• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רז מאיר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הכי קל להוציא אותו. חבל לא ספרו כמו איבודים היו לעומר ושרי בחצי הראשון.

Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
אתה מגן ואתה מאבד כדור פעמיים ברצף ואתה פשוט עומד בהפגנתיות ולא יורד להגנה ודה בסדר בעינייך? עמדתי שם ביציע, הבן אדם איבד כדורים נטו באשמתו ופשוט עמד במקום ולא עשה אפילו בכאילו הוא יורד להגנה. אפילו אצילי אחרי שמאבד לפחות לוחץ
לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועה
ולא שרקו לו על חוסר מחויבות
שרקו לו חלק מהקהל על איבודים חסרי אחריות ואז אחרי זה הוא גם איבד וגם לא ירד להגנה ואז הקהל בכלל התהפך עליו. בלי קשר הבן אדם פשוט הפקיר אותך הגנתית בצורה הזוייה
אז זה בזיון אם שרקו לו על איבודים. לא קשור אם אכפת לי מרז או לא. אבל זה פשוט רעל לקבוצה בזמן שהיא מנסה לקחת נקודות
ופייר, זה משפיע מנטאלית על כל הקבוצה

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
לפי איך שתארת את הדברים התחילו לשרוק לו על איבודים ואחרי זה לא ירד להגנה. תקן אותי אם אני טועה
ולא שרקו לו על חוסר מחויבות
שרקו לו חלק מהקהל על איבודים חסרי אחריות ואז אחרי זה הוא גם איבד וגם לא ירד להגנה ואז הקהל בכלל התהפך עליו. בלי קשר הבן אדם פשוט הפקיר אותך הגנתית בצורה הזוייה
אז זה בזיון אם שרקו לו על איבודים. לא קשור אם אכפת לי מרז או לא. אבל זה פשוט רעל לקבוצה בזמן שהיא מנסה לקחת נקודות
ופייר, זה משפיע מנטאלית על כל הקבוצה
שרקו לו על איבודים ושרקו לו בוז בחילוף, היה לא נעים לראות את זה מהיציע, ועדיין, מכבי חיפה זה לא חוג, והוא לא ברמה ועדיף שלא יראה דשא.

רז מאיר, סאן מנחם.
שאריות האשפה של מכבי חיפה.
הוא עוד מרשה לעצמו לא ללחוץ יד הגנגסטר. יאללה הביתה.

מה שאני לא מבין איך בכל עונה מחדש הוא מצליח להישאר בסגל ועוד במהלך כל עונה להשתחל להרכב כאילו לא מדובר במגן ימני חלש מאוד, שלא יכול להיות בסגל של קבוצה לאליפות, ולמעשה אני בספק אם יש לו מקום בהרכב של איזושהי קבוצה בליגה.
אתמול זה היה קיצוני ומוגזם לכל הדעות, כל מי שישב ביציע ראה שהבחור מאבד כל כדור שהוא מקבל, תוקע התקפות ואחרי כל איבוד פשוט עומד במקום ומשדר שפת גוף של זלזול בכולם.
אז כן, החילוף אתמול היה מהמוצדקים שהיו אי פעם. והוא אחלה בחור זה נכון, אבל אין לו מקום במכבי חיפה כל עוד המטרה שלנו היא לזכות באליפות.

Rmc אמר:
מה שאני לא מבין איך בכל עונה מחדש הוא מצליח להישאר בסגל ועוד במהלך כל עונה להשתחל להרכב כאילו לא מדובר במגן ימני חלש מאוד, שלא יכול להיות בסגל של קבוצה לאליפות, ולמעשה אני בספק אם יש לו מקום בהרכב של איזושהי קבוצה בליגה.
אתמול זה היה קיצוני ומוגזם לכל הדעות, כל מי שישב ביציע ראה שהבחור מאבד כל כדור שהוא מקבל, תוקע התקפות ואחרי כל איבוד פשוט עומד במקום ומשדר שפת גוף של זלזול בכולם.
אז כן, החילוף אתמול היה מהמוצדקים שהיו אי פעם. והוא אחלה בחור זה נכון, אבל אין לו מקום במכבי חיפה כל עוד המטרה שלנו היא לזכות באליפות.

כל מה שרשמת נכון ומה מצחיק?
בקיץ הקודם היה לנו עליו אופציה שהוא סירב שיממשו כי רצה שדרוג בשכר וגם קיבל. הזייה.
לזרוק לכל הרוחות נחוי לאיזה סכנין או בני ריינה, אין לו מה לעשות במכבי חיפה, כדורגל זה משחק זר עבורו.

בנוגע ספציפית לאתמול- ההנחה היחידה שהוא מקבל זה שהוא לא מגן שמאלי.

נכון שהוא אולי לא מתאים והכל והחילוף אתמול היה נכון, אבל יש לי הרגשה שקל ליפול עליו. יש כמה שחקנים שחירבנו אתמול ויכלו לצאת בדקה 25. אז בגלל שהוא כביכול "צעיר" או שקט או לא בכיר..
אני מניח שאם אצילי לא לוחץ את היד לבכר, הוא עדיין בסגל במשחק הבא.

קל ליפול עליו כי הוא גרוע ולא צריך להיות פה כבר כמה 4-5 שנים? קל ליפול על שחקן שחריג שהוא נמצא פה בכלל גם ביחס למכבי חיפה של לפני 10 שנים.

עם כל זה שאני מאוד מעריך את רז, באמת מעריך ואוהב, זה שחקן שכל זכות קיומו במכבי חיפה זה לתת את הלב 90 דקות לא משנה מה קורה ולהיות עם עור של פיל כי מבחינת כדורגל ברור שהוא לא ברמה. ברגע שהוא מאבד את זה ונפגע (כנראה באופן טבעי כי הוא בן אדם) וזורק על המגרש הוא מאבד את הדבר היחיד שלשמו הוא נמצא בכלל עדיין במועדון. וזה ההבדל בינו לבין שחקנים אחרים שזרקו לא פחות.

The real Tsepo אמר:
עם כל זה שאני מאוד מעריך את רז, באמת מעריך ואוהב, זה שחקן שכל זכות קיומו במכבי חיפה זה לתת את הלב 90 דקות לא משנה מה קורה ולהיות עם עור של פיל כי מבחינת כדורגל ברור שהוא לא ברמה. ברגע שהוא מאבד את זה ונפגע (כנראה באופן טבעי כי הוא בן אדם) וזורק על המגרש הוא מאבד את הדבר היחיד שלשמו הוא נמצא בכלל עדיין במועדון. וזה ההבדל בינו לבין שחקנים אחרים שזרקו לא פחות.

צודק 100 אחוז

אתם טועים ומטעים
לא קל ליפול עליו
אני צועק 3 משחקים לזרוק את שרי ליציע, מה אתם מזיינים בשכל?

תמיד תמכתי בו אבל לא ברור מה קרה לו אתמול, שפת גוף של ניימאר כשהוא משחק בליגה הצרפתית נגד דיז'ון, אם הוא לא מתעורר ומהר אז להשאיל אותו לעפולה

היו ויש שחקנים במכבי חיפה שנראים רע ממנו. בעונות הקודמות של בכר הוא היה שחקן לגיטימי לקבוצה, גם אם כשחקן משלים. הרבה מזה, זה בזכות האופי, המחויבות שלו לקבוצה.
לתחושתי, אתמול הוא איבד את הקרדיט כשלא חזר להגנה פעמיים. הוא נפל בדיוק במה שהשאיר אותו בקבוצה - האופי, המחויבות.

ברק.י אמר:
היו ויש שחקנים במכבי חיפה שנראים רע ממנו. בעונות הקודמות של בכר הוא היה שחקן לגיטימי לקבוצה, גם אם כשחקן משלים. הרבה מזה, זה בזכות האופי, המחויבות שלו לקבוצה.
לתחושתי, אתמול הוא איבד את הקרדיט כשלא חזר להגנה פעמיים. הוא נפל בדיוק במה שהשאיר אותו בקבוצה - האופי, המחויבות.
ניתוח מדויק, הוא בעצם איבד את הדבר הטוב היחידי שהיה לו.

אין שום הצדקה ששחקן יעשה את מה שהוא עשה. זה חמור ביותר חוסר מחוייבות ברמה הגבוה ביותר

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/MeidanK/status/1623404892743258114?s=20&t=0F-ByG_hFB1OkIGfT-mJsA

מתחת לעיניים שלי ראיתי את זה. הבן אדם היה מזעזע ואיבד כל כדור, בשלב מסויים הקהל התחיל להתעצבן עליו ושרק לו בוז ואז הוא פשוט הפסיק לשחק ולא ירד להגנה יותר אחרי שאיבד כדור. ממש קצת אחרי זה בכר החליף אותו. בושה
זה בדיוק מסמל את מכבי חיפה של הרצף האחרון, משהו לא טוב קורה פה.

במקום שיטרפו את הדשא וילחצו וישתגעו על המגרש זה נראה ככה

אם שחקן עם אופי כמו רז שכל הצידוק שלו וכל הטיקט שלו במכבי חיפה זה שחקן של אופי שנותן הכל נראה ככה אז אנחנו בבעיה

ברק.י אמר:

שיקח את האופי והמחוייבות שלו לעפולה, זה לא שחקן כדורגל ובטח לא לרמה של מכבי חיפה

שוב, הכל כבר נאמר, אחלה ילד, שחקן בית והכל.. אבל הוא לא ברמה.
וביום שהוא לא יהיה במכבי חיפה, הוא יתדרדר מהר מאוד לדעתי לקבוצת תחתית/קבוצת ליגה לאומית.

הדבר שהכי מחרפן אותי ברז מאיר זה הידיעה שהוא שיחק את רוב קריירת הנוער שלו כשחקן התקפה. רק על זה צריך לפתוח ועדת חקירה במחלקת הנוער על איך איך ששיחק רוב הקריירה כשחקן התקפה לא מסוגל לעשות פעולות התקפיות בסיסיות

Shocking4U אמר:
הדבר שהכי מחרפן אותי ברז מאיר זה הידיעה שהוא שיחק את רוב קריירת הנוער שלו כשחקן התקפה. רק על זה צריך לפתוח ועדת חקירה במחלקת הנוער על איך איך ששיחק רוב הקריירה כשחקן התקפה לא מסוגל לעשות פעולות התקפיות בסיסיות

אני חושב שבכלל טעו איתו מההתחלה, ייעדו אותו לתפקיד התקפי אבל הוא אנטי כדורגל, הוא הוציא קריירה בחאווה.
הוא צריך כל בוקר לנשק את הדשא בכפר גלים, הוא שחקן ליגה לאומית לגיטימי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה