• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

סאן מנחם - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בירקי אמר:
היה רע מאוד.זה שמחמיאים לו ככה בתקשורת רק אומר שהוא מדליף יופי

בן דור שכן שלו, כל פעם מסתלבטים עליו שסאן מדליף לו גם.
הסוכן שלו גם חבר טוב של יעקב הנשיא.

בירקי אמר:
היה רע מאוד.זה שמחמיאים לו ככה בתקשורת רק אומר שהוא מדליף יופי

החמיאו לו באצטדיון כי נתן משחק מצוין

קניאס ונחמני מסתלבטים על בן דור בפומבי שסאן מדליף לו, הסיפור הזה כבר בחוץ זה לא קונספירציות

Shocking4U אמר:
חור כמו שהוא עשה שהוביל לבעיטה של סטויאנוב מוביל ל100 אחוז גול בבלומפילד

זה לא חור שלו

זה התקפה שנוצרה משתי פעולות לא טובות של חזיזה באגף שמאל שהובילו למתפרצת של נס ציונה
סאן התקדם לקיצון כי זה היופי שהוא יכול כשיש לך שלושה בלמים והמגן עולה גבוהה
עלי (וחזיזה ) לא יורד מספיק מהר אחורה
ודילן (כמה חכם) מסמן לשון לחור באגף שמאל של ההגנה שלא מקבל טוב תהוראה
וסאן בספרינט עוד מספיק לחזור ולהפריע קצת לבעיטה חופשית ברחבה שם

http://www.youtube.com/watch?v=m5NKlshAISs&t=14m17s

אסור לו לפתוח בבלומפילד. הוא פשוט מפקיר את האגף שלו פעם אחר פעם. שרז מאיר ישחק בשמאל או חזיזה בשלושה בלמים.

ירוק זה אני אמר:
למרות שלא היה פנדל, הגליץ הזה היה מיותר ונתן לשופט סיבה לדפוק אותנו.
זה הגליץ באיחור שהוא כל כך אוהב. זה הטריידמרק שלו

אני מצטער עם כל האהבה והכל הוא פשוט טיפש. וגם לא מוכשר אני לא מצליח להבין איך כל משחק הוא יותר גרוע ממה שהיה במשחק לפניו

הוא צריך לסיים בסוף העונה את הקדנציה במכבי חיפה. שירת יפה את המועדון והיה לו גם תקופות טובות אבל הוא כבר שנה וחצי פשוט מזעזע ובריגרסיה מטורפת. הגיע הזמן להביא מגן שמאלי ישראלי חדש שיתחרה עם קורנו או עם מי שלא יהיה המגן השמאלי הזר בעונה הבאה. גרופר וליידנר אופציות סבירות.

סתם מקבל הייט.
נתן גליץ' לחסימה והשופט קיפח אותו ועשה עליו אבל

וגם מה שלא באשמתו תיקן מיד ונתן בישול נהדר לאצילי

RakMaccabi31 אמר:
סתם מקבל הייט.
נתן גליץ' לחסימה והשופט קיפח אותו ועשה עליו אבל

וגם מה שלא באשמתו תיקן מיד ונתן בישול נהדר לאצילי
הוא אוכל הייט כי אין בו כלום, אף אחד לא שונא את סאן מנחם מסיבה לא עניינית בדיוק כמו במקרה מאור לוי.

מדברים על משחק ההתקפה הנהדר שלו ואני לא רואה ממנו כלום, הוא נטל על הקבוצה בכל שליש במגרש

הבעיה המרכזית שלי איתו זה החוסר יכולת להניע כדור כמו שצריך

Apoc אמר:
נכון זה גם זה. שאתה מצרף לזה גם את זה, גם את משחק ההגנה הרע מאוד שלו (גם האחד על אחד, גם הסגירות) ואת זה שהתקפית הוא לא איזה כלי רציני, הכל מתחבר לשחקן שאין בו כלום.

חוץ ממשחק ראש אין לו שום יכולת שאני יכול להגיד שהיא ברמה גבוהה.

להבדיל נניח מרז שגם הוא לא כוכב גדול, אבל לפחות הגנתית הוא שחקן אחראי עם כושר גופני טוב ושחקן שבדרכ אפשר לסמוך עליו בהגנה.

Apoc אמר:

בול. בטח במשחק כמו אתמול שלוחצים אותנו גבוה, כל כדור שמגיע לסאן הוא אוטומטית עוצר ומחפש להחזיר אחורה.

Judokan אמר:
Apoc אמר:

בול. בטח במשחק כמו אתמול שלוחצים אותנו גבוה, כל כדור שמגיע לסאן הוא אוטומטית עוצר ומחפש להחזיר אחורה.

אני רואה את זה וסובל כבר 7 שנים
בגלל זה כשקורנו הגיע כל כך התלהבתי פתאום מהיכולות הנעת כדור והשתחררות מלחץ שלו, לעשות דאבל פאס או לתת סתם פס פשוט קדימה ולמסור מהר ולחשוב מהר, שזה הרגיש לי כאילו הוא מפלאנטה אחרת לגמרי

אצל סאן כמו שאמרת זה תמיד אותו דבר, מקבל כדור ומחפש מי מאחוריו שהוא יכול להחזיר לו ולתקוע את ההנעת כדור.
ואגב רז מאיר אותו דבר ככה בשליש ההתקפי. בחיים לא ינסה לעבור את השחקן שלו או לעשות משהו מסובך. יקבל כדור ואם הוא לא פנוי להגביה לרחבה הוא פשוט יחכה שניה ואז יחזיר פס פשוט לאחור.

Apoc אמר:
Judokan אמר:
Apoc אמר:

אני רואה את זה וסובל כבר 7 שנים
בגלל זה כשקורנו הגיע כל כך התלהבתי פתאום מהיכולות הנעת כדור והשתחררות מלחץ שלו, לעשות דאבל פאס או לתת סתם פס פשוט קדימה ולמסור מהר ולחשוב מהר, שזה הרגיש לי כאילו הוא מפלאנטה אחרת לגמרי

אצל סאן כמו שאמרת זה תמיד אותו דבר, מקבל כדור ומחפש מי מאחוריו שהוא יכול להחזיר לו ולתקוע את ההנעת כדור.
ואגב רז מאיר אותו דבר ככה בשליש ההתקפי. בחיים לא ינסה לעבור את השחקן שלו או לעשות משהו מסובך. יקבל כדור ואם הוא לא פנוי להגביה לרחבה הוא פשוט יחכה שניה ואז יחזיר פס פשוט לאחור.
אני מסכים לגמרי לגבי הכל ובגלל זה לדעתי יש ירידה ביכולת במשחקים האחרונים שמשחקים גם בלי קורנו וגם בלי סונדגרן (וגם בלי נטע)

אגב גם במשחקים בלי באטובינסיקה זה הורגש כי הוא כן שחקן חכם שיודע לשחק תחת לחץ לעומת סק שיש לו משחק רגל פחות טוב.

Apoc אמר:

לסאן יש הרבה בעיות, הוא לא המגן בין הטובים בליגה

אבל בתקופה האחרונה מאז שמשחקים עם שלושה בלמים. מחפשים אותו וממציאים עליו אשמה כשהוא נותן עבודה טובה דווקא.
חזיזה מאבד כדור וגורר מתפרצת=סאן עושה חורים
הכנף של היריבה נותן קרוס וקופץ על סאן=סאן שווה פנדל במשחק

כן הוא לא קורנו והוא לא המגן האידיאלי. אבל בגג אם קניקובסקי יעבור אותו הוא יצטרך להיות מול שון. אף אחד לא יקרקס וגם לא קרקס עד עכשיו את הצד של סאן.

חזרה
למעלה