• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רעיונות, שמועות, שמות, סקאוטינג ופנטזיות לחלון ההעברות בקיץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
כובע קש אמר:
עכשיו גם העלו את השם של אוסקר גארסיה.
מה יהיה עם כל האקסים הגרמנים

זה מביך ברמה של לשרוף את המועדון כל הקטע הזה, וזה לא משנה אם זה מגיע באמת מהמערכת או מזה שאוהדים מפנטזים על דברים גרמניים כל הזמן
לא אופתע אם זה מה שמצפה לנו אחרי בכר, אני לא מחזיק מהמערכת עדיין וגם לא מאלברמן, בכר עשה קסמים בשנים האחרונות ואחריו אני לא רואה אותנו שומרים על אותה רמה

לא הייתי מתרגש מהשמות שעולים, התקשורת תתחיל להמציא דברים שלא קיימים כרגיל, לנחש, או סתם לטעות.

זה מדהים איך לפעמים הם אומרים משהו בטחון מלא, שתגלה כלא קרוב למציאות אחר כך.

משהו לגבי בכר, איך הוא מצפה להצליח בחול אם הוא לא יכול לדבר אנגלית ?

כן הקטע של האנגלית יתקע אותו ממש אבל מאמין שהוא יעזור באיש צוות מהכוורת.

GKagelmacher אמר:
כן הקטע של האנגלית יתקע אותו ממש אבל מאמין שהוא יעזור באיש צוות מהכוורת.

בהצלחה לו עם זה
הבן אדם עובר למדינה זרה, אני יודע מזה, יחזור לדעתי מהר מאוד לארץ ככה

אוהב את בכר, מאמן מצוין ואדיר לדעתי שחטף פה המון ביקורת השנה (חלק בצדק וחלק לא) אבל בעיקר הוא היה מאמן שהזדהיתי מאוד עם ההחלטות שלו ולרוב לא ראינו אותו מקבל החלטות הזויות אלא עושה מה שכולנו רצינו שיקרה (ואולי בגלל זה הוא הצליח?)

בכל אופן, כמו בדיון שניהלנו פה בעבר לדעתי, המערכת היום נמצאת אולי במצב הכי טוב שהיא הייתה היסטורית לעבוד עם מאמן זר. יש מנהל מקצועי חזק עם סמכויות, הקבוצה בתקופה ופורמה טובה, לא צריך להמציא את הגלגל והציפיות שפויות, מאמן צריך להגיע לפה ולאמן, לא להביא שלום עולמי.

טראנספרמרקט מעדכנים את השווי של קראסו - קפץ מ-2.5 מיל ל-4 מיל.

פנדליסט לא קטן הקראסו הזה. 15 שערים מתוכם 7 מהנקודה, לזכותו ייאמר שיש לו 8 בישולים. השחקן שמעורב בהכי הרבה שערים בליגה השנייה בצרפת.

Smurk אמר:
פנדליסט לא קטן הקראסו הזה. 15 שערים מתוכם 7 מהנקודה, לזכותו ייאמר שיש לו 8 בישולים. השחקן שמעורב בהכי הרבה שערים בליגה השנייה בצרפת.

השאלה כמה מתוכם הוא סחט.
אין ספק שהעובדה שמחצית משעריו בפנדלים מעלה ספקות.

Smurk אמר:

לך תראה כמה אצילי כבש בפנדלים.
שעושים סקאוטינג צריך לראות את הסגנון של השחקן ולא רק מספרים. וואקמה לא היה שחקן של מספרים לדוגמא והיה זר מהטובים שהיו פה. ויש מלא זרים כמו אידריסו וקאיו שהיה להם מספרים מטורפים ולא הצליחו פה.

NOSFERATU ZODD אמר:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=434396

חבל דווקא נראה שחקן טוב.

אני מניח שתמורת התקדמות מקצועית הוא יוותר על השכר שהוא דורש מקבוצתו הנוכחית (קבוצת אמצע טבלה בליגה הצרפתית השנייה).
העניין הוא גם שתהיה עליו תחרות וגם שלקצץ דרישות ממיליון לחצי מיליון זה כמעט מופרך.

אולי הגיע הזמן להפסיק לחפש שחקנים בליגה השנייה בצרפת אחרי שגם אלפונס וגם פיירו לא התרוממו פה?

וגם באטוקיו והבלם הצרפתי המוזר ההוא הגיעו למכבי ת"א מהליגה השנייה בצרפת

זה עדיין לא אומר כלום כן? ליגה עם ים של שחקנים מעל הליגה הישראלית

Apoc אמר:
וגם באטוקיו והבלם הצרפתי המוזר ההוא הגיעו למכבי ת"א מהליגה השנייה בצרפת

זה עדיין לא אומר כלום כן? ליגה עם ים של שחקנים מעל הליגה הישראלית
ברור שזה לא פסילה גורפת אבל לדוגמא אתה רואה ששחקנים מהליגה השנייה בספרד יותר מצליחים פה אז כדאי יותר לחפש שם למשל.

לא צריך לפסול לפי ליגה, אבל צריך להיות גם ערים למה עובד פה יותר ומה פחות.
כרגע נראה שהליגה הצרפתית השניה זה Hit And Miss.

יש לנו את אלברמן, שאני בטוח שלא מגביל את עצמו לפי ליגה. בואו נסיים קודם את העונה בהצלחה וננסה דבר ראשון לשמור על השלד הקיים כמה שאשפר.

אחד היתרונות של בכר והצוות שלו זה שגם אם מביאים לו רכש שהוא לא רוצה - ע"ע זרגרי, זערורה, נאור - הם פשוט לא רואים דשא. ואחרי שהוא והצוות ילכו אנחנו בסכנה של לראות חברה כאלה על הדשא.

קורנו, סק, סבע ואצילי בסכנת בריחה מוחשית. מספיק שאחד ילך וזה כבר חסרון יורגש. בטח פאני גם ימצא איזו קבוצה בבלגיה וילך לשם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה