לא יודע אם יגיע. שמעתי לחשושים ודיבורים על השם הזה אז משתף
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אוסקר גרסיה בורח מפה בטיל הראשון
מתי הוא נשאר יותר מחצי שנה במועדון? מתפטר או מפוטר סדרתי
מבחינת סגנון משחק הוא מתאים אני מסכים אבל יש סביבו הרבה סימני שאלה על בעיות אישיות, מחוייבות לתפקידים שהוא לוקח וגם זה שהוא מאוד מחובר לצהובים ולקהל שלהם עד היום הזה.Kaka אמר:Shocking4U אמר:אוסקר גרסיה בורח מפה בטיל הראשון
מסכים שיש בעיה איתו בקטע הזה אבל מצד שני מקצועית הוא מתאים מאוד.
Shocking4U אמר:מבחינת סגנון משחק הוא מתאים אני מסכים אבל יש סביבו הרבה סימני שאלה על בעיות אישיות, מחוייבות לתפקידים שהוא לוקח וגם זה שהוא מאוד מחובר לצהובים ולקהל שלהם עד היום הזה.Kaka אמר:Shocking4U אמר:אוסקר גרסיה בורח מפה בטיל הראשון
אלברמן עבר לשחק אצלך ומונה למנהל מקצועי פה, והוא היה קצת יותר מחובר לקהל שלהם..Shocking4U אמר:מבחינת סגנון משחק הוא מתאים אני מסכים אבל יש סביבו הרבה סימני שאלה על בעיות אישיות, מחוייבות לתפקידים שהוא לוקח וגם זה שהוא מאוד מחובר לצהובים ולקהל שלהם עד היום הזה.Kaka אמר:Shocking4U אמר:אוסקר גרסיה בורח מפה בטיל הראשון
[mention]Apoc[/mention] מתרגשKaka אמר:עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.
KevinDurant אמר:לא חושב שאוסקר גרסיה יהיה המאמן הבא פה.
אני מצפה מאלברמן שיהיה איש מקצוע מספיק איכותי כדי שיהיה לו רשימה של מאמנים בדיוק כמו שיש לו רשימה של מגנים ורשימה של חלוצים ושל קשרים אחוריים ושיתחילו לעבוד.
אם רב''ש ברשימה, אהלן וסהלן
KevinDurant אמר:@Apoc מתרגשKaka אמר:עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.
מכיר שהם ביחסים מצוינים ואלברמן אוהב אותו והם חברים וכו' וכו' ועדיין.Kaka אמר:KevinDurant אמר:לא חושב שאוסקר גרסיה יהיה המאמן הבא פה.
אני מצפה מאלברמן שיהיה איש מקצוע מספיק איכותי כדי שיהיה לו רשימה של מאמנים בדיוק כמו שיש לו רשימה של מגנים ורשימה של חלוצים ושל קשרים אחוריים ושיתחילו לעבוד.
אם רב''ש ברשימה, אהלן וסהלן
הם ביחסים מצוינים וכבר היו איתו שיחות, אלברמן ממש דוחף להביא אותו. כמובן שהכל חייב להיות בהתאם לתקציב שנותנים לו להביא את אוסקר והצוות שלו.
על אפך וחמתך הבלנדר מפתח תקווה יגיע לכרמלApoc אמר:KevinDurant אמר:@Apoc מתרגשKaka אמר:עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.
לא באמת חששתי לרגע מרב"ש עם כל הכבוד להחלטיות של דוד
אני אוסיף שלדעתי גם אוסקר גרסיה לא יגיע