• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רעיונות, שמועות, שמות, סקאוטינג ופנטזיות לחלון ההעברות בקיץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא יודע אם יגיע. שמעתי לחשושים ודיבורים על השם הזה אז משתף

עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.

אוי ואבוי אוסקר גארסיה. הבן אדם יביא לנו מלחמה.נקווה שלאלברמן יש שפם אחר בכובע

היתרון באוסקר גארסיה שהוא מכיר את אלברמן ואת הליגה וההתאקלמות שלו אמורה להיות חלקה

אוסקר גרסיה בורח מפה בטיל הראשון

מתי הוא נשאר יותר מחצי שנה במועדון? מתפטר או מפוטר סדרתי

מעבר לזה הוא גם מאוד מחובר לצהבת ולאוהדים שלהם

יהיו צריכים להביא לו פסיכולוג צמוד לאחר מות הבת שלו
הוא לא כשיר לאמן

Shocking4U אמר:

מסכים שיש בעיה איתו בקטע הזה אבל מצד שני מקצועית הוא מתאים מאוד.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

מבחינת סגנון משחק הוא מתאים אני מסכים אבל יש סביבו הרבה סימני שאלה על בעיות אישיות, מחוייבות לתפקידים שהוא לוקח וגם זה שהוא מאוד מחובר לצהובים ולקהל שלהם עד היום הזה.

אני מאמין שאם הוא יגיע בסופו של דבר זה אחרי שדיברו איתו על כל הנושאים האלה

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

מבחינת סגנון משחק הוא מתאים אני מסכים אבל יש סביבו הרבה סימני שאלה על בעיות אישיות, מחוייבות לתפקידים שהוא לוקח וגם זה שהוא מאוד מחובר לצהובים ולקהל שלהם עד היום הזה.

בנוגע לחיבור לגרמנים זה באמת לא מעניין, זה הכל שטויות. בנוגע לשאר הדברים אני בהחלט מסכים.

אם כל הכבוד אלברמן לא צריך להיות כמו יצחקי ולמחזר,צריך לצאת מהקופסא ולהביא רעיונות חדשים,עד עכשיו הוא עשה את זה מצויין במקומות שהיינו בטוחים שייפול,יש לי תחושה שהוא לא ימחזר ויבוא מאמן חדש,לפחות זאת משאלת לב

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

אלברמן עבר לשחק אצלך ומונה למנהל מקצועי פה, והוא היה קצת יותר מחובר לקהל שלהם..
סה"כ מאמן זר שאימן שם, זה באמת הדבר האחרון שצריך לעניין במינוי מאמן, לגיטימי שיעריך/יאהב קהל שעשה לו טוב והעריך אותו.

Kaka אמר:
עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.
[mention]Apoc[/mention] מתרגש

לא חושב שאוסקר גרסיה יהיה המאמן הבא פה.

אני מצפה מאלברמן שיהיה איש מקצוע מספיק איכותי כדי שיהיה לו רשימה של מאמנים בדיוק כמו שיש לו רשימה של מגנים ורשימה של חלוצים ושל קשרים אחוריים ושיתחילו לעבוד.

אם רב''ש ברשימה, אהלן וסהלן

KevinDurant אמר:

אני מצפה מאלברמן שיהיה איש מקצוע מספיק איכותי כדי שיהיה לו רשימה של מאמנים בדיוק כמו שיש לו רשימה של מגנים ורשימה של חלוצים ושל קשרים אחוריים ושיתחילו לעבוד.

הם ביחסים מצוינים וכבר היו איתו שיחות, אלברמן ממש דוחף להביא אותו. כמובן שהכל חייב להיות בהתאם לתקציב שנותנים לו להביא את אוסקר והצוות שלו.

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
@Apoc מתרגש

לא באמת חששתי לרגע מרב"ש עם כל הכבוד להחלטיות של דוד
אני אוסיף שלדעתי גם אוסקר גרסיה לא יגיע

Kaka אמר:
KevinDurant אמר:

הם ביחסים מצוינים וכבר היו איתו שיחות, אלברמן ממש דוחף להביא אותו. כמובן שהכל חייב להיות בהתאם לתקציב שנותנים לו להביא את אוסקר והצוות שלו.
מכיר שהם ביחסים מצוינים ואלברמן אוהב אותו והם חברים וכו' וכו' ועדיין.

מעניין אגב אם אוסקר ירצה לחזור לפה עוד פעם.

ואגב נוסף, לפחות לא יגידו שזה מאמן זר שלא מכיר את "המנטליות" של הליגה

מה שכן בעקבות ההיסטוריה הלא טובה שלנו עם מאמנים זרים, אנחנו צריכים שיהיה מישהו שייכנס יותר בקלות, יעבור יותר בגרון של הבורד במסגר, מישהו שיביאו לו ובו אמון מלא ולא יביאו במטרה להכשיל כמו פעמים קודמות.
מישהו שיעשה את השינוי המחשבתי לגבי תפיסת המאמן הזר.

ולכן הפתרון הכי סביר בסיטואציה הנוכחית זה מאמן עם הכרות מוקדמת בליגה ועדיף אחד שהצליח (גם בכדי לשים מראה לשחר ולהגיד לו :הנה שם הוא הצליח").
אני לא באמת עקבתי אחרי גארסיה בשנים האחרונות אז אני לא יודע אם הוא במגמת עלייה/ירידה בקריירה ואני לא מודע למצבו הנפשי בעקבות פטירתה של בתו. אלו שני מרכיבים שחייבים לקחת בחשבון.
מבחינת הקדנציה הקודמת שלו פה היא הייתה מוצלחת ביותר, לקח אליפות אחרי עשור שחור של מכבי ת"א והוא האיש שהצית את הדמיון שם והדליק את האור בזכות כדורגל התקפי ואטרקטיבי וניפוץ מיתוסים כמו נצחונות בדרבי (כולל 4-0 גדול) ונצחון עלינו ובגלל כדורגל מאוד יפה לעין.
דבר נוסף זה שהוא מכיר את כל מה שקורה פה בארץ, הוא מכיר את הסגנון של הליגה הווה אומר 2-4 קבוצות התקפיות, תלוי באיזה עונה, וכל השאר בונקר מסריח של החיים עם בזבוזי זמן. זה דבר מאוד לא מובן למאמנים זרים שמגיעים לפה (תראו את קראנקה וקרסטאיץ' שלא הצליחו לקרוא פה את הסיטואציה ולהבין שזה הכדורגל פה).
לדעתי אגב הנושא הביטחוני שבגללו הוא ברח מהארץ זה היה יותר בגלל דרישות מקצועיות כאלו ואחרות שלא קיבל וזאת הייתה האצטלה. אולי אני טועה אבל זה נשמע לי לא הגיוני.

עוד משהו, לדעתי נושא המאמן כבר סגור/כמעט סגור ויעדכנו כשסיפור האליפות ייסגר.

אנחנו גם ככה בפלריטוטים של מלחמה בכמה חזיתות. אם אוסקר נוחת בארץ הקודש אפשר כבר להתחיל לפתוח מקלטים בשדרות וק"ש.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
@Apoc מתרגש

לא באמת חששתי לרגע מרב"ש עם כל הכבוד להחלטיות של דוד
אני אוסיף שלדעתי גם אוסקר גרסיה לא יגיע
על אפך וחמתך הבלנדר מפתח תקווה יגיע לכרמל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה