• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן סוף פודגוראנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא MHFC4EVER
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גם נטע לא חזר טוב מפציעה ארוכה והיו אפילו קריאות להשאלה.
נכנס טוב היום. יותר ממשחקים קודמים

RakMaccabi31 אמר:
גם נטע לא חזר טוב מפציעה ארוכה והיו אפילו קריאות להשאלה.
נכנס טוב היום. יותר ממשחקים קודמים

שיחק ממש מגן שמאלי בקו 4. אמנם המשחק היה די גמור, ועדיין היה בסדר.
אני כן חושב שאם יגיעו לכאן עוד שחקנים בחלון הזה, הוא יצטרך לצאת להשאלה לטובתו. הוא חייב את הדקות משחק. אחרי שיגיעו עוד שחקנים, הוא לא יראה הרבה דשא.

שחקן נוער קלאסי

יתרון בפיזיות, מקרקס שחקנים וברגע שמגיע לבוגרים הטכניקה והכישרון לא מספיקים יותר

מצטער אני פשוט לא מוצא בו כלום.
אוקי הוא גדול, הוא אתלט, הוא מהיר. הלאה. שיילך לתחרות אתלטיקה לא לתחום הכדורגל.

במשחקים האחרונים הוא נכנס הרבה יותר טוב ורץ בלי סוף כדי לעזור לקבוצה.
מגיע לו קרדיט על זה. הוא לא עולה מהספסל אנמי כמו שעלה בחודשים קודמים, או כמו ששיבלי עדיין עולה מהספסל.

לצד זאת, אני עדיין חושב שהוא לא מתאים לפה היום וצריך לצאת להשאלה.
זה צעד חשוב לו ולנו.

ברק.י אמר:
לא מבין למה אין שיח תקשורתי על השאלה אפשרית שלו.
מאמין שזה תלוי בהגעתו של לסבוי

benrey אמר:
ברק.י אמר:
לא מבין למה אין שיח תקשורתי על השאלה אפשרית שלו.
מאמין שזה תלוי בהגעתו של לסבוי

אני גם חושב, אבל עדיין הייתי מצפה לראות כתבות על התעניינות או דברים דומים.

זה קל מאוד לרדת עליו.
בעיני יש בו פוטנציאל.

היה לו משחק טוב.
סחט פנדל, כבש גול גדול שהוא זה שלקח אותנו בתכלס לשלב הבא, ונתן גם בישול של שחקן כדורגל חכם ומפרגן.

אנשים שוכחים שהוא עבר את הפציעה הכי קשה בספורט, וזה שזה קרה לו כשהוא ילד בגיל 20.
קשה לחזור מזה, ובכלל העונה הראשונה אחרי החזרה מיועדת לשיקום בהגדרה שלה, ולוקח עונה בערך לחזור ליכולת שלך, אנחנו מכירים את זה מפציעות אכילס בעבר בכדורגל, וגם בכדורסל.

הוא היה צריך להיות מושאל לקבוצה שתמסמר אותו להרכב.
אבל כרגע במצב החסרונות שלנו, הוא צריך להיות פה בסגל.

רק מכבי אמר:
זה קל מאוד לרדת עליו.
בעיני יש בו פוטנציאל.

היה לו משחק טוב.
סחט פנדל, כבש גול גדול שהוא זה שלקח אותנו בתכלס לשלב הבא, ונתן גם בישול של שחקן כדורגל חכם ומפרגן.

אנשים שוכחים שהוא עבר את הפציעה הכי קשה בספורט, וזה שזה קרה לו כשהוא ילד בגיל 20.
קשה לחזור מזה, ובכלל העונה הראשונה אחרי החזרה מיועדת לשיקום בהגדרה שלה, ולוקח עונה בערך לחזור ליכולת שלך, אנחנו מכירים את זה מפציעות אכילס בעבר בכדורגל, וגם בכדורסל.

אני מסכים עם כל מה שאמרת מבחינת ההתאוששות והחזרה מאכילס ולדעתי בגלל זה העדיפו לשמור אותו פה "ולהשגיח" עליו ואפילו שרק יתאמן עם הקבוצה ושיעשה את העונה הזאת מסודר ולא יפצע שוב.

אני מאמין שבעונה הבאה אם יהיה סדר והדברים ילכו טוב בעמדת הכנף (חג'ג וחזיזה יחזרו) ובעיקר יבנו כמו שצריך את הכנפיים הוא יושאל לקבוצה אחרת

אני אמשיך להגיד… יאניק ווילדסחוט הישראלי
גם הסיומת היום הייתה ווילדסחוט

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
זה קל מאוד לרדת עליו.
בעיני יש בו פוטנציאל.

היה לו משחק טוב.

אני מסכים עם כל מה שאמרת מבחינת ההתאוששות והחזרה מאכילס ולדעתי בגלל זה העדיפו לשמור אותו פה "ולהשגיח" עליו ואפילו שרק יתאמן עם הקבוצה ושיעשה את העונה הזאת מסודר ולא יפצע שוב.

אני מאמין שבעונה הבאה אם יהיה סדר והדברים ילכו טוב בעמדת הכנף (חג'ג וחזיזה יחזרו) ובעיקר יבנו כמו שצריך את הכנפיים הוא יושאל לקבוצה אחרת

מה שאתה אומר הוא נכון לגבי הקיץ, ולכן לדעתי השאירו אותו בשביל לבדוק מקרוב במהלך חצי העונה הראשונה.

אני חושב שאם חזיזה היה כשיר, וסבע/שרי נשארים, מה שהיה לוקח את רפאלוב יותר שמאלה, ובצירוף שחג'ג' לא היה נפצע, היו משאילים אותו בינואר כי היה פקק.
מה שקרה זה שאין לנו קו שמאל תקופה, והוא משחק הרבה דקות.
אולי אם לסובוי יגיע, הוא כן יושאל בסוף.
זה גם תלוי במצב של חג'ג'.

אגב, צריך גם להגיד שהוא חברתית להבנתי מעורב חזק מאוד.
מחובר גם לחבר'ה הזרים, והוא הישראלי היחיד עוד מהעונה שעברה שנמצא כחלק מהקליקה של הזרים.
וגם עם הישראלים הוא מחובר ומשמעותי.
יכול להיות שזה גם משהו שנקלח בחשבון.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
זה קל מאוד לרדת עליו.
בעיני יש בו פוטנציאל.

היה לו משחק טוב.

מה שאתה אומר הוא נכון לגבי הקיץ, ולכן לדעתי השאירו אותו בשביל לבדוק מקרוב במהלך חצי העונה הראשונה.

אני חושב שאם חזיזה היה כשיר, וסבע/שרי נשארים, מה שהיה לוקח את רפאלוב יותר שמאלה, ובצירוף שחג'ג' לא היה נפצע, היו משאילים אותו בינואר כי היה פקק.
מה שקרה זה שאין לנו קו שמאל תקופה, והוא משחק הרבה דקות.
אולי אם לסובוי יגיע, הוא כן יושאל בסוף.
זה גם תלוי במצב של חג'ג'.

אגב, צריך גם להגיד שהוא חברתית להבנתי מעורב חזק מאוד.
מחובר גם לחבר'ה הזרים, והוא הישראלי היחיד עוד מהעונה שעברה שנמצא כחלק מהקליקה של הזרים.
וגם עם הישראלים הוא מחובר ומשמעותי.
יכול להיות שזה גם משהו שנקלח בחשבון.
לא חושב שהוא יושאל, מאמין שכבר יסיים פה את העונה עם כל סימני השאלה שיש וכל הבעיות ונראה שהוא מבין גם את מעמדו

הלוואי והשער הזה ייתן לו ביטחון, לדעתי נעשה לו פה עוול והוא לא כזה חלש וגם מתעלמים מזה שחזר מפציעה קשה.
מה שכן מרגיש לי לא טבעי שהוא שחקן קו, יש סיבה ששחקני הקו הם לרוב שחקנים קטנים פיזית כי זו עמדה שמצריכה זריזות ופרמטרים נוספים שפחות מתאים למבנה שלו.
חייב לנסות אותו כחלוץ מתקשה למצוא נתון שחסר לו

Hulk אמר:
הלוואי והשער הזה ייתן לו ביטחון, לדעתי נעשה לו פה עוול והוא לא כזה חלש וגם מתעלמים מזה שחזר מפציעה קשה.
מה שכן מרגיש לי לא טבעי שהוא שחקן קו, יש סיבה ששחקני הקו הם לרוב שחקנים קטנים פיזית כי זו עמדה שמצריכה זריזות ופרמטרים נוספים שפחות מתאים למבנה שלו.

טכניקה, נתון די חשוב

GKagelmacher אמר:
Hulk אמר:

טכניקה, נתון די חשוב
צודק פיירו מאוד טכני..
כפי שאמרתי יש הבדל בין טכניקה של שחקן קו(רמה מאוד גבוהה)
לעומת חלוץ חוד לכן אני חושב שהוא יראה בה יותר טוב.

דרור שמשון (מאמן הכושר) משתף על סוף, ומפרגן. יפה

GE96Ff0bsAAE2PF

benrey אמר:
אני אמשיך להגיד… יאניק ווילדסחוט הישראלי
גם הסיומת היום הייתה ווילדסחוט

וזה לא רע בכלל

אם לא הגול שלו אני לא רואה אותו מוסר שם לחלאילי בגול האחרון
כמה חשוב הגול שהבקיע, יכול לשנות עונה לשחקן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה