• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן רועי משפתי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
כל הכבוד לו. אחלה גבר. הוכיח שאפשר לסמוך עליו

2 הצלות תיאטרליות במשחק ופמפום תקשורתי (חשוד) אינסופי הצליחו לטשטש את זה שהוא לא לרמה של מכבי חיפה
אתה ציני או רציני?

2 גולים ראשונים יש חלק, אבל לקח עוד איזה 3 גולים אז שורה תחתונה מהיותר טובים

היה בסדר
מעדיף את ג'וש
מעדיף שוער אחר על שניהם
זה מה יש

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
כל הכבוד לו. אחלה גבר. הוכיח שאפשר לסמוך עליו

2 הצלות תיאטרליות במשחק ופמפום תקשורתי (חשוד) אינסופי הצליחו לטשטש את זה שהוא לא לרמה של מכבי חיפה
אתה ציני או רציני?
אני לא הוא אבל אני רציני אחי. עזוב זה שוער שכל משחק יביא לך הצלות יעני גדולות ואנחנו נקבל בתחת. אי אפשר להניע כדור בהגנה איתו, כל משחק שהוא בשער יש אווירה של בלאגן וכאוס. הוא לא אשם בהכל אבל הוא חלק מהבעיה. אם חייקין באמת שוער טוב אז הייתי רוצה שיביאו אותו כבר עכשיו ושישחררו את ג'וש כבר מעכשיו

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
אתה ציני או רציני?
אני לא הוא אבל אני רציני אחי. עזוב זה שוער שכל משחק יביא לך הצלות יעני גדולות ואנחנו נקבל בתחת. אי אפשר להניע כדור בהגנה איתו, כל משחק שהוא בשער יש אווירה של בלאגן וכאוס. הוא לא אשם בהכל אבל הוא חלק מהבעיה. אם חייקין באמת שוער טוב אז הייתי רוצה שיביאו אותו כבר עכשיו ושישחררו את ג'וש כבר מעכשיו
הוא לא שוער גדול ולדעתי ג׳וש יותר טוב אבל היום זה לא עליו והוא לקח כמה כדורים מאוד קשים.

אחלה משפתי שבעולם ואין לו שום תלונות בהנעת כדור. ככה זה שהקשרים בורחים מהכדור ומשאירים את ניהול המשחק למשפתי ודילן.

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
אתה ציני או רציני?
בוא, האשמה מגיעה קודם כל מרז מאיר ומזה ששון משחק מגן מלית ברירה, ומזה שהקשרים שלך ממתאימים ביום טוב שלהם לליגה למקומות עבודה (לא מדבר על מוחמד, כבר לא באמת היה לו איך לשנות את המשחק).
האחרון שאפשר לבוא אליו בתלונות על משהו היום, ג'וש היה יוצא עם שמינייה - עשירייה ברשת.

חזיזוש אמר:
יאללה שיחזור לספסל הוא וכל עדר הכתבים שמקדמים אותו

כן שיחזור לספסל נשחק עם כיוף. איזה הזוי.

לא צריך לחפש אשמים בכח. הפסד כואב אבל היה בין נקודות האור במשחק. אם לא הוא זה היה נגמר בכמה חתיכות יותר

יש קצת יותר מדי רעש תקשורתי סביבו. פרגון יתר במשחקים שהוא סבבה בהם וגם אמירות מגוחכות על כמה נורא זה שג׳וש חזר לשער. יוצר את התחושה שיש לו מערכת יחסים קצת קרובה מדי עם חלק מהכתבים

לא יודע איך שקט פה
מכר אותנו, הצגת שוערות מתחת לכל ביקורת
שום הצלה משמעותית, מקווה מאוד שג'וש ישאר או לחלופין שוער אחר. איתו אי אפשר להצליח

להעיף דחוף בקיץ. מהגרועים בליגה, בלתי נסבל

משחק מזעזע, מעבר לאם אשם או לא בגול כזה או אחר, פשוט הקרנה של חוסר ביטחון על ההגנה.

אם מישהו במועדון חשב שהוא יכול להחליף את ג'וש אני מקווה שהוא יחשוב שוב

להחליף את ג'וש הוא לא יכול. אבל בתור מחליף מעולם לא צפיתי שיהיה לנו שני שוערים ברמה כמו בטרנד הזה שהיה לפני חצי עשור

משפתי לא מספיק איכותי כדי להוביל קבוצת צמרת כשוער ראשון.
כמחליף על הספסל, לדעתי ג'ארפי עדיף עליו.
אם לא די בכך, מתברר שהוא גם פציע.
עונה שעברה כמה שותף סך הכול?
בכר נתן לו לשחק בגביע המדינה, ואולי עוד משחק או שניים בליגה.
גם בדקות המועטות האלה הוא מצא את הדרך להיפצע, כך שבגמר הגביע מכבי חיפה נאלצה להופיע עם השוער השלישי.
הזוי לגמרי!!

אוי כמה חבל שלא העריכו פה מספיק את גלזר, ולא ידעו לזהות את הפוטנציאל האדיר שלו.
היה לנו אותו כבר בידיים, וכיום הוא מהגורמים העיקריים ליציבות ולהגנת הברזל של ב"ש, היריבה העיקרית לאליפות.
נותן פייט חזק לדניאל פרץ, על מעמד השוער מספר אחד בארץ...

יום-טוב שוקרון אמר:
משפתי לא מספיק איכותי כדי להוביל קבוצת צמרת כשוער ראשון.
כמחליף על הספסל, לדעתי ג'ארפי עדיף עליו.
אם לא די בכך, מתברר שהוא גם פציע.
עונה שעברה כמה שותף סך הכול?
בכר נתן לו לשחק בגביע המדינה, ואולי עוד משחק או שניים בליגה.
גם בדקות המועטות האלה הוא מצא את הדרך להיפצע, כך שבגמר הגביע מכבי חיפה נאלצה להופיע עם השוער השלישי.
הזוי לגמרי!!

אוי כמה חבל שלא העריכו פה מספיק את גלזר, ולא ידעו לזהות את הפוטנציאל האדיר שלו.
היה לנו אותו כבר בידיים, וכיום הוא מהגורמים העיקריים ליציבות ולהגנת הברזל של ב"ש, היריבה העיקרית לאליפות.
נותן פייט חזק לדניאל פרץ, על מעמד השוער מספר אחד בארץ...
"לא העריכו מספיק את גלזר"?

אתה רציני?

הבן אדם הולחם פה להרכב והיה אחד מהשוערים הכי גרועים שראיתי בחיים. מעדיף בכל שלב את ג'וש על הבובל הזה. גם אם הוא יזכה בכפפת הזהב ויהיה השוער של ריאל מדריד אני לא מסוגל לראות אותו בשער שלנו.

לגבי משפתי אני פחות או יותר מסכים למרות שאתה תמיד מקצין לרעה את השחקנים שלנו ומהלל לטובה את היריבות ושחקניהם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה