ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:קשה לשפוט אותו כשהמאמן כל כך חסר מושג שהוא חושב שזה סבבה שהוא כנף ימין
Daniel123 אמר:Apoc אמר:קשה לשפוט אותו כשהמאמן כל כך חסר מושג שהוא חושב שזה סבבה שהוא כנף ימין
צודק.
הוא באמת משחק רק בכנף ימין מאז שהגיע למכבי חיפה.
בעמדה אחרת הוא יהיה כוכב.
Apoc אמר:Daniel123 אמר:Apoc אמר:קשה לשפוט אותו כשהמאמן כל כך חסר מושג שהוא חושב שזה סבבה שהוא כנף ימין
צודק.
אם בכר עוזב את מכבי חיפה והולך לאמן מכבי נתניה אני מניח שתהיה אוהד של מכבי נתניה. זה מעיק אחי שחרר.
Daniel123 אמר:Apoc אמר:Daniel123 אמר:צודק.
אם בכר עוזב את מכבי חיפה והולך לאמן מכבי נתניה אני מניח שתהיה אוהד של מכבי נתניה. זה מעיק אחי שחרר.
ברור. בדיוק כמו שאתה חושב שכל שחקן חלש הופך פתאום לכוכב אם רק מעבירים אותו לעמדה אחרת.
Apoc אמר:Daniel123 אמר:Apoc אמר:אם בכר עוזב את מכבי חיפה והולך לאמן מכבי נתניה אני מניח שתהיה אוהד של מכבי נתניה. זה מעיק אחי שחרר.
ברור. בדיוק כמו שאתה חושב שכל שחקן חלש הופך פתאום לכוכב אם רק מעבירים אותו לעמדה אחרת.
אני אמרתי שהוא היה כוכב בעמדה אחרת? אמרתי שקשה לשפוט שחקן שהמאמן האפס החסר מושג שלו כל כך אפס וכל כך חסר מושג שהוא שם אותו בעמדה שהוא לא יודע לשחק בה. הבנתי שאתה חסיד של בכר אבל זה פורום אוהדי מכבי חיפה לא פורום אוהדי ברק בכר 2.0 המאמן הגרוע בעולם לגילו.
לפי התנאים החדשים של האזרוח, הוא צריך להיות לפחות 5 שנים בארץ וגם לעבור איזה ועדה מומצאת או דברים בסגנון הזה. רועי שני אמר לפני כמה חודשים שבכלל זה לא בדיוןApoc אמר:אני מניח שכן היה חשיבה לאזרח אותו בשלב מסוים ולכן הלכו על זה.
אבל אני עדיין מתעקש שכל עוד הוא מתופקד ככנף ימין ברוב המשחקים שהוא משחק אין מה לדבר עליו בכלל ולהתנהג כאילו זה משהו לגיטימי ושטבעי להעביר ביקורת על היכולת שלו.
אגב עונה שעברה ראיתי אותו עושה כמה פעולות איכותיות בכנף שמאל דווקא. זכור לי גם שנתן בישול סביר רגע לפני שנפצע.
לא מסכים כי הוא ממש לא מספיק פיזי. עלי מוחמד נגיד אולי נמוך אבל חזק במאבקים, יודע לחטוף כדורים, יודע לשים גוף כשצריך. סדריק ממש לא כזהKevinDurant אמר:הפוטנציאל הגדול שלו כשחקן צעיר (סה''כ בן 22) הוא בעמדת ה8 לדעתי.
אפשר להיכנס ליתרונות ולחסרונות שלו, ויש כאלה ויש כאלה. אבל בסגל הנוכחי שלנו שעמוס בשחקני 8, שהוא אפילו לא הטוב שבהם ועוד כזר, זה באמת רכש מיותר.
Shocking4U אמר:לא מסכים כי הוא ממש לא מספיק פיזי. עלי מוחמד נגיד אולי נמוך אבל חזק במאבקים, יודע לחטוף כדורים, יודע לשים גוף כשצריך. סדריק ממש לא כזהKevinDurant אמר:הפוטנציאל הגדול שלו כשחקן צעיר (סה''כ בן 22) הוא בעמדת ה8 לדעתי.
אפשר להיכנס ליתרונות ולחסרונות שלו, ויש כאלה ויש כאלה. אבל בסגל הנוכחי שלנו שעמוס בשחקני 8, שהוא אפילו לא הטוב שבהם ועוד כזר, זה באמת רכש מיותר.