נושא שחקן סדריק דון

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עלה בסדר אתם מגזימים
שאתם מסמנים מישהו אתם לא מרפים
שחקן סבבה, לא שווה מקום של זר אבל מפה ועד ״מהחלשים שלבשו ירוק״ - כבר שכחנו מי שיחק פה? אני באמת צריך להזכיר שמות? הוא אפילו לא הכי חלש בסגל הנוכחי
אני מצליח לראות בו כמה צדדים חיוביים למרות שגם אותי הוא לפעמים מוציא מדעתי

קיבל כדור קשתי על חצי מגרש לא זוכר ממי, טכניקה בסיסית של לעצור כדור ולרוץ לשער באין מפריע - אין לו.
את הבעיטה בזלזול כבר ציינתי
גם בדריבל מול שחקני העל של טבריה הוא התקשה.

אני האחרון שמסמן שחקנים והוא כבר מתחיל להימאס עלי.

אנשים עם זיכרון קצר טווח.
שוכחים כבר שחקנים סטייל פיטים אזמי ושות'.
זה לא סותר את זה שאני חושב שהייתה טעות להביא אותו מלכתחילה כי זה לא מה שאנחנו צריכים. וגם הסכום בעיני מוגזם.

הוא כן מוסיף אגרסיביות ופיזיות וחילץ גם כמה כדורים.
הוא מנצח יותר מאבקים מאזולאי לצורך הדוגמא(באחוזים).

בניגוד לגורה, הוא כן יכול לעשות את החילוף מקום עם ברוניניו ולשחק באמצע כשברוניניו נמשך שמאלה.

אני מבין למה בכר שם אותו בשמאל בסיטואציות שהוא נכנס, אבל אני לא חושב שהמקום שלו בכנפיים. לא בשמאל. ובטח ובטח שלא בימין. הוא שחקן אמצע. 8/10. שם הכישרון שלו יכול יותר לבוא לידי ביטוי.

קיבל כדור קשתי על חצי מגרש לא זוכר ממי, טכניקה בסיסית של לעצור כדור ולרוץ לשער באין מפריע - אין לו.
את הבעיטה בזלזול כבר ציינתי
גם בדריבל מול שחקני העל של טבריה הוא התקשה.

אני האחרון שמסמן שחקנים והוא כבר מתחיל להימאס עלי.
ברונינו נגד קש גם זכור לי שלא השתלט על משהו פשוט דומה.
לא בא להגן עליו, אמרתי כבר שגם אותי הוא מעצבן לפעמים
ברמת הדריבל - אין לי את הנתונים אבל אני די בטוח שדריבל מוצלח לדקת משחק הוא טופ 5 בקבוצה, הוא יודע להשתחרר על שטח קטן, מאמין שהרציונאל להכניס אותו לכנף שאנחנו מובילים כי הגנתית הוא מאוד תורם למשחק הלחץ. ובמצב של פיגור להכניס אותו לאמצע כי הוא כן מאיים על השער ( להבדיל מלוי או מוחמד ) וכן יכול לעשות דריבל שישבור את קו הגנה

שוב אסכם בעדינות, שחקן טוב, לא שווה מקום של זר, לא שווה הרכב בכושר הנוכחי, אבל ישנן צרות גדולות יותר

ברונינו נגד קש גם זכור לי שלא השתלט על משהו פשוט דומה.
לא בא להגן עליו, אמרתי כבר שגם אותי הוא מעצבן לפעמים
ברמת הדריבל - אין לי את הנתונים אבל אני די בטוח שדריבל מוצלח לדקת משחק הוא טופ 5 בקבוצה, הוא יודע להשתחרר על שטח קטן, מאמין שהרציונאל להכניס אותו לכנף שאנחנו מובילים כי הגנתית הוא מאוד תורם למשחק הלחץ. ובמצב של פיגור להכניס אותו לאמצע כי הוא כן מאיים על השער ( להבדיל מלוי או מוחמד ) וכן יכול לעשות דריבל שישבור את קו הגנה

שוב אסכם בעדינות, שחקן טוב, לא שווה מקום של זר, לא שווה הרכב בכושר הנוכחי, אבל ישנן צרות גדולות יותר

מסכים שההייט כלפיו מוגזם ושלצד זאת, הוא לא שווה מקום של זר. הישארות שלו בסוף העונה צריכה להיות תלויה בפריצה שלו או באזרוח שלו.

אני חושב שאנחנו רואים אותו משחק לא מעט פחות בגלל היכולת ההתקפית שהוא מציג, אלא כי ברק משתמש בו כעיבוי הגנתי באגפים, שהם די רכים אצלנו. הוא עם 16 (80%) מאבקי קרקע מוצלחים ו-7 87.5%) תיקולים מוצלחים (ראשון בקבוצה), כשההשפעה ההתקפית שלו מבחינה סטטיסטית היא כמעט אפסית בכל הפרמטרים. במובן מסוים, זה קצת כמו לשים קשר 8 באגף.

בכל מקרה, בשביל העניין, בדקתי את הדריבלים של כל שחקני הקבוצה באתר המנהלת:
חורה - 11/20 מוצלחים
ברוניניו - 3/10
ירין - 5/8
ברזאו - 2/7
אזולאי - 5/6
חלאיילי - 4/6
עלי - 4/6
קאני - 2/4
סייף - 0/4
פדראו - 2/3
דון - 2/3
בטאי - 1/3
מלמד -1/3
נובא - 2/2
גלזר - 1/1

אנשים עם זיכרון קצר טווח.
שוכחים כבר שחקנים סטייל פיטים אזמי ושות'.
זה לא סותר את זה שאני חושב שהייתה טעות להביא אותו מלכתחילה כי זה לא מה שאנחנו צריכים. וגם הסכום בעיני מוגזם.

הוא כן מוסיף אגרסיביות ופיזיות וחילץ גם כמה כדורים.
הוא מנצח יותר מאבקים מאזולאי לצורך הדוגמא(באחוזים).

בניגוד לגורה, הוא כן יכול לעשות את החילוף מקום עם ברוניניו ולשחק באמצע כשברוניניו נמשך שמאלה.

אני מבין למה בכר שם אותו בשמאל בסיטואציות שהוא נכנס, אבל אני לא חושב שהמקום שלו בכנפיים. לא בשמאל. ובטח ובטח שלא בימין. הוא שחקן אמצע. 8/10. שם הכישרון שלו יכול יותר לבוא לידי ביטוי.
מסכים שהוא צריך לשחק באמצע ושם הוא יכול להביא את היכולןת שלו יותר לידי ביטוי, האגף לא מחמיא לו, אבל לדעתי גם באמצע הוא לא שחקן מספיק טוב עבורנו, בטח כשמדובר בזר.

מסכים שההייט כלפיו מוגזם ושלצד זאת, הוא לא שווה מקום של זר. הישארות שלו בסוף העונה צריכה להיות תלויה בפריצה שלו או באזרוח שלו.

אני חושב שאנחנו רואים אותו משחק לא מעט פחות בגלל היכולת ההתקפית שהוא מציג, אלא כי ברק משתמש בו כעיבוי הגנתי באגפים, שהם די רכים אצלנו. הוא עם 16 (80%) מאבקי קרקע מוצלחים ו-7 87.5%) תיקולים מוצלחים (ראשון בקבוצה), כשההשפעה ההתקפית שלו מבחינה סטטיסטית היא כמעט אפסית בכל הפרמטרים. במובן מסוים, זה קצת כמו לשים קשר 8 באגף.

בכל מקרה, בשביל העניין, בדקתי את הדריבלים של כל שחקני הקבוצה באתר המנהלת:
חורה - 11/20 מוצלחים
ברוניניו - 3/10
ירין - 5/8
ברזאו - 2/7
אזולאי - 5/6
חלאיילי - 4/6
עלי - 4/6
קאני - 2/4
סייף - 0/4
פדראו - 2/3
דון - 2/3
בטאי - 1/3
מלמד -1/3
נובא - 2/2
גלזר - 1/1
אמרת משהו די מדהים, "במובן מסוים, זה קצת כמו לשים קשר 8 באגף" וזה בדיוק מה שקורה אתו.

אומנם הוא גדל כשחקן התקפה ושיחק בכל התפקידים בהתקפה, אבל די ברור שהפוטנציאל האמיתי שלו הוא בעמדת ה8 ואין ספק שהוא לא שחקן כנף באמת.

אני מסכים שהתקפית הוא לא מספיק איכותי כדי לשחק בהתקפה במכבי חיפה, אבל סה''כ הכניסה שלו אתמול הייתה טובה והוא ניצח כמעט כל מאבק שהוא נכנס אליו והיה בסדר

חזרה
למעלה