נושא שחקן סדריק דון

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
קודם שיחתימו אחרי זה נדבר.
בקצב הזה יביאו לשם איזה דיפולט גרוע
לא סומך עליהם שיביאו מישהו יותר טוב מדון לכנף.
אני מדבר על פרופילים ברמה של ברוניניו, על פחות אין מה לדבר. כרגע חלאילי עדיף על דון בכנף בכל מקרה כך שדון מיותר בסגל שלנו

לא יכול לתרום לנו בשום תפקיד. שחקן ורסטילי שלא מספיק טוב לשחק באף עמדה במגרש. בזבוז מחריד של עמדה של זר. שיודו בכישלון וישאילו אותו.

מתי במכבי חיפה הודו בטעות ותיקנו אותה בזמן?

אני מדבר על פרופילים ברמה של ברוניניו, על פחות אין מה לדבר. כרגע חלאילי עדיף על דון בכנף בכל מקרה כך שדון מיותר בסגל שלנו

הלוואי שיגיע מישהו ברמה של ברונינו זה חצי אליפות אם יש לך 2 כוכבי כדורגל כאלה על המגרש.
חלאילי לא יותר טוב מדון, בטח שלא על צד שמאל.

הסיפור על זה שהוא איחר לאסיפה רק גורם לי יותר לתהות למה הוא עלה אתמול במקום יאיר מרדכי?
הרי אם זה היה מלמד/קאני הם היו כנראה נמצאים מחוץ לסגל על איחור שכזה.
לא אוהב את מה שקורה סביב השחקן הזה, מרגיש שמנסים בכוח להצדיק את המחיר השערורייתי ששולם עליו.

עוד לא מאוחר להשאיל ולהביא זר במקומו.
את מי תביא עכשיו? כבר מעונה שעברה שהביאו אותו אמרנו לא להביא הוא לא מתאים לרמה.
רפאלוב פשוט בן אדם טיפש ברמות.היו צריכים לשחרר בסיום העונה אותו, את בנסון ואת פדראו.
לא ייאמן שהשאירו אותם.

קנג׳י לא טוב וכנראה ירד לספסל והוא עדיין לא יפתח אלא מרדכי בצד שמאל. אני שוב שואל: למה השחקן הזה נמצא כאן חוץ מהעובדה שאין לרפאלוב ובכר פרצוף להיפטר/להשאיל אותו אחרי שהם הוציאו עליו מיליון וחצי יורו בינואר?

הוא לא אופציה ראשונה או שנייה באף תפקיד: לא בשמאל, לא ב-10, וגם לא ב-8. בכל עמדה שהוא ״יכול״ לשחק בה יש שחקנים שיעשו את התפקיד שלו יותר טוב ממנו ושעדיף שיקבלו את הדקות שלו. מילא תגידו פדראו משאירים אותו כי גם קשה להשתחרר מהחוזה, גם מחזיקים ממנו וגם הולכים לשחק הרבה עם שלושה בלמים אז רוצים שיהיה לפחות שני בלמים זרים בסגל ואת צונאמי כי הוא גם יכול לשחק מגן שמאלי.

באיזה עולם (מתוקן) של בניית סגל שבאה מתוך מחשבה ולוגיקה אתה מחזיק זר שהוא במובהק לא סתם זר שישב בספסל אלא גם זר שכנראה לא יהיה חילוף ראשון באף עמדה מהספסל כשאתה יודע שאתה בבעיה רצינית בעמדה של ה-6 ושחסר לך שחקן שם.

לא תשכנעו אותי שהסיבה שהוא נשאר בקבוצה זה נטו זה שהם לא רוצים להודות בטעות ו״הוא יכול לשחק בהרבה עמדות״.

היכולת לשחק בהרבה עמדות הזאת זה אחד מהתחלואות של מכבי חיפה הנוכחית, שבמקום שיהיה לך מגן שמאלי טבעי אתה משחק עם בלם ש״יכול לשחק מגן שמאל״ וחלאיילי ״יכול לשחק כמגן ימני״ וסילבה קאני ״יכול להיות חלוץ״

אלתור על גבי אלתור על גבי אלתור. העיקר את העמדה הכי חשובה במגרש שאתה גם רואה את ההשפעה האדירה שלה על זהות האלופה בכל שנה בעשור האחרון (נטע, ואן אובריים, גלזר, ונטורה) אתה מזניח. ליצנים חסרי מושג.

חזרה
למעלה