אתה ציני או רציני?חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:כל הכבוד לו. אחלה גבר. הוכיח שאפשר לסמוך עליו
2 הצלות תיאטרליות במשחק ופמפום תקשורתי (חשוד) אינסופי הצליחו לטשטש את זה שהוא לא לרמה של מכבי חיפה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אתה ציני או רציני?חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:כל הכבוד לו. אחלה גבר. הוכיח שאפשר לסמוך עליו
2 הצלות תיאטרליות במשחק ופמפום תקשורתי (חשוד) אינסופי הצליחו לטשטש את זה שהוא לא לרמה של מכבי חיפה
אני לא הוא אבל אני רציני אחי. עזוב זה שוער שכל משחק יביא לך הצלות יעני גדולות ואנחנו נקבל בתחת. אי אפשר להניע כדור בהגנה איתו, כל משחק שהוא בשער יש אווירה של בלאגן וכאוס. הוא לא אשם בהכל אבל הוא חלק מהבעיה. אם חייקין באמת שוער טוב אז הייתי רוצה שיביאו אותו כבר עכשיו ושישחררו את ג'וש כבר מעכשיוShocking4U אמר:אתה ציני או רציני?חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:כל הכבוד לו. אחלה גבר. הוכיח שאפשר לסמוך עליו
הוא לא שוער גדול ולדעתי ג׳וש יותר טוב אבל היום זה לא עליו והוא לקח כמה כדורים מאוד קשים.Jerry אמר:אני לא הוא אבל אני רציני אחי. עזוב זה שוער שכל משחק יביא לך הצלות יעני גדולות ואנחנו נקבל בתחת. אי אפשר להניע כדור בהגנה איתו, כל משחק שהוא בשער יש אווירה של בלאגן וכאוס. הוא לא אשם בהכל אבל הוא חלק מהבעיה. אם חייקין באמת שוער טוב אז הייתי רוצה שיביאו אותו כבר עכשיו ושישחררו את ג'וש כבר מעכשיוShocking4U אמר:אתה ציני או רציני?חזיזוש אמר:2 הצלות תיאטרליות במשחק ופמפום תקשורתי (חשוד) אינסופי הצליחו לטשטש את זה שהוא לא לרמה של מכבי חיפה
בוא, האשמה מגיעה קודם כל מרז מאיר ומזה ששון משחק מגן מלית ברירה, ומזה שהקשרים שלך ממתאימים ביום טוב שלהם לליגה למקומות עבודה (לא מדבר על מוחמד, כבר לא באמת היה לו איך לשנות את המשחק).Jerry אמר:אני לא הוא אבל אני רציני אחי. עזוב זה שוער שכל משחק יביא לך הצלות יעני גדולות ואנחנו נקבל בתחת. אי אפשר להניע כדור בהגנה איתו, כל משחק שהוא בשער יש אווירה של בלאגן וכאוס. הוא לא אשם בהכל אבל הוא חלק מהבעיה. אם חייקין באמת שוער טוב אז הייתי רוצה שיביאו אותו כבר עכשיו ושישחררו את ג'וש כבר מעכשיוShocking4U אמר:אתה ציני או רציני?חזיזוש אמר:2 הצלות תיאטרליות במשחק ופמפום תקשורתי (חשוד) אינסופי הצליחו לטשטש את זה שהוא לא לרמה של מכבי חיפה
חזיזוש אמר:יאללה שיחזור לספסל הוא וכל עדר הכתבים שמקדמים אותו
KevinDurant אמר:אם מישהו במועדון חשב שהוא יכול להחליף את ג'וש אני מקווה שהוא יחשוב שוב
"לא העריכו מספיק את גלזר"?יום-טוב שוקרון אמר:משפתי לא מספיק איכותי כדי להוביל קבוצת צמרת כשוער ראשון.
כמחליף על הספסל, לדעתי ג'ארפי עדיף עליו.
אם לא די בכך, מתברר שהוא גם פציע.
עונה שעברה כמה שותף סך הכול?
בכר נתן לו לשחק בגביע המדינה, ואולי עוד משחק או שניים בליגה.
גם בדקות המועטות האלה הוא מצא את הדרך להיפצע, כך שבגמר הגביע מכבי חיפה נאלצה להופיע עם השוער השלישי.
הזוי לגמרי!!
אוי כמה חבל שלא העריכו פה מספיק את גלזר, ולא ידעו לזהות את הפוטנציאל האדיר שלו.
היה לנו אותו כבר בידיים, וכיום הוא מהגורמים העיקריים ליציבות ולהגנת הברזל של ב"ש, היריבה העיקרית לאליפות.
נותן פייט חזק לדניאל פרץ, על מעמד השוער מספר אחד בארץ...