GKagelmacher
מכונת תארים
Apoc אמר:GKagelmacher אמר:אפוק נשמח לשמות של מאמנים ריאליים זרים סטייל נושא הסקאוטינג הקבוע שלך![]()
בשמחה, אני אפתח נושא אבל רק אחרי שהעונה של מכבי חיפה תסתיים.
תבורך
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:GKagelmacher אמר:אפוק נשמח לשמות של מאמנים ריאליים זרים סטייל נושא הסקאוטינג הקבוע שלך![]()
בשמחה, אני אפתח נושא אבל רק אחרי שהעונה של מכבי חיפה תסתיים.
כובע קש אמר:אני לא מאמין לאף מילה שיוצאת לקבסה מהפה
גידי ליפקין זה שחשף תמעבר של בכר לכוכב האדום טוען שבוראדלס שאימן בעבר את חטפה הוא המעומד להחליף את בכר אמר את זה בפודקאסט בוואןכובע קש אמר:אני לא מאמין לאף מילה שיוצאת לקבסה מהפה
מה? זה מאמן שעשה עונות יפות בחטאפה וקיבל קידום בולנסיה אחרי כמה שנים, אומנם נכשל שם אבל לא ריאלי שיגיע לפה, זה כמו שגרהאם פוטר יילך עכשיו לאיזה פרטיזן בלגרדDavid אמר:גידי ליפקין זה שחשף תמעבר של בכר לכוכב האדום טוען שבוראדלס שאימן בעבר את חטפה הוא המעומד להחליף את בכר אמר את זה בפודקאסט בוואןכובע קש אמר:אני לא מאמין לאף מילה שיוצאת לקבסה מהפה
איפה זה נאמר?David אמר:גידי ליפקין זה שחשף תמעבר של בכר לכוכב האדום טוען שבוראדלס שאימן בעבר את חטפה הוא המעומד להחליף את בכר אמר את זה בפודקאסט בוואןכובע קש אמר:אני לא מאמין לאף מילה שיוצאת לקבסה מהפה
להבנתי הוא משחק כדורגל מאוד לא אטרקטיבי והגנתי. גם אם הרזומה נראה טוב על הנייר יש פה חוסר התאמה ברורJerry אמר:מה? זה מאמן שעשה עונות יפות בחטאפה וקיבל קידום בולנסיה אחרי כמה שנים, אומנם נכשל שם אבל לא ריאלי שיגיע לפה, זה כמו שגרהאם פוטר יילך עכשיו לאיזה פרטיזן בלגרדDavid אמר:גידי ליפקין זה שחשף תמעבר של בכר לכוכב האדום טוען שבוראדלס שאימן בעבר את חטפה הוא המעומד להחליף את בכר אמר את זה בפודקאסט בוואןכובע קש אמר:אני לא מאמין לאף מילה שיוצאת לקבסה מהפה
David אמר:גידי ליפקין זה שחשף תמעבר של בכר לכוכב האדום טוען שבוראדלס שאימן בעבר את חטפה הוא המעומד להחליף את בכר אמר את זה בפודקאסט בוואןכובע קש אמר:אני לא מאמין לאף מילה שיוצאת לקבסה מהפה
מאוד מאוד לא מתאים לפה. צריך מאמן שיודע לאמן קבוצה שיוזמתSmurk אמר:בורדאלס זה רוני לוי הספרדי רק בלי תארים. חטאפה הייתה הקבוצה הכי שברנית קשוחה בליגה תחתיו. מאמן בפרופיל מאוד גבוה אבל סגנון שונה לגמרי ממה שאנחנו אמורים להציג. לגבי קבסה הוא די מעורבב, לא הייתי מזלזל במה שהוא אומר.