ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:שון גולדברג מתאמן גם הוא ויהיה בסגל לפיורנטינה.
חג'ג' וג'אבר פצועים עד שהם עולים בהרכבאליאור אמר:להבנתי רשימת הפצועים מתעדכנת ואפשר להוריד את חג'ג', גולדברג, ג'אבר וסונדגרן. הרשימה כוללת את:
1. לסובוי? לא ברור לי מה קרה איתו ואם הוא עדיין פצוע.
2. חזיזה - לא יחזור העונה.
3. שוראנוב - לא יחזור העונה.
4. דין דוד - יחזור עוד שלושה שבועות בערך?
פספסתי משהו?
בירקי אמר:ורפאלוב פצוע, גם אם עולה בהרכב
adoram אמר:בירקי אמר:ורפאלוב פצוע, גם אם עולה בהרכב
והיכולת שלו בהתאם. ולדעתי אין קשר בין העובדה שהוא פצוע לזה שהוא כבר לא בועט את הפנדלים. פשוט ההחמצה בדרבי פגעה לו בביטחון.
למה לא קשורה למציאות? היה פנדל גם נגד חדרה, שבוטל אחרי כמה שניות, אבל כולם ראו שלפני שהוא בוטל גם שם חלאיילי התכונן לבעוט. ובפנדל נגד חדרה ליאור לא היה אחרי טיפול או שנעשתה עליו עבירה. אז זה שני פנדלים, ולא אחד כמו שכתבת.רק מכבי אמר:adoram אמר:בירקי אמר:ורפאלוב פצוע, גם אם עולה בהרכב
והיכולת שלו בהתאם. ולדעתי אין קשר בין העובדה שהוא פצוע לזה שהוא כבר לא בועט את הפנדלים. פשוט ההחמצה בדרבי פגעה לו בביטחון.
נתת פה הצהרה ללא קשר למציאות.
"כבר לא בועט את הפנדלים".
אתה זוכר שהיה סך הכל פנדל אחד שהוא לא בעט. כן?
הגיוני שהוא לא יבעט כשהוא מרגיש לא כשיר, ובטח שהפנדל נעשה אחרי עבירה על המקום הפגוע שלו, והיו צריכים לטפל בו.
ליאור לא ילד בן 18. החטאת פנדל אחת לא תגמור לו את הביטחון. הבן אדם בעט במעמדים קצת יותר גדולים מריינה חוץ.
הגדולה שלו זה חוסר האגו, והבנה שהוא כרגע גם בכושר פחות טוב, וגם עם פציעה שמגבילה אותך, אז נתן לחלאיילי שהוא פנדליסט מצוין לבעוט.
adoram אמר:למה לא קשורה למציאות? היה פנדל גם נגד חדרה, שבוטל אחרי כמה שניות, אבל כולם ראו שלפני שהוא בוטל גם שם חלאיילי התכונן לבעוט. ובפנדל נגד חדרה ליאור לא היה אחרי טיפול או שנעשתה עליו עבירה. אז זה שני פנדלים, ולא אחד כמו שכתבת.רק מכבי אמר:adoram אמר:והיכולת שלו בהתאם. ולדעתי אין קשר בין העובדה שהוא פצוע לזה שהוא כבר לא בועט את הפנדלים. פשוט ההחמצה בדרבי פגעה לו בביטחון.
נתת פה הצהרה ללא קשר למציאות.
הגיוני שהוא לא יבעט כשהוא מרגיש לא כשיר, ובטח שהפנדל נעשה אחרי עבירה על המקום הפגוע שלו, והיו צריכים לטפל בו.
ליאור לא ילד בן 18. החטאת פנדל אחת לא תגמור לו את הביטחון. הבן אדם בעט במעמדים קצת יותר גדולים מריינה חוץ.
הגדולה שלו זה חוסר האגו, והבנה שהוא כרגע גם בכושר פחות טוב, וגם עם פציעה שמגבילה אותך, אז נתן לחלאיילי שהוא פנדליסט מצוין לבעוט.
בכל מקרה, אני לא כתבתי את זה במטרה להעביר ביקורת או לנגח את ליאור. הכל טוב. אני מקווה שהוא יוכל לחזור לכושר הטוב שלו כבר אחרי פגרת הנבחרות.
רק מכבי אמר:גם בפנדל נגד חדרה זה משחק שבו ליאור עלה פצוע עם זריקה בכף רגל, ככה (ששוב) זה לא מדד מבחינתי.adoram אמר:למה לא קשורה למציאות? היה פנדל גם נגד חדרה, שבוטל אחרי כמה שניות, אבל כולם ראו שלפני שהוא בוטל גם שם חלאיילי התכונן לבעוט. ובפנדל נגד חדרה ליאור לא היה אחרי טיפול או שנעשתה עליו עבירה. אז זה שני פנדלים, ולא אחד כמו שכתבת.רק מכבי אמר:נתת פה הצהרה ללא קשר למציאות.
בכל מקרה, אני לא כתבתי את זה במטרה להעביר ביקורת או לנגח את ליאור. הכל טוב. אני מקווה שהוא יוכל לחזור לכושר הטוב שלו כבר אחרי פגרת הנבחרות.
כל מה שאמרתי הוא שאני חושב שלצאת בהצהרות שהוא ''איבד את הביטחון'', ושהוא לא הפנדליסט יותר על סמך פנדל וחצי כשהוא עולה עם זריקות למשחקים, זה קצת מוגזם. זה הכל.
כולנו מקווים שיחזור לכשירות ולכושר טוב לקראת הישורת האחרונה.
adoram אמר:רק מכבי אמר:גם בפנדל נגד חדרה זה משחק שבו ליאור עלה פצוע עם זריקה בכף רגל, ככה (ששוב) זה לא מדד מבחינתי.adoram אמר:למה לא קשורה למציאות? היה פנדל גם נגד חדרה, שבוטל אחרי כמה שניות, אבל כולם ראו שלפני שהוא בוטל גם שם חלאיילי התכונן לבעוט. ובפנדל נגד חדרה ליאור לא היה אחרי טיפול או שנעשתה עליו עבירה. אז זה שני פנדלים, ולא אחד כמו שכתבת.
כל מה שאמרתי הוא שאני חושב שלצאת בהצהרות שהוא ''איבד את הביטחון'', ושהוא לא הפנדליסט יותר על סמך פנדל וחצי כשהוא עולה עם זריקות למשחקים, זה קצת מוגזם. זה הכל.
כולנו מקווים שיחזור לכשירות ולכושר טוב לקראת הישורת האחרונה.
אוקיי, מסכים עם מה שכתבת, באמת קצת הגזמתי עם "איבד את הביטחון".
אבל מתי תשתכנע שהוא כבר לא הפנדליסט יותר? הכוונה אחרי כמה פנדלים שמישהו אחר יבעט?
שון ישחק אם וכאשר, קינדה לדעתי אולי ישחק כמחליף, לא רואה אותו פותח בהרכב.dyarok אמר:נקודה שצריך לקחת חשבון..
מלא שחקנים יהיו בנבחרות ולא ממש יזכו למנוחה.
לדעתי- שון וקינדה צריכים לדאוג לפטור.
שון אלוף העולם בלחזור לשחק לפני משחק נבחרת, לשחק עם הנבחרת ולהפצע.
קינדה לא 100% כשיר.
תוסיפו את חלאילי וכמה שיוזמנו לצעירה וקיבלנו שוב חצי הרכב שלא ממש נח.