KevinDurant
נשיא המועדון
אני חושב שגם דיברו על זה וגם אני מכיר ממישהו בתוך המועדון שזה סופיSmurk אמר:KevinDurant אמר:אדידס עולמי. לא דיבור, רשמיSmurk אמר:הבנתי שיש דיבור על זה שעוברים לאדידס?
איפה רשמי?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני חושב שגם דיברו על זה וגם אני מכיר ממישהו בתוך המועדון שזה סופיSmurk אמר:KevinDurant אמר:אדידס עולמי. לא דיבור, רשמיSmurk אמר:הבנתי שיש דיבור על זה שעוברים לאדידס?
איפה רשמי?
ברק.י אמר:שיהיה גם נעלי גלי, מצידי... העיקר שיביאו לפה מלבישה שתתאים את השיווק והמכירות לרמת המועדון כיום. החנות והאתר לא מזמינים, חסר בהם מלאי, ההיצע דל גם ככה וכולל ברובו מוצרים מאד משעממים והשירות לא מספיק טוב (לוקח הרבה זמן עד שהזמנה מגיעה). המועדון ונייק אשכרה זרקו לפח את כל הפוטנציאל הכלכלי שהיה טמון בליגת האלופות, במקום להפוך את הקמפיין לחגיגת מרצ׳נדייז.
ברק.י אמר:שיהיה גם נעלי גלי, מצידי... העיקר שיביאו לפה מלבישה שתתאים את השיווק והמכירות לרמת המועדון כיום. החנות והאתר לא מזמינים, חסר בהם מלאי, ההיצע דל גם ככה וכולל ברובו מוצרים מאד משעממים והשירות לא מספיק טוב (לוקח הרבה זמן עד שהזמנה מגיעה). המועדון ונייק אשכרה זרקו לפח את כל הפוטנציאל הכלכלי שהיה טמון בליגת האלופות, במקום להפוך את הקמפיין לחגיגת מרצ׳נדייז.
GKagelmacher אמר:בפלייאוף אומרים שקראסטייץ׳ שהיה בצהבת בקשר טוב עם ההנהלה ושהוא ואור שחר נפגשים באופן קבוע ושמחזיקים ממנו בהנהלה. מקווה שזה פיקציה או בדיה.
Liberman אמר:לא הבנתי רק מה הקשר של קרסטאיץ לאור שחר?
ממתי הם בסטיז ומה הקשר?
Apoc אמר:גם בכר לא
לא.Liberman אמר:Apoc אמר:גם בכר לא
בכר לא דובר אנגלית?
כובע קש אמר:עכשיו גם העלו את השם של אוסקר גארסיה.
מה יהיה עם כל האקסים הגרמנים