ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:חושב שלבכר יותר חשוב סט כללי של יכולות חלוץ, מאשר תכונה ספציפית של איך הוא מסיים ברחבה. חוץ מזה ירמייף מפציץ העונה בקבוצה קטנה בשוודיה, אך די נכשל מחוצה לה.
lemmacantor אמר:בגלל זה אני לא מאמין שצ'יבוטה יתרום פה משהו. הוא דריבליסט.
lemmacantor אמר:לא חושב שדינדה שווה מקום רציני בחו"ל. הוא נהנה נטו ממאמן. חזיזה בהחלט עם יותר יציבות יכול להתקדם, אבל לא בטוח שיש לו את האופי לזה. הרצפה שלו נמוכה מדי. מוד ליגה א'.
הבעיה אצל צ'יבוטה היא יותר באופי ומנטלית מאשר מקצועית לטעמי. לא רואה בזה שהוא "דריבליסט" בעיה.lemmacantor אמר:בגלל זה אני לא מאמין שצ'יבוטה יתרום פה משהו. הוא דריבליסט.
KevinDurant אמר:הבעיה אצל צ'יבוטה היא יותר באופי ומנטלית מאשר מקצועית לטעמי. לא רואה בזה שהוא "דריבליסט" בעיה.lemmacantor אמר:בגלל זה אני לא מאמין שצ'יבוטה יתרום פה משהו. הוא דריבליסט.
לגבי דוד הוא שווה מקום רק כחלוץ אבל הוא כבר אוטוטו בן 27 ויש לו יותר מדי מוגבלויות ובעיות במשחק כדי להיות חלוץ ברמה אירופית.
ab1729 אמר:KevinDurant אמר:הבעיה אצל צ'יבוטה היא יותר באופי ומנטלית מאשר מקצועית לטעמי. לא רואה בזה שהוא "דריבליסט" בעיה.lemmacantor אמר:בגלל זה אני לא מאמין שצ'יבוטה יתרום פה משהו. הוא דריבליסט.
לגבי דוד הוא שווה מקום רק כחלוץ אבל הוא כבר אוטוטו בן 27 ויש לו יותר מדי מוגבלויות ובעיות במשחק כדי להיות חלוץ ברמה אירופית.
כמו עם שועה (לא שאני מנסה להשוות, חלילה) הבעיה של צ'יבוטה היא לא מנטלית אלא קודם כל מקצועית - מבחינת סגנון, הוא פשוט לא מתאים לנו בשום צורה ל4-3-3.
שחקני הקו (אצילי וחזיזה) הם שחקנים של כדור לרגל ויוצרים. צ'יבוטה הוא לגמרי ההיפך - שחקן של תנועה. לכן, במערך הזה אין לו מקום.
דווקא המעבר ל5-3-2 ששיחקנו השנה באירופה מתאים לו, והוא בטח יכול להיות החלוץ השני לצד פיירו. הבעיה שלו היא שכנראה לא נשחק בשיטה הזו יותר מדי, וגם אם כן - התחרות שלו לא פשוטה.
כן זה פורסם גם ככתבה, היה בהיידוק ספליט שנה שעברה, ניקולה קאטיץ' שמוdyarok אמר:גולדשטיין דבר אצל הקוף על בלם ששייך לריינג'רס ובשנה שעברה שיחק בקרואטיה כמושאל.