GreenGlory
משחק בשביל הסמל
קוזוך בב"ש
דגו בהפועל
יהיו עוד שינויים בקרוב?
וואלה בחירה לא טובה של דגו לדעתי
אלונה מפתיעה עם קוזוך
דגו בהפועל
יהיו עוד שינויים בקרוב?
וואלה בחירה לא טובה של דגו לדעתי
אלונה מפתיעה עם קוזוך
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אם אני דגו אני הולך למכבי פ''ת ולא נכנס לקן צרעות של הפועל ת''א, הימור גדול מדי בשבילו וגם ככה הקריירה שלו על כרעי תרנגולת
הפועל זה מועדון בירידה וקארמה שלילית לא נגמרת, ללכת למקום כזה בנקודת מפנה בקריירה שלך זה סיכון מטורף.Judokan אמר:KevinDurant אמר:אם אני דגו אני הולך למכבי פ''ת ולא נכנס לקן צרעות של הפועל ת''א, הימור גדול מדי בשבילו וגם ככה הקריירה שלו על כרעי תרנגולת
בלוזוניה אין דבר כזה שמאמן מסיים עונה, לא משנה מה יקרה. דווקא בהפועל בלאומית יש לו סיכוי הרבה יותר גדול לבנות משהו ולזכות בקרדיט גם לעונה שאחרי.
בייחוד אם באמת תהיה שם עסקת רכישה בסוף
KevinDurant אמר:הפועל זה מועדון בירידה וקארמה שלילית לא נגמרת, ללכת למקום כזה בנקודת מפנה בקריירה שלך זה סיכון מטורף.Judokan אמר:KevinDurant אמר:אם אני דגו אני הולך למכבי פ''ת ולא נכנס לקן צרעות של הפועל ת''א, הימור גדול מדי בשבילו וגם ככה הקריירה שלו על כרעי תרנגולת
בלוזוניה אין דבר כזה שמאמן מסיים עונה, לא משנה מה יקרה. דווקא בהפועל בלאומית יש לו סיכוי הרבה יותר גדול לבנות משהו ולזכות בקרדיט גם לעונה שאחרי.
בייחוד אם באמת תהיה שם עסקת רכישה בסוף
במכבי פ''ת הוא יהיה בפחות לחץ ובעמדת קידום צעירים כמו שהוא אוהב ויכול לשחק על הטיקט הזה.
אם הוא פותח עונה בהפועל כמו שהוא פתח אצלנו בליגה הוא לא שורד. פה ידעו להכיל אותו ולתת קרדיט לאירוע
Judokan אמר:אלונה פשוט מביכה. מנסה למכור לקהל שלה שהיא מנחיתה מאמן שהביא תואר במקום ברדה.
קוז'וך עם בערך שתיים וחצי עונות אימון בקריירה, שאחת מהן נגמרה בכישלון ענק בנתניה
hezildo אמר:Judokan אמר:אלונה פשוט מביכה. מנסה למכור לקהל שלה שהיא מנחיתה מאמן שהביא תואר במקום ברדה.
קוז'וך עם בערך שתיים וחצי עונות אימון בקריירה, שאחת מהן נגמרה בכישלון ענק בנתניה
ואיזה ניסיון היה לברדה או דגו כשמינו אותם?
חוסר ניסיון זה לא משהו שמפריע לבעלי קבוצות למנות מאמנים בליגה שלנו.
Judokan אמר:hezildo אמר:Judokan אמר:אלונה פשוט מביכה. מנסה למכור לקהל שלה שהיא מנחיתה מאמן שהביא תואר במקום ברדה.
ואיזה ניסיון היה לברדה או דגו כשמינו אותם?
חוסר ניסיון זה לא משהו שמפריע לבעלי קבוצות למנות מאמנים בליגה שלנו.
ברדה היה פשרה לא מתוכננת. רוני לוי פוטר באמצע העונה, והם העבירו את המנהל המקצועי להיות מאמן (כמו שכבר ראינו קורה במקומות אחרים). זה לא דומה לכלום, אבל הצליח מאוד והמשיכו עם זה.
להביא את קוז'וך כי הוא לקח הרגע גביע מקרי, ועוד לשדר כאילו הוא מאמן מצוין מביא תארים ושדרוג על ברדה - די בדיחה.
הליגה של היום יותר קשה לסוזה,פאקו, איביץ, אוסקר לא היו יריבות כמו מכבי חיפה של העונה מבחינת איכות וצבירת נקודות.KevinDurant אמר:זה אולי לא היה מרשים מבחינתנו ולקח לו זמן להתאקלם ולהבין את הכדורגל אבל בקצב הוא המאמן השני בהיסטוריה במכבי ת''א מבחינת הזרים באחוזי הצלחה, שני רק לאיביץ' ומעל כל השמות המפורסמים שהיו שם. נכון, לא אותה ליגה, לא אותה יריבות, אבל כעונה ראשונה כמאמן עם כל מה שהוא עבר זה מרשים מאוד.