ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אז זה בזיון אם שרקו לו על איבודים. לא קשור אם אכפת לי מרז או לא. אבל זה פשוט רעל לקבוצה בזמן שהיא מנסה לקחת נקודותShocking4U אמר:שרקו לו חלק מהקהל על איבודים חסרי אחריות ואז אחרי זה הוא גם איבד וגם לא ירד להגנה ואז הקהל בכלל התהפך עליו. בלי קשר הבן אדם פשוט הפקיר אותך הגנתית בצורה הזוייהRakMaccabi31 אמר:לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועהShocking4U אמר:אתה מגן ואתה מאבד כדור פעמיים ברצף ואתה פשוט עומד בהפגנתיות ולא יורד להגנה ודה בסדר בעינייך? עמדתי שם ביציע, הבן אדם איבד כדורים נטו באשמתו ופשוט עמד במקום ולא עשה אפילו בכאילו הוא יורד להגנה. אפילו אצילי אחרי שמאבד לפחות לוחץ
ולא שרקו לו על חוסר מחויבות
שרקו לו על איבודים ושרקו לו בוז בחילוף, היה לא נעים לראות את זה מהיציע, ועדיין, מכבי חיפה זה לא חוג, והוא לא ברמה ועדיף שלא יראה דשא.RakMaccabi31 אמר:אז זה בזיון אם שרקו לו על איבודים. לא קשור אם אכפת לי מרז או לא. אבל זה פשוט רעל לקבוצה בזמן שהיא מנסה לקחת נקודותShocking4U אמר:שרקו לו חלק מהקהל על איבודים חסרי אחריות ואז אחרי זה הוא גם איבד וגם לא ירד להגנה ואז הקהל בכלל התהפך עליו. בלי קשר הבן אדם פשוט הפקיר אותך הגנתית בצורה הזוייהRakMaccabi31 אמר:לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועה
ולא שרקו לו על חוסר מחויבות
ופייר, זה משפיע מנטאלית על כל הקבוצה
Rmc אמר:מה שאני לא מבין איך בכל עונה מחדש הוא מצליח להישאר בסגל ועוד במהלך כל עונה להשתחל להרכב כאילו לא מדובר במגן ימני חלש מאוד, שלא יכול להיות בסגל של קבוצה לאליפות, ולמעשה אני בספק אם יש לו מקום בהרכב של איזושהי קבוצה בליגה.
אתמול זה היה קיצוני ומוגזם לכל הדעות, כל מי שישב ביציע ראה שהבחור מאבד כל כדור שהוא מקבל, תוקע התקפות ואחרי כל איבוד פשוט עומד במקום ומשדר שפת גוף של זלזול בכולם.
אז כן, החילוף אתמול היה מהמוצדקים שהיו אי פעם. והוא אחלה בחור זה נכון, אבל אין לו מקום במכבי חיפה כל עוד המטרה שלנו היא לזכות באליפות.
The real Tsepo אמר:עם כל זה שאני מאוד מעריך את רז, באמת מעריך ואוהב, זה שחקן שכל זכות קיומו במכבי חיפה זה לתת את הלב 90 דקות לא משנה מה קורה ולהיות עם עור של פיל כי מבחינת כדורגל ברור שהוא לא ברמה. ברגע שהוא מאבד את זה ונפגע (כנראה באופן טבעי כי הוא בן אדם) וזורק על המגרש הוא מאבד את הדבר היחיד שלשמו הוא נמצא בכלל עדיין במועדון. וזה ההבדל בינו לבין שחקנים אחרים שזרקו לא פחות.
ניתוח מדויק, הוא בעצם איבד את הדבר הטוב היחידי שהיה לו.ברק.י אמר:היו ויש שחקנים במכבי חיפה שנראים רע ממנו. בעונות הקודמות של בכר הוא היה שחקן לגיטימי לקבוצה, גם אם כשחקן משלים. הרבה מזה, זה בזכות האופי, המחויבות שלו לקבוצה.
לתחושתי, אתמול הוא איבד את הקרדיט כשלא חזר להגנה פעמיים. הוא נפל בדיוק במה שהשאיר אותו בקבוצה - האופי, המחויבות.
זה בדיוק מסמל את מכבי חיפה של הרצף האחרון, משהו לא טוב קורה פה.Shocking4U אמר:https://twitter.com/MeidanK/status/1623404892743258114?s=20&t=0F-ByG_hFB1OkIGfT-mJsA
מתחת לעיניים שלי ראיתי את זה. הבן אדם היה מזעזע ואיבד כל כדור, בשלב מסויים הקהל התחיל להתעצבן עליו ושרק לו בוז ואז הוא פשוט הפסיק לשחק ולא ירד להגנה יותר אחרי שאיבד כדור. ממש קצת אחרי זה בכר החליף אותו. בושה
ברק.י אמר:היו ויש שחקנים במכבי חיפה שנראים רע ממנו. בעונות הקודמות של בכר הוא היה שחקן לגיטימי לקבוצה, גם אם כשחקן משלים. הרבה מזה, זה בזכות האופי, המחויבות שלו לקבוצה.
לתחושתי, אתמול הוא איבד את הקרדיט כשלא חזר להגנה פעמיים. הוא נפל בדיוק במה שהשאיר אותו בקבוצה - האופי, המחויבות.
Shocking4U אמר:הדבר שהכי מחרפן אותי ברז מאיר זה הידיעה שהוא שיחק את רוב קריירת הנוער שלו כשחקן התקפה. רק על זה צריך לפתוח ועדת חקירה במחלקת הנוער על איך איך ששיחק רוב הקריירה כשחקן התקפה לא מסוגל לעשות פעולות התקפיות בסיסיות