• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רולטת המאמנים בליגת העל 24/25

• יוצר הנושא יוצר הנושא GreenGlory
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בספורט5 מדווחים שמייקל ביל מועמד לצהבת.

אני עוקב אחרי סנדרלנד כבר שנים בעקבות הסדרה עליהם, וביל הזה אימן אותם בערך חודשיים העונה. מזמן לא נראתה קבוצה כל כך גרועה, לא מחוברת ולא קשורה למציאות.

חלום שיחתום בצהבת. יגרום לקרסטאיץ' להיראות אנצ'לוטי.

Judokan אמר:

אני עוקב אחרי סנדרלנד כבר שנים בעקבות הסדרה עליהם, וביל הזה אימן אותם בערך חודשיים העונה. מזמן לא נראתה קבוצה כל כך גרועה, לא מחוברת ולא קשורה למציאות.

דווקא היה עליו דיבור טוב בעבר. בעיקר על העבודה שלו בריינג׳רס כשהיה עוזר המאמן של ג׳ררד וכולם אמרו שבפועל הוא היה המוח של האופרציה. הוא כן נחשב מאמן מבטיח מבחינת פוטנציאל. מעניין שהם מצליחים להביא לפה מאמנים מהאי הבריטי דווקא בתקופת מלחמה.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

דווקא היה עליו דיבור טוב בעבר. בעיקר על העבודה שלו בריינג׳רס כשהיה עוזר המאמן של ג׳ררד וכולם אמרו שבפועל הוא היה המוח של האופרציה. הוא כן נחשב מאמן מבטיח מבחינת פוטנציאל. מעניין שהם מצליחים להביא לפה מאמנים מהאי הבריטי דווקא בתקופת מלחמה.

גם על מולנסטיין ועל קרלוס קיירוש אמרו שהם המוח של האופרציה כעוזרים של פרגוסון. להיות עוזר מצוין ולהיות מאמן טוב זה שני דברים מאוד שונים.
וכאמור, בסנדרלנד הוא היה זוועה. המאמן עם הקדנציה הקצרה בהיסטוריית המועדון. וגם בריינג'רס הוא נכשל ופוטר כמאמן ראשי.

בכל מקרה, הם עדיין לא הביאו אותו, שלא ננחס

חצי אוף טופיק אבל גיליתי היום שאטיין ריינן היה העוזר העונה של סלוט בפיינורד והוא רצה להביא אותו כעוזר שלו לליברפול אבל זה נפל על ענייני אשרת עבודה. שם ששווה לעקוב אחריו לעתיד אם אי פעם ישקלו פה שוב מאמן זר פוטנציאלי בהתאם לאיך הוא יתפתח ואם יבחר להיות מאמן ראשי. הוא כבר היה עוזר בזוולה, מנהל טכני בקמבור והעונה עוזר מאמן ואנליסט עבור סלוט בפיינורד.

לאזטיץ' שהוזכר כמועמד אלינו בעונה שעברה הוא כנראה המאמן החדש של הגרמנים

זכה במאמן העונה בסרביה בעונה האחרונה וסיים מקום שלישי, אם היינו מביאים אותו כנראה היה עושה את זה אצלינו.
מעניין מה הפיל את העסקה אלינו, כי מלחמה לא הייתה, וגם אם היא הייתה אפשר לראות עכשיו שזה לא מפריע לו.
הימור שלי הוא לא בא בגלל כסף, נטו בגלל המשפט של יענקלה במסיבת עיתונאים "את הכסף של הצוות אימון זר נשקיע בשחקנים"

GreenGlory אמר:
זכה במאמן העונה בסרביה בעונה האחרונה וסיים מקום שלישי, אם היינו מביאים אותו כנראה היה עושה את זה אצלינו.
מעניין מה הפיל את העסקה אלינו, כי מלחמה לא הייתה, וגם אם היא הייתה אפשר לראות עכשיו שזה לא מפריע לו.
הימור שלי הוא לא בא בגלל כסף, נטו בגלל המשפט של יענקלה במסיבת עיתונאים "את הכסף של הצוות אימון זר נשקיע בשחקנים"

או שהוא בכלל לא היה מועמד אלינו מהתחלה, אלא לצהבת.

GreenGlory אמר:

כבר קיבלנו את התשובה. מה שהכריע את המאמן שלנו בעונה שעברה זה אלברמן. לא צריך לחזור ולדוש בזה כל פעם מחדש.

חכם מבחינת תל אביב להביא מאמן מסרביה -יש שם הרבה אנשי מקצוע שמכירים את ישראל והרמה יחסית זהה

DelPiero אמר:
חכם מבחינת תל אביב להביא מאמן מסרביה -יש שם הרבה אנשי מקצוע שמכירים את ישראל והרמה יחסית זהה

אבל הסגנון שונה

חזרה
למעלה