכול.
אני אגב, בכלל לא בטוח שהוא כל כך מהר יחלים. זה דבר שמצריך מנוחה מהותית. אולי היה שווה לשים אותו בצד עד אחרי הנבחרות. ולוותר עליו גם במשחק מול הפועל ת''א (מעבר למשחק מול פיורנטינה שאני מקווה שהוא לא ישחק)

נקודה שצריך לקחת חשבון..
מלא שחקנים יהיו בנבחרות ולא ממש יזכו למנוחה.
לדעתי- שון וקינדה צריכים לדאוג לפטור.
שון אלוף העולם בלחזור לשחק לפני משחק נבחרת, לשחק עם הנבחרת ולהפצע.
קינדה לא 100% כשיר.

תוסיפו את חלאילי וכמה שיוזמנו לצעירה וקיבלנו שוב חצי הרכב שלא ממש נח.

בן דור טוען שג׳אבר אמור לחזור אחרי פגרת הנבחרות וכנל דין או גג שבוע לאחר הפגרה.

dyarok אמר:
נקודה שצריך לקחת חשבון..
מלא שחקנים יהיו בנבחרות ולא ממש יזכו למנוחה.
לדעתי- שון וקינדה צריכים לדאוג לפטור.
שון אלוף העולם בלחזור לשחק לפני משחק נבחרת, לשחק עם הנבחרת ולהפצע.
קינדה לא 100% כשיר.

תוסיפו את חלאילי וכמה שיוזמנו לצעירה וקיבלנו שוב חצי הרכב שלא ממש נח.
שון ישחק אם וכאשר, קינדה לדעתי אולי ישחק כמחליף, לא רואה אותו פותח בהרכב.

מישהו יכול לעשות סדר לגבי מהות הפציעה של כל שחקן?

בשורות טובות למכבי חיפה: דין דוד שב להתאמן עם כדור וצפוי להיות כשיר לפתיחת הפלייאוף העליון. גולדשטיין בספורט5

חזרה
למעלה