השנה תהיה גם בעיה כי בהנחה שבכר לא ממשיך אז יתכן שרוב השחקנים שיתחילו לקדם הגעה שלהם זה שחקנים שהמאמן החדש לא בהכרח בחר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:לא תהיה שום בעיה בשביל זה יש מנהל מקצועי
ואם המנהל המקצועי יביא שחקנים שלא יתאימו לשיטה שהמאמן שיבוא לאחר מכן?ירוק רפואי אמר:לא תהיה שום בעיה בשביל זה יש מנהל מקצועי
התפקיד של המנהל המקצועי זה להביא שחקנים שיתאימו לשיטה של המאמן שיבוא, הוא אמור לבחור את המאמן.Shocking4U אמר:ואם המנהל המקצועי יביא שחקנים שלא יתאימו לשיטה שהמאמן שיבוא לאחר מכן?ירוק רפואי אמר:לא תהיה שום בעיה בשביל זה יש מנהל מקצועי
DelPiero אמר:קורנו, סק, סבע ואצילי בסכנת בריחה מוחשית. מספיק שאחד ילך וזה כבר חסרון יורגש. בטח פאני גם ימצא איזו קבוצה בבלגיה וילך לשם.
הוא הישראלי היחידי שמשחק ביוון לא?Shocking4U אמר:היה אז דיבור על קליימן שהוא אסון בעיניי אז מקווה שזה שהוא נתפס עם הרואין ביוון יוריד את זה מהפרק
כן היחיד. וגם יצאה הודעה ששוחרר מוולוס הקבוצה שלו במקבילAmit Green אמר:הוא הישראלי היחידי שמשחק ביוון לא?Shocking4U אמר:היה אז דיבור על קליימן שהוא אסון בעיניי אז מקווה שזה שהוא נתפס עם הרואין ביוון יוריד את זה מהפרק
מה שכן התעסקות עם קטינות רק מעלה את הסיכוי שיגיע![]()
![]()
Shocking4U אמר:התקשורת היוונית יותר גרועה מהסרבית שיותר גרועה מהישראלית. פאוק/אא״ק לא הייתי הולך אם אני הוא. אולימפיאקוס אולי אבל לדעתי מסוכן ללכת למועדון שמחליף שחקנים בכמות כזאת חולנית
Shocking4U אמר:התקשורת היוונית יותר גרועה מהסרבית שיותר גרועה מהישראלית. פאוק/אא״ק לא הייתי הולך אם אני הוא. אולימפיאקוס אולי אבל לדעתי מסוכן ללכת למועדון שמחליף שחקנים בכמות כזאת חולנית