• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רעיונות, שמועות, שמות, סקאוטינג ופנטזיות לחלון ההעברות בקיץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
silvas אמר:
נכון שבחול האתגר למאמנים יותר גדול, אבל עדיין, אם אלכס פרגוסון יכול לאמן 30 שנה ברצף את אותו מועדון,
ברק בכר יכול לאמן 5 שנים ברצף את מכבי חיפה, לא יקרה כלום.
אלכס פרגוסון זה היוצא מהכלל שמעיד על הכלל.

אני לא יודע מה הוא מרגיש ואיך הוא מרגיש, אני יכול רק להבין תחושה של מיצוי בליגה שאתה בדרך לעשות בה 6 אליפויות במשהו כמו 11-12 שנים והגעת לכל שלב בתים אירופי שקיים.

הכל תלוי במה האופציות שיש לו בסופו של יום. הכוכב עם שלב בתים בליגת האלופות זו אופציה טובה מאוד, מה גם שהוא בע''ה יסיים פה יפה ויוכל לחזור לכל קבוצה גדולה בליגה כשירצה

silvas אמר:
נכון שבחול האתגר למאמנים יותר גדול, אבל עדיין, אם אלכס פרגוסון יכול לאמן 30 שנה ברצף את אותו מועדון,

פרגי אימן את יונייטד, הטופ של הטופ, לא היה לו יותר מדי לאן לפזול כמו גווארדיולה וקלופ וכאלה שכל עוד ירצו אותם ישארו
לבכר יש איזה 100 מועדונים בכירים משמעותית ממכבי חיפה לשאוף אליהם

שיא האליפויות בישראל למאמן זה 6 של קשטן. אם ניקח השנה בהחלט זה יכול להיות מוטיבציה לברק לשנה הבאה בנוסף לשבירת התקרה של ה3 אליפויות בעידן המודרני.

NOSFERATU ZODD אמר:
Daniel123 אמר:
ToniKroos אמר:
מה מצבו של תאי עבד
אין סיכוי?

חח מי זה ומה הוא עשה שצריך להביא אותו למכבי חיפה?
בדיחה
אותו דבר אפשר להגיד על סוף שרוצים להשאיר פה.

גם ממנו לא התלהבתי כשהחליטו להחזיר אותו.
אני גם לא חושב שיש יותר מידי ציפיות ממנו, נקווה שיפתיע את כולנו.

Daniel123 אמר:
ToniKroos אמר:
מה מצבו של תאי עבד
אין סיכוי?

חח מי זה ומה הוא עשה שצריך להביא אותו למכבי חיפה?
בדיחה

סה"כ פרוספקט מאוד מבטיח ואנחנו חייבים כאלה

silvas אמר:

נכון.
ועוד דבר,
אם היו לו הצעות מגרמניה, אנגליה ואפילו בלגיה אז עוד ניחא יאללה.. יש על מה להיאבק, אבל כוכב אדום? נו שויין.

אז לא פרגוסון, חסרים מאמנים שעובדים למעלה משנה-שנתיים באותו מקום?
פפ, אנצ׳לוטי, נגלסמן, קלופ ועוד ועוד מאמנים בקבוצות קטנות שעובדים שנים.

אנחנו בסהכ מדינת ישראל ולכן אם תבוא הצעה ראויה כדאי לו ללכת. מהי הצעה ראויה?
לכל הפחות קבוצת פאר בלגית - ברוז׳, אנדרלכט, גנק או משהו כמו סלטיק שזו קבוצה מאוד מסוקרת והדרך ממנה לאנגליה קצרה.

סרביה ויוון? עדיף שישאר לשחק טניס עם קטורזה בארץ.

פפ וקלופ זה דוגמאות למאמנים שנמצאים בקבוצות class A ואין להם כל כך לאן להתקדם ממילא
אם פפ היה מאמן בגרנאדה או במכבי חיפה הוא כנראה לא היה נשאר שם שנים

אני מניח שהוא רוצה להגיע למועדון גדול או ליגה בכירה, אבל כדי שיעשה את זה הוא יהיה חייב לעבור בתחנת ביניים כלשהיא. שזה כנראה סרביה, בלגיה או אולי יוון / טורקיה בקבוצת תחתית.

זה שהוא עלה לליגת אלופות וקיבל שביעיות לא יתן לו מספיק נקודות, וגם הניצחונות על אינטר וכו' זה עדיין לא מספיק לאן שהוא מכוון.

בנוסף, הוא בא גם עם חסרונות של מכשול שפה וצוות שלם שבא יחד איתו.

בקיצור, יש סיכוי שישאר עוד עונה אולי וינסה להתעלות שוב. אבל בסופו של דבר הוא יעזוב. אולי אולי הוא ינסה דרך הנבחרת להצליח ומשם להתקדם..

נחיה ונראה.

Apoc אמר:
פפ וקלופ זה דוגמאות למאמנים שנמצאים בקבוצות class A ואין להם כל כך לאן להתקדם ממילא
אם פפ היה מאמן בגרנאדה או במכבי חיפה הוא כנראה לא היה נשאר שם שנים
בדיוק... ההשוואה למאמנים בטופ העולמי פשוט לא נכונה. ומה הקשר אנצ'לוטי? אנצ'לוטי מאז מילאן לא השלים 3 שנים בקבוצה. כנל נגלסמן

אם לא יגיעו בעונה הבאה 3 זרים שוברי שיוויון, אבל באמת שחקנים שהם 2 רמות מעל הליגה - לא נסיים אפילו בשלישייה הראשונה.
אפילו עומק בספסל אין.
אין חלוצים, אין קישור כל הקבוצה בנויה על אצילי שלא ישאר בעונה הבאה.
אני לא מקנא באלברמן.

Daniel123 אמר:
אם לא יגיעו בעונה הבאה 3 זרים שוברי שיוויון, אבל באמת שחקנים שהם 2 רמות מעל הליגה - לא נסיים אפילו בשלישייה הראשונה.
אפילו עומק בספסל אין.
אני לא מקנא באלברמן.

אתה באמת רואה מצב שבו ישחררו 3 זרים?
במקרה הטוב לא יממשו אופציה על דילן.
במקרה הרע כל הזרים יישארו לעוד עונה.

dsgreen4 אמר:
Daniel123 אמר:
אפילו עומק בספסל אין.
אני לא מקנא באלברמן.

רק קורנו וסק צריכים להישאר.
אין לנו את הפריבילגיה להשאיר את דילן, שרי ודניאל ( פיירו זה ברור מאליו ) מהסיבה הפשוטה שאני בטוח שבעונה הבאה יעזבו 2/3 ישראלים לפחות ובגלל זה צריך להרים את הרמה של הזרים בצורה משמעותית.
אתם כנראה לא מבינים לאן אנחנו הולכים בקיץ.
אצילי מת לעוף כבר הוא מיצה פה ורוצה לעשות את הכסף הגדול באימריויות, בטוח שהוא כבר הפעיל את הקצבים שימצאו לו שם קבוצה.
פאני גם אם תגיע הצעה מהליגה האינדונזית ילך ( וטוב שכך גם היום הסריח את הדשא רק שילך מפה כבר ).
סבע/חזיזה בסימן שאלה.
וזה רק להרכב, ומה לספסל שאשכרה אין לנו ש כלום?

יצטרכו לשפוך פה המון כספים בקיץ על מנת שנהיה בכלל רלוונטיים בעונה הבאה ואני לא מגזים.

Daniel123 אמר:
dsgreen4 אמר:
Daniel123 אמר:
אפילו עומק בספסל אין.
אני לא מקנא באלברמן.

רק קורנו וסק צריכים להישאר.
אין לנו את הפריבילגיה להשאיר את דילן, שרי ודניאל ( פיירו זה ברור מאליו ) מהסיבה הפשוטה שאני בטוח שבעונה הבאה יעזבו 2/3 ישראלים לפחות ובגלל זה צריך להרים את הרמה של הזרים בצורה משמעותית.
אתם כנראה לא מבינים לאן אנחנו הולכים בקיץ.
אצילי מת לעוף כבר הוא מיצה פה ורוצה לעשות את הכסף הגדול באימריויות, בטוח שהוא כבר הפעיל את הקצבים שימצאו לו שם קבוצה.
פאני גם אם תגיע הצעה מהליגה האינדונזית ילך ( וטוב שכך גם היום הסריח את הדשא רק שילך מפה כבר ).
סבע/חזיזה בסימן שאלה.
וזה רק להרכב, ומה לספסל שאשכרה אין לנו ש כלום?

יצטרכו לשפוך פה המון כספים בקיץ על מנת שנהיה בכלל רלוונטיים בעונה הבאה ואני לא מגזים.

היה ברור שזאת עונת פרידה משליש מההרכב הפותח.
יש פה שחקנים שסוגרים פה כבר 3 שנים ומיצו לגמרי.
לצערי אני רואה רק כיוון אחד אחרי הפרידה מבכר והצוות שלו וזה חזרה שלנו לתקופה השחורה שהיתה לפני שבכר הגיע.

Daniel123 אמר:
אפילו עומק בספסל אין.
אני לא מקנא באלברמן.

מה זאת הקיצוניות הזאת?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה