בירקי אמר:היה רע מאוד.זה שמחמיאים לו ככה בתקשורת רק אומר שהוא מדליף יופי
בן דור שכן שלו, כל פעם מסתלבטים עליו שסאן מדליף לו גם.
הסוכן שלו גם חבר טוב של יעקב הנשיא.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:חור כמו שהוא עשה שהוביל לבעיטה של סטויאנוב מוביל ל100 אחוז גול בבלומפילד
זה הגליץ באיחור שהוא כל כך אוהב. זה הטריידמרק שלוירוק זה אני אמר:למרות שלא היה פנדל, הגליץ הזה היה מיותר ונתן לשופט סיבה לדפוק אותנו.
הוא אוכל הייט כי אין בו כלום, אף אחד לא שונא את סאן מנחם מסיבה לא עניינית בדיוק כמו במקרה מאור לוי.RakMaccabi31 אמר:סתם מקבל הייט.
נתן גליץ' לחסימה והשופט קיפח אותו ועשה עליו אבל
וגם מה שלא באשמתו תיקן מיד ונתן בישול נהדר לאצילי
נכון זה גם זה. שאתה מצרף לזה גם את זה, גם את משחק ההגנה הרע מאוד שלו (גם האחד על אחד, גם הסגירות) ואת זה שהתקפית הוא לא איזה כלי רציני, הכל מתחבר לשחקן שאין בו כלום.Apoc אמר:הבעיה המרכזית שלי איתו זה החוסר יכולת להניע כדור כמו שצריך
Apoc אמר:הבעיה המרכזית שלי איתו זה החוסר יכולת להניע כדור כמו שצריך
Judokan אמר:Apoc אמר:הבעיה המרכזית שלי איתו זה החוסר יכולת להניע כדור כמו שצריך
בול. בטח במשחק כמו אתמול שלוחצים אותנו גבוה, כל כדור שמגיע לסאן הוא אוטומטית עוצר ומחפש להחזיר אחורה.
אני מסכים לגמרי לגבי הכל ובגלל זה לדעתי יש ירידה ביכולת במשחקים האחרונים שמשחקים גם בלי קורנו וגם בלי סונדגרן (וגם בלי נטע)Apoc אמר:Judokan אמר:Apoc אמר:הבעיה המרכזית שלי איתו זה החוסר יכולת להניע כדור כמו שצריך
בול. בטח במשחק כמו אתמול שלוחצים אותנו גבוה, כל כדור שמגיע לסאן הוא אוטומטית עוצר ומחפש להחזיר אחורה.
אני רואה את זה וסובל כבר 7 שנים
בגלל זה כשקורנו הגיע כל כך התלהבתי פתאום מהיכולות הנעת כדור והשתחררות מלחץ שלו, לעשות דאבל פאס או לתת סתם פס פשוט קדימה ולמסור מהר ולחשוב מהר, שזה הרגיש לי כאילו הוא מפלאנטה אחרת לגמרי
אצל סאן כמו שאמרת זה תמיד אותו דבר, מקבל כדור ומחפש מי מאחוריו שהוא יכול להחזיר לו ולתקוע את ההנעת כדור.
ואגב רז מאיר אותו דבר ככה בשליש ההתקפי. בחיים לא ינסה לעבור את השחקן שלו או לעשות משהו מסובך. יקבל כדור ואם הוא לא פנוי להגביה לרחבה הוא פשוט יחכה שניה ואז יחזיר פס פשוט לאחור.
Apoc אמר:הבעיה המרכזית שלי איתו זה החוסר יכולת להניע כדור כמו שצריך