ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דווקא היה עליו דיבור טוב בעבר. בעיקר על העבודה שלו בריינג׳רס כשהיה עוזר המאמן של ג׳ררד וכולם אמרו שבפועל הוא היה המוח של האופרציה. הוא כן נחשב מאמן מבטיח מבחינת פוטנציאל. מעניין שהם מצליחים להביא לפה מאמנים מהאי הבריטי דווקא בתקופת מלחמה.Judokan אמר:בספורט5 מדווחים שמייקל ביל מועמד לצהבת.
אני עוקב אחרי סנדרלנד כבר שנים בעקבות הסדרה עליהם, וביל הזה אימן אותם בערך חודשיים העונה. מזמן לא נראתה קבוצה כל כך גרועה, לא מחוברת ולא קשורה למציאות.
חלום שיחתום בצהבת. יגרום לקרסטאיץ' להיראות אנצ'לוטי.
Shocking4U אמר:דווקא היה עליו דיבור טוב בעבר. בעיקר על העבודה שלו בריינג׳רס כשהיה עוזר המאמן של ג׳ררד וכולם אמרו שבפועל הוא היה המוח של האופרציה. הוא כן נחשב מאמן מבטיח מבחינת פוטנציאל. מעניין שהם מצליחים להביא לפה מאמנים מהאי הבריטי דווקא בתקופת מלחמה.Judokan אמר:בספורט5 מדווחים שמייקל ביל מועמד לצהבת.
אני עוקב אחרי סנדרלנד כבר שנים בעקבות הסדרה עליהם, וביל הזה אימן אותם בערך חודשיים העונה. מזמן לא נראתה קבוצה כל כך גרועה, לא מחוברת ולא קשורה למציאות.
חלום שיחתום בצהבת. יגרום לקרסטאיץ' להיראות אנצ'לוטי.
GreenGlory אמר:זכה במאמן העונה בסרביה בעונה האחרונה וסיים מקום שלישי, אם היינו מביאים אותו כנראה היה עושה את זה אצלינו.
מעניין מה הפיל את העסקה אלינו, כי מלחמה לא הייתה, וגם אם היא הייתה אפשר לראות עכשיו שזה לא מפריע לו.
הימור שלי הוא לא בא בגלל כסף, נטו בגלל המשפט של יענקלה במסיבת עיתונאים "את הכסף של הצוות אימון זר נשקיע בשחקנים"
GreenGlory אמר:זכה במאמן העונה בסרביה בעונה האחרונה וסיים מקום שלישי, אם היינו מביאים אותו כנראה היה עושה את זה אצלינו.
מעניין מה הפיל את העסקה אלינו, כי מלחמה לא הייתה, וגם אם היא הייתה אפשר לראות עכשיו שזה לא מפריע לו.
הימור שלי הוא לא בא בגלל כסף, נטו בגלל המשפט של יענקלה במסיבת עיתונאים "את הכסף של הצוות אימון זר נשקיע בשחקנים"
DelPiero אמר:חכם מבחינת תל אביב להביא מאמן מסרביה -יש שם הרבה אנשי מקצוע שמכירים את ישראל והרמה יחסית זהה