RakMaccabi31
אלוף המדינה
גם נטע לא חזר טוב מפציעה ארוכה והיו אפילו קריאות להשאלה.
נכנס טוב היום. יותר ממשחקים קודמים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
RakMaccabi31 אמר:גם נטע לא חזר טוב מפציעה ארוכה והיו אפילו קריאות להשאלה.
מאמין שזה תלוי בהגעתו של לסבויברק.י אמר:לא מבין למה אין שיח תקשורתי על השאלה אפשרית שלו.
benrey אמר:מאמין שזה תלוי בהגעתו של לסבויברק.י אמר:לא מבין למה אין שיח תקשורתי על השאלה אפשרית שלו.
אני מסכים עם כל מה שאמרת מבחינת ההתאוששות והחזרה מאכילס ולדעתי בגלל זה העדיפו לשמור אותו פה "ולהשגיח" עליו ואפילו שרק יתאמן עם הקבוצה ושיעשה את העונה הזאת מסודר ולא יפצע שוב.רק מכבי אמר:זה קל מאוד לרדת עליו.
בעיני יש בו פוטנציאל.
היה לו משחק טוב.
סחט פנדל, כבש גול גדול שהוא זה שלקח אותנו בתכלס לשלב הבא, ונתן גם בישול של שחקן כדורגל חכם ומפרגן.
אנשים שוכחים שהוא עבר את הפציעה הכי קשה בספורט, וזה שזה קרה לו כשהוא ילד בגיל 20.
קשה לחזור מזה, ובכלל העונה הראשונה אחרי החזרה מיועדת לשיקום בהגדרה שלה, ולוקח עונה בערך לחזור ליכולת שלך, אנחנו מכירים את זה מפציעות אכילס בעבר בכדורגל, וגם בכדורסל.
הוא היה צריך להיות מושאל לקבוצה שתמסמר אותו להרכב.
אבל כרגע במצב החסרונות שלנו, הוא צריך להיות פה בסגל.
KevinDurant אמר:אני מסכים עם כל מה שאמרת מבחינת ההתאוששות והחזרה מאכילס ולדעתי בגלל זה העדיפו לשמור אותו פה "ולהשגיח" עליו ואפילו שרק יתאמן עם הקבוצה ושיעשה את העונה הזאת מסודר ולא יפצע שוב.רק מכבי אמר:זה קל מאוד לרדת עליו.
בעיני יש בו פוטנציאל.
היה לו משחק טוב.
סחט פנדל, כבש גול גדול שהוא זה שלקח אותנו בתכלס לשלב הבא, ונתן גם בישול של שחקן כדורגל חכם ומפרגן.
אנשים שוכחים שהוא עבר את הפציעה הכי קשה בספורט, וזה שזה קרה לו כשהוא ילד בגיל 20.
קשה לחזור מזה, ובכלל העונה הראשונה אחרי החזרה מיועדת לשיקום בהגדרה שלה, ולוקח עונה בערך לחזור ליכולת שלך, אנחנו מכירים את זה מפציעות אכילס בעבר בכדורגל, וגם בכדורסל.
אני מאמין שבעונה הבאה אם יהיה סדר והדברים ילכו טוב בעמדת הכנף (חג'ג וחזיזה יחזרו) ובעיקר יבנו כמו שצריך את הכנפיים הוא יושאל לקבוצה אחרת
לא חושב שהוא יושאל, מאמין שכבר יסיים פה את העונה עם כל סימני השאלה שיש וכל הבעיות ונראה שהוא מבין גם את מעמדורק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני מסכים עם כל מה שאמרת מבחינת ההתאוששות והחזרה מאכילס ולדעתי בגלל זה העדיפו לשמור אותו פה "ולהשגיח" עליו ואפילו שרק יתאמן עם הקבוצה ושיעשה את העונה הזאת מסודר ולא יפצע שוב.רק מכבי אמר:זה קל מאוד לרדת עליו.
בעיני יש בו פוטנציאל.
היה לו משחק טוב.
אני מאמין שבעונה הבאה אם יהיה סדר והדברים ילכו טוב בעמדת הכנף (חג'ג וחזיזה יחזרו) ובעיקר יבנו כמו שצריך את הכנפיים הוא יושאל לקבוצה אחרת
מה שאתה אומר הוא נכון לגבי הקיץ, ולכן לדעתי השאירו אותו בשביל לבדוק מקרוב במהלך חצי העונה הראשונה.
אני חושב שאם חזיזה היה כשיר, וסבע/שרי נשארים, מה שהיה לוקח את רפאלוב יותר שמאלה, ובצירוף שחג'ג' לא היה נפצע, היו משאילים אותו בינואר כי היה פקק.
מה שקרה זה שאין לנו קו שמאל תקופה, והוא משחק הרבה דקות.
אולי אם לסובוי יגיע, הוא כן יושאל בסוף.
זה גם תלוי במצב של חג'ג'.
אגב, צריך גם להגיד שהוא חברתית להבנתי מעורב חזק מאוד.
מחובר גם לחבר'ה הזרים, והוא הישראלי היחיד עוד מהעונה שעברה שנמצא כחלק מהקליקה של הזרים.
וגם עם הישראלים הוא מחובר ומשמעותי.
יכול להיות שזה גם משהו שנקלח בחשבון.
Hulk אמר:הלוואי והשער הזה ייתן לו ביטחון, לדעתי נעשה לו פה עוול והוא לא כזה חלש וגם מתעלמים מזה שחזר מפציעה קשה.
מה שכן מרגיש לי לא טבעי שהוא שחקן קו, יש סיבה ששחקני הקו הם לרוב שחקנים קטנים פיזית כי זו עמדה שמצריכה זריזות ופרמטרים נוספים שפחות מתאים למבנה שלו.
חייב לנסות אותו כחלוץ מתקשה למצוא נתון שחסר לו
צודק פיירו מאוד טכני..GKagelmacher אמר:Hulk אמר:הלוואי והשער הזה ייתן לו ביטחון, לדעתי נעשה לו פה עוול והוא לא כזה חלש וגם מתעלמים מזה שחזר מפציעה קשה.
מה שכן מרגיש לי לא טבעי שהוא שחקן קו, יש סיבה ששחקני הקו הם לרוב שחקנים קטנים פיזית כי זו עמדה שמצריכה זריזות ופרמטרים נוספים שפחות מתאים למבנה שלו.
חייב לנסות אותו כחלוץ מתקשה למצוא נתון שחסר לו
טכניקה, נתון די חשוב
benrey אמר:אני אמשיך להגיד… יאניק ווילדסחוט הישראלי
גם הסיומת היום הייתה ווילדסחוט