• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

סקר ברק בכר vol.3

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

כמה אמון יש לכם בהצלחת ברק ?

• גבוהה - יבוא עם דרישות גבוהות, יקבל אותן בדרך לאירופה העונה ואליפות בעונה הבאה

הצבעות: 10 43.5%
  • בינונית - יצליח לקבל כמה שחקנים ואנשים לידו - אבל לא יציל את העונה וימשיך לעוד עונה בינונית שנה הבא

הצבעות: 7 30.4%
  • נמוכה - עם יענקלך ואיציק עובדיה אין לו סיכוי

הצבעות: 6 26.1%

• סך המצביעים
    23
lemmacantor אמר:
מה עושים עם זה שנמאס לו לאמן לפני שנתיים וחצי?
יש לו שנתיים לא טובות זה לא אומר שנמאס לו

lemmacantor אמר:

בן אדם לא הצליח שנתיים אז נמאס לו לאמן? מה זו החשיבה הזאת?
וזה לא שתגיד הוא כבר מבוגר ואימן המון קבוצות בקריירה שלו.
הוא כל הזמן רק לומד ויוצא להשתלמויות בכדי לנסות להשתפר בכל המובנים.

היחיד שיכול להצליח תחת ההנהלה שלנו, אבל גם הפעם אני לא מאמין שיתנו לו באמת להצליח

בהנחה ובכר חוזר עם הכוורת (בעיקר צרפתי), ובהנחה שיקבל חוזה ארוך - אין לי ספק שיצליח.
אני חושב שהפארסה מאז שעזב בפעם האחרונה, כולל עונה שעברה בה חזר (ככל הנראה מסורס), הכניסה קצת שכל לאנשי המועדון.
אני מאמין שהוא יקבל סמכויות מקצועיות נרחבות יותר, פחות דברים יונחתו לו על הראש, ואני בטוח שבעונה הבאה נהיה תחרותיים.

בדרך נס כלשהי הפער עדיין עומד רק על 9 נק', 4 בלבד ממקום שמוביל לאירופה.
בטח שאפשר להעפיל לאירופה ואני בטוח שבכר יעדיף לשבת בבית ולקבל כסף מאשר להתבזות.
לכן אני חושב שאם הוא יחתום (נשמע שזה הכיוון) הוא יקבל הבטחות כלשהן בעניין רכש.
לא יודע אם זה יתורגם לאליפות בעונה הבאה, אבל אנחנו נסיים בטופ 4 העונה.

Smile אמר:
בדרך נס כלשהי הפער עדיין עומד רק על 9 נק', 4 בלבד ממקום שמוביל לאירופה.
בטח שאפשר להעפיל לאירופה ואני בטוח שבכר יעדיף לשבת בבית ולקבל כסף מאשר להתבזות.
לכן אני חושב שאם הוא יחתום (נשמע שזה הכיוון) הוא יקבל הבטחות כלשהן בעניין רכש.
לא יודע אם זה יתורגם לאליפות בעונה הבאה, אבל אנחנו נסיים בטופ 4 העונה.
לא סביר, אבל עם ההתעללות שהדלי עובר כבר שנתיים גם טופ 1 לא יפתיע אותי

לא מאמין שאף מאמן יכול להצליח כרגע במכבי חיפה. המערכת פה רקובה, כל הישראלים הטובים נמצאים אצל הקבוצות היריבות ואין שום שלד אמיתי שאפשר לבנות עליו יסודות כדי להתחיל אפילו לדבר על משהו שירוץ למשך כמה שנים. מכל האנשים הרלוונטים, בכר הוא האיש שיש לי בו הכי הרבה אמון אבל הבעיה שאני לא מאמין שיתנו לו באמת את הזמן ואת האמון כדי לשנות את פני הקבוצה בצורה הנחוצה.

Daniel123 אמר:
lemmacantor אמר:

בן אדם לא הצליח שנתיים אז נמאס לו לאמן? מה זו החשיבה הזאת?
וזה לא שתגיד הוא כבר מבוגר ואימן המון קבוצות בקריירה שלו.
הוא כל הזמן רק לומד ויוצא להשתלמויות בכדי לנסות להשתפר בכל המובנים.

ראו לו את זה כבר בחודשים האחרונים של הקדנציה הראשונה. רואים אימון עצלני טוב מאוד. העמידה של הקבוצה שלו הפכה למגוחכת.
עם סגל פחות טוב זה כבר התפוצץ.

הצבעתי בינונית וזה לא באשמתו.
המערכת פה חולה, בכר יכול להצליח כאן יותר מאשר מאמנים אחרים, אבל במצב הנוכחי היכולת הזו מאוד מוגבלת.

hezildo אמר:
הצבעתי בינונית וזה לא באשמתו.
המערכת פה חולה, בכר יכול להצליח כאן יותר מאשר מאמנים אחרים, אבל במצב הנוכחי היכולת הזו מאוד מוגבלת.

בדיוק. זה כבר לא עניין של מאמן כזה או אחר.
יכולות להיות הבלחות (כמו הקדנציה הראשונה של בכר) אבל הקו הראשי ברור, כל עוד הניהול החובבני נשאר, יהיה קשה להצליח בטווח הארוך.

כל עוד הראש חולה,לא משנה מי יביאו אולי יהיו פוקסים פה ושם. אבל אין פה שיטה ואין פה דרך נכונה ובריאה. לכן עם כל אהבתי לבכר אני חושב שהוא מסכן כי אין פה סביבה תומכת מקצוענות והבחור מקצוען

המערכת חולה זה נכון, אבל הדיבור זה שהאמריקאים יכנסו לתמונה בקיץ, ויש פה שלד טוב לטעמי, חסר שובר שוויון בעמדת הכנף/10 והקבוצה הזו תראה אחרת לגמרי

Hulk אמר:
המערכת חולה זה נכון, אבל הדיבור זה שהאמריקאים יכנסו לתמונה בקיץ, ויש פה שלד טוב לטעמי, חסר שובר שוויון בעמדת הכנף/10 והקבוצה הזו תראה אחרת לגמרי

חסר קשר 6, חסרים 2 שחקני כנף וחסר 10.

Daniel123 אמר:
Hulk אמר:

חסר קשר 6, חסרים 2 שחקני כנף וחסר 10.
חושב שאגבה יהיה טוב, עם תביא כנף טוב שיודע ליצור אתה לא חייב 10 ותשחק עם שלישיה דפנסיבית יותר

אני הייתי מעדיף מאמן אחר.

אבל יש שיקולים של המועדון

Hulk אמר:

הדלקת אותי עם האמריקאים
זה מידע שמגיע ממקום ראשון ?

DelPiero אמר:
Hulk אמר:

הדלקת אותי עם האמריקאים
זה מידע שמגיע ממקום ראשון ?
לא הלוואי, ניזון כמוך מהטפטופים
, לי נראה שזה הכיוון נטו מתחושה והיגיון שיענקלה לא נעשה צעיר יותר

חזרה
למעלה