ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
יש לו שנתיים לא טובות זה לא אומר שנמאס לוlemmacantor אמר:מה עושים עם זה שנמאס לו לאמן לפני שנתיים וחצי?
lemmacantor אמר:מה עושים עם זה שנמאס לו לאמן לפני שנתיים וחצי?
לא סביר, אבל עם ההתעללות שהדלי עובר כבר שנתיים גם טופ 1 לא יפתיע אותיSmile אמר:בדרך נס כלשהי הפער עדיין עומד רק על 9 נק', 4 בלבד ממקום שמוביל לאירופה.
בטח שאפשר להעפיל לאירופה ואני בטוח שבכר יעדיף לשבת בבית ולקבל כסף מאשר להתבזות.
לכן אני חושב שאם הוא יחתום (נשמע שזה הכיוון) הוא יקבל הבטחות כלשהן בעניין רכש.
לא יודע אם זה יתורגם לאליפות בעונה הבאה, אבל אנחנו נסיים בטופ 4 העונה.
Daniel123 אמר:lemmacantor אמר:מה עושים עם זה שנמאס לו לאמן לפני שנתיים וחצי?
בן אדם לא הצליח שנתיים אז נמאס לו לאמן? מה זו החשיבה הזאת?
וזה לא שתגיד הוא כבר מבוגר ואימן המון קבוצות בקריירה שלו.
הוא כל הזמן רק לומד ויוצא להשתלמויות בכדי לנסות להשתפר בכל המובנים.
hezildo אמר:הצבעתי בינונית וזה לא באשמתו.
המערכת פה חולה, בכר יכול להצליח כאן יותר מאשר מאמנים אחרים, אבל במצב הנוכחי היכולת הזו מאוד מוגבלת.
Hulk אמר:המערכת חולה זה נכון, אבל הדיבור זה שהאמריקאים יכנסו לתמונה בקיץ, ויש פה שלד טוב לטעמי, חסר שובר שוויון בעמדת הכנף/10 והקבוצה הזו תראה אחרת לגמרי
חושב שאגבה יהיה טוב, עם תביא כנף טוב שיודע ליצור אתה לא חייב 10 ותשחק עם שלישיה דפנסיבית יותרDaniel123 אמר:Hulk אמר:המערכת חולה זה נכון, אבל הדיבור זה שהאמריקאים יכנסו לתמונה בקיץ, ויש פה שלד טוב לטעמי, חסר שובר שוויון בעמדת הכנף/10 והקבוצה הזו תראה אחרת לגמרי
חסר קשר 6, חסרים 2 שחקני כנף וחסר 10.
Hulk אמר:המערכת חולה זה נכון, אבל הדיבור זה שהאמריקאים יכנסו לתמונה בקיץ, ויש פה שלד טוב לטעמי, חסר שובר שוויון בעמדת הכנף/10 והקבוצה הזו תראה אחרת לגמרי
לא הלוואי, ניזון כמוך מהטפטופיםDelPiero אמר:Hulk אמר:המערכת חולה זה נכון, אבל הדיבור זה שהאמריקאים יכנסו לתמונה בקיץ, ויש פה שלד טוב לטעמי, חסר שובר שוויון בעמדת הכנף/10 והקבוצה הזו תראה אחרת לגמרי
הדלקת אותי עם האמריקאים
זה מידע שמגיע ממקום ראשון ?