• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רעיונות, שמועות, שמות, סקאוטינג ופנטזיות לחלון ההעברות בקיץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שיהיה גם נעלי גלי, מצידי... העיקר שיביאו לפה מלבישה שתתאים את השיווק והמכירות לרמת המועדון כיום. החנות והאתר לא מזמינים, חסר בהם מלאי, ההיצע דל גם ככה וכולל ברובו מוצרים מאד משעממים והשירות לא מספיק טוב (לוקח הרבה זמן עד שהזמנה מגיעה). המועדון ונייק אשכרה זרקו לפח את כל הפוטנציאל הכלכלי שהיה טמון בליגת האלופות, במקום להפוך את הקמפיין לחגיגת מרצ׳נדייז.

ברק.י אמר:
שיהיה גם נעלי גלי, מצידי... העיקר שיביאו לפה מלבישה שתתאים את השיווק והמכירות לרמת המועדון כיום. החנות והאתר לא מזמינים, חסר בהם מלאי, ההיצע דל גם ככה וכולל ברובו מוצרים מאד משעממים והשירות לא מספיק טוב (לוקח הרבה זמן עד שהזמנה מגיעה). המועדון ונייק אשכרה זרקו לפח את כל הפוטנציאל הכלכלי שהיה טמון בליגת האלופות, במקום להפוך את הקמפיין לחגיגת מרצ׳נדייז.

מידיעה בגלל שנייק ידעו שמכבי עוזבים אותם הם עשו הכל כדי להרוס לנו וגם עכשיו עושים מכירת חיסול ועושים חידוש לחנות לקראת ההחלפה. מאוד מקווה שהשכילו מכל עניין המרצ׳נדייז. יש פה קהל ענק שצמא לזה.

ברק.י אמר:

הם הכי גרועים בארץ בכל מה שקשור לאתר שלהם ולשיווק ומלאים.
אני מעדיף להזמין כבר מעליאקספרס.

GKagelmacher אמר:
בפלייאוף אומרים שקראסטייץ׳ שהיה בצהבת בקשר טוב עם ההנהלה ושהוא ואור שחר נפגשים באופן קבוע ושמחזיקים ממנו בהנהלה. מקווה שזה פיקציה או בדיה.

דיברנו על זה בנושא של אלברמן לפני תקופה.

אם בכר עוזב צריך ללכת על מאמן זר ואני מקווה שכבר עובדים בגזרה אם ו

קחו בחשבון שמאמן זר יביא צוות איתו, שיצטרכו ללמוד את העניינים בארץ, וזה עלול לגרום לזה שלא נראה תוצאות במיידי ואולי נדשדש בהתחלה.

אבל בעיניי אין אלטרנטיבה אחרת ורב"ש וחבריו הם לא אופציה.

לא נראה לי שיתנו לקרסיטיץ שלא הצליח לאמן אבל נחיה ונראה.

סוזה מאמן בליגה האיטלקית, למה נראה לך שהוא יסכים להגיע לפה?
בכללי אני לא חושב שלמחזר מאמנים שאימנו אצל הגרמנים זה הפיתרון, זה יהיה מבחן גדול לאלברמן לבחור את המאמן הבא

לא הבנתי רק מה הקשר של קרסטאיץ לאור שחר?
ממתי הם בסטיז ומה הקשר?

Liberman אמר:
Apoc אמר:
גם בכר לא

בכר לא דובר אנגלית?
לא.

בכל אופן, אם המצב מאחורי הקלעים הוא באמת כמו שטוענים בתקשורת (שזה על סף סיכום), אני מניח שמכבי חיפה ואלברמן יודעים על זה לא מהיום ולא מאתמול וכבר מחפשים שמות ובודקים כיוונים.

אני חושב שבמצב הנוכחי האופציה היחידה היא ללכת על צוות זר, המערכת מוכנה לזה עם אלברמן.

עכשיו גם העלו את השם של אוסקר גארסיה.
מה יהיה עם כל האקסים הגרמנים

כובע קש אמר:
עכשיו גם העלו את השם של אוסקר גארסיה.
מה יהיה עם כל האקסים הגרמנים

זה מביך ברמה של לשרוף את המועדון כל הקטע הזה, וזה לא משנה אם זה מגיע באמת מהמערכת או מזה שאוהדים מפנטזים על דברים גרמניים כל הזמן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה